Eşini aldatan kadınlar

iki yorum arasında ki çelişkiye bakın..

Erkek veya kadin aldatiyor maalesef.
Kadinlarda daha detayci olduklari icin farkedilmiyor.
Benim anlamadigim bir kadin mutsuzsa èvliliginde bosanir, sonra ne haĺt yiyecekse yer.
Neden buna gerek duyarlar anlamiyorum.

birincisi normal insan ikincisi aldatmayı meşrulaştıran bir şey ikisi arasında bırak 7 yi 77000 farkı lak diye koyarım önüne

bir kk zihniyeti olarak konu kadınsa, hele bir de gelinse, hele hele k.validesi hayattaysa kötü birşey yaşamasına gerek yok.. kafadan haklı her konuda

Hic kimse aldatilmayi hak etmez...aldatan edepsize sesleniyorummm...yol verin gitsin.sizde heyecanlariniza,devam edin.

erkek cinsellik seks için aldatır
kadının ki ise çok tehlikeli
AŞIK OLDUĞU için aldatır

Edepsizlik, ahlaksızlık vs. Diye ozetlenemeyecek kadar değişkenleri olan bir konu bu. Geçmişe dayanan bir şeyler mutlaka vardır .ilişki geçmişi olmasa bile yapan kişinin geçmişinde eksiklik, beğenilmeme gibi duygular vardır .ilgi açlığı vardır . Yapanı da anlayabiliyorum maruz kalanın can acısını da anlayabiliyorum. Insan ilişkileri matematik değil ki formülü olsun. Sağlamasını yapabilelim. Kadının kolay kolay aldatmayacagini düşünüyorum ama erkeğe göre daha farklı sebepleri vardır

bunu sebepleri listelere uzar gider
ama özetle erkekler gelişine aldatır
ama kadınlar mutlaka bişeyleri biriktirmiş ve karsı taraftaki ilişkiyi tamamen gözden çıkarmıştır.

aldatmak çok enteresan geliyor bana, kişi ilk önce kendini kandırıyor.

ya bu adamla/kadınla mutlu değilsen ayrıl yoluna bak yani, hem onun hakkına girme, hem de kendi zamanını öldürme.

aldatmaya hak verebileceğim tek çeşit var, kadın/adam ayrılmak ister, diğer taraf razı olmaz, zaman geçer ki çekişmeli boşanma davaları yıllar sürebiliyor. bu arada boşanmak isteyen kişi başka birini bulursa hukuken aldatmış mı oluyor bilemiyorum ama bana sorarsa ben iznimi veriyorum, buyursun aldatsın

karakter bozukluğundan

karakter bozukluğundan

kadın ya da erkek fiiliyat iğrenç.Kimsenin kimseyi kandırması, yok sayması, küçük duruma düşürmesi hoş görülemez.Olmuyorsa, boşanmak lazım.Bizde boşanma olmaz, çevre ne der deyip aldatmaya yönelenleri dövesim parçalayasım geliyor.Allahtan korkmuyor, kuldan korktuğu çekindiği kadar.

kadının psikoloji diye bir şey yok.
erkek aldattığında nasıl hayvanlık ettiyse - kadın aldattığında da aynı oranda hayvandır.
(ben hayvanları cok severim. ve bu yazdığım hayvanlara bu hakaret niteliğindedir. hayvancıkları bundan tenzii ediyorum. onlar dünyanın en güzel canlıları :) durumu anlatabilmek için başka kelime bulamadım )

Erkek yada kadın bu konuda benim için eş değer. Ama kadın neden aldatır. Hadi bir iyi hal yazayım. Kadın zorla evlendirilmis ve eşinden ayrılamıyor korkuları var yok cümleyi buraya kadar kurdum. Aldatırken yakalanma korkusu olmayan bosanmaktan neden korksun. Ben şahsen sadece eşe değil bir de çocuğum varsa onada ihanet etmis hissederim. Ama aldatan tanıdıklarım oldu. Şöyle diyim çevresinde özgür gezip tozan kızların aşk hayatını sürekli didikleyen irdeleyen namus bekçisi kadınlardanşüphe edin. Benim tanıdıklarım hep böyle kişiler idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…