- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi karmakarisik56
Is yerimde esinden ayrilmiş bir bayan var. Bilemiyorum belkide bu yüzden boşlukta. Eşini aldattığı için ayrılmışlar. 42 yaşında.
Bugün kötü bi anında denk geldim .
Icini döktü bana.
Aynı is yerinde çalışan başka bir abi var. Sürekli whatsap tan kendisine yazmış iltifat edip durmuş . Evli ve 3 çocuk babası. Yalnız evde olduğum günler asla yazmam da demiş. Abla kabul etmiş . Görüşelim demis . 1 hafta geçmiş aralarında cinsel olarak biseu olmamış ama o yazmayinca abla trip atmış. Abi de ben seni üzerim zaten gibi sözlerle arkadaş k alalım demiş. Kadın şu an kudurmus durumda. Beni nasıl bırakır istediğini almayinca bıktı tabi gibi cümleler kuruyor. Adamı da çok iyi biri diye biliyordum soktayim zaten.
Eşim de tanıyor . Eşime anlatmalıyım?
Karısını tanimiyorumm
hala soktayim ya ne yapicam ben.
Kadın yanlış yölda olduğunu da söyledim.
Bugün kötü bi anında denk geldim .
Icini döktü bana.
Aynı is yerinde çalışan başka bir abi var. Sürekli whatsap tan kendisine yazmış iltifat edip durmuş . Evli ve 3 çocuk babası. Yalnız evde olduğum günler asla yazmam da demiş. Abla kabul etmiş . Görüşelim demis . 1 hafta geçmiş aralarında cinsel olarak biseu olmamış ama o yazmayinca abla trip atmış. Abi de ben seni üzerim zaten gibi sözlerle arkadaş k alalım demiş. Kadın şu an kudurmus durumda. Beni nasıl bırakır istediğini almayinca bıktı tabi gibi cümleler kuruyor. Adamı da çok iyi biri diye biliyordum soktayim zaten.
Eşim de tanıyor . Eşime anlatmalıyım?
Karısını tanimiyorumm
hala soktayim ya ne yapicam ben.
Kadın yanlış yölda olduğunu da söyledim.