• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşini aldatan Erkekler mi suçlu yoksa Evli Erkekle beraber olan Bayanlar mı ?

Eşini aldatan Erkekler mi suçlu yoksa evli Erkekle beraber olan Bayanlar mı ?

• İkiside suçlu

OY: 410 75,1%
  • erkek suçlu

OY: 110 20,1%
  • bayan suçlu

OY: 26 4,8%

• Ankete Katılan
    546
İki taraf da haklı görülemez fakat bir fark var.Erkekler kadınlar kadar uyanık,şeytan değiller,o yüzden kadın daha suçlu geliyor bana.Bir erkeği kandırmak o kadar kolay ki;zayıflar,zaafları var ve bunu bilen kadınlar evli erkeklere üşüşüyor resmen.Erkekler sonucunu pek düşünmüyor,2 gün sonrasını bile hesap etmiyor bazen ama kadınlar baştan sonucu görebiliyor.Zaten erkekler yalanı pek beceremez,saklayamazlar sıkıştırınca ama kadın öyle midir ya,yalanı ana dili gibi konuşur kötükedihüso Sırf bu örnek bile yetiyor bana,kadının en büyük düşmanı kadındır der annem hak veriyorum.
Sanki erkek kıtlığı var,evli ve sevgilisi olanlara neden yapışırlar hayret birşey :mymeka::oklava:

cevabini ben vereyim´canim...kim ütüsünü yapacak cocuk dogrup fizigini mahfedecek ,,yemek yapacak ,,,ev isi camasir bulasik..rahatliktan sanirim galiba bu edepsizligi yapiyorlar.....ama kul hakki cok korkunc birsey..bunuda düsünseler iyi ederler..

ikiside suçlu bence. ama erkek daha baskın. çnkü onun sorumlulukları var karısına vrsa eğer çocuklarına karşı. Kadında toplumda kötü bi duruma düşmk istemiyrsa böyle bi ilişkiye başlamamalı.

valla bence de ikisi de suçlu.allah kimseye yaşatmasın.

Bence erkek daha suçlu,çoğu adam aldatırken evli olduğunu söylemiyor..Sonuçta eşine sadakat sözü veren erkek,bu söze ihanet ederek hem kendini hem de eşini kandırdığı için erkek diyorum..

Bence erkek daha suçlu,çoğu adam aldatırken evli olduğunu söylemiyor..Sonuçta eşine sadakat sözü veren erkek,bu söze ihanet ederek hem kendini hem de eşini kandırdığı için erkek diyorum..

katılıyorum çünkü düşünün bir bayan erkek söylemazse bilemez ki evli mi bekar mı ama su da bir gercekki en yakın arkadasının en yakın komsusunun gözünün içine bakarak onların kocasıyla ilişki kuranlarda var allah yaramazla karsılastırmasın ogru dürüst insanlar yazsın

tabiki esini aldatan erkek suclu sonucta benim hayatımda olan insan beni dusunmedikten sonra karsıdaki hic dusunmez

:kızgın:] bence her ikiside suclu kadin evli bir insanla beraber oldugu icin suclu erkekse evli oldugu halde baskasiyla beraber oldugu icin suclu erkek yuz vermese kadin asla onu elde edemez aldatilmak cok kotu allah kimsenin basina vermesin tam bir serefsizlik bence allah onlari nasil biliyorsa oyle yapsin

kadın ne kadar ayartmaya çalışırsa çalışsın erkek fırsat vermez, yumuşlaklık göstermezse kadın üzerine gitmez. Ama ben evliyim deyip kadını kahve içmeye götürür. Evliyim olmaz deyip kadının mesajlarına karşılık verirse fırsat vermiş olur. Erkek suçludur. Ama evli erkekle bile bile birlikte olan kadın da şerefsizdir.

Back
X