Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlişkinizi minimum seviyede tutun bence bu insanlarla, maden aynı yerdesiniz ve mecburen konuşmak zorunda kalıyorsanız. Sizlik bir durum yok hiç karışmayın bence.
Ya aklıma geldi sen ne değişik bir yerde çalışıyorsun. Eşini 30 yıllık sevgilisi ile aldatan müdür, eşini aldatıp boşanan çalışma arkadaşı, ona yazılan başka bir çalışma arkadaşı kimin eli kimin cebinde belli değil maşallah.
Ya aklıma geldi sen ne değişik bir yerde çalışıyorsun. Eşini 30 yıllık sevgilisi ile aldatan müdür, eşini aldatıp boşanan çalışma arkadaşı, ona yazılan başka bir çalışma arkadaşı kimin eli kimin cebinde belli değil maşallah.
Ya bu kardeşimiz bir yerlerinden uyduruyor bence. özelden bir soru sorunca cevap veremiyor çünkü. yaşamadığı bir hayatı yaşamış gibi göstermeye çalışıyor.
eşini zaten ilgilendirmemesini geçtim de eşi zaten kayak yaparken düşünce adamlar yardım etti diye ortalığı geren bir adam bir de böyle alengirli meselelerin olduğu bir yerde çalıştığını öğrenirse iyice dert olacak başına
eşini zaten ilgilendirmemesini geçtim de eşi zaten kayak yaparken düşünce adamlar yardım etti diye ortalığı geren bir adam bir de böyle alengirli meselelerin olduğu bir yerde çalıştığını öğrenirse iyice dert olacak başına
vallaha ben baktım profiline ne yalan söyleyeyim iki haftadır yok neredeyse :)
ama bu konuda yapılacak bir şey yok zaten. ikisi de kazık kadar insanlar ne yapabilir ki zaten.