bence türk toplumu burda da kadını küçük görüyor. erkek aldatırsa kadın yeterince kadınlık yapamıyor dur, kadın aldatırsa suç gene kadındadır kötü kadın derler ,erkekte erkektir yapar derler, hangi erkek aldatmıyor ki sorusu gelir insanın kafasına .bana sorarsanız ,zina, zinadır .kadında da ,erkekte de bu böyle haram ,haramdır yani
bu konularda kesinlikle büyük konuşmamak lazım.
kadın neden aldatıra gelince muhtemelen eşine olan sevgisi bitmiştir bazı sebeplerle. Mutluluğu başkasında arıyordur. Bir tanıdığım vardı mesela eşinden boşanmak istedi adam kabul etmedi. Kadın da aldattı böyle olabiliyor yani. Ben yapmam ben etmem dememek lazım o zaman Allah karşımıza bir sınav çıkarabilir. Allah bizi böyle şeylerle sınamasın arkadaşlar.
birincisi normal insan ikincisi aldatmayı meşrulaştıran bir şey ikisi arasında bırak 7 yi 77000 farkı lak diye koyarım önüneiki yorum arasında ki çelişkiye bakın..
birincisi normal insan ikincisi aldatmayı meşrulaştıran bir şey ikisi arasında bırak 7 yi 77000 farkı lak diye koyarım önüne
Ikiside ayni kapiya cikiyor, ben celiski goremedim.iki yorum arasında ki çelişkiye bakın..
kadının psikoloji diye bir şey yok.arkadaşlar bu konuyla ilgili yorumlarınızı istiyorum .bir kadın erkegini neiçin aldatır .bütün suç kadındamıdır .erkegin payı nedir bu durumda .sebepler ne ola bilir .siz hiç aldatdınızmı .hikayesi olan paylaşşın .sevdigi erkegi aldatan kadının piskolojisi nedir mutlumudur mutsuzmudur
Erkek yada kadın bu konuda benim için eş değer. Ama kadın neden aldatır. Hadi bir iyi hal yazayım. Kadın zorla evlendirilmis ve eşinden ayrılamıyor korkuları var yok cümleyi buraya kadar kurdum. Aldatırken yakalanma korkusu olmayan bosanmaktan neden korksun. Ben şahsen sadece eşe değil bir de çocuğum varsa onada ihanet etmis hissederim. Ama aldatan tanıdıklarım oldu. Şöyle diyim çevresinde özgür gezip tozan kızların aşk hayatını sürekli didikleyen irdeleyen namus bekçisi kadınlardanşüphe edin. Benim tanıdıklarım hep böyle kişiler idi.arkadaşlar bu konuyla ilgili yorumlarınızı istiyorum .bir kadın erkegini neiçin aldatır .bütün suç kadındamıdır .erkegin payı nedir bu durumda .sebepler ne ola bilir .siz hiç aldatdınızmı .hikayesi olan paylaşşın .sevdigi erkegi aldatan kadının piskolojisi nedir mutlumudur mutsuzmudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?