siz arkadaşa agır itamda bulunuyorsunuz .oysa herkese sagı göstermek gerek .iyilik yapacksakta ona yaptıgının kötü bişe oldugunu daha uygun dille anlatmalıyız .eger kalbimiz temizze ona tüüüüüüüüüüüüh reziiiiiil diyecegimize nasıhatlarda bulunum bu huyunda vazgecirmege calişmalıyız .Ve bence sen kadın bile değilsin ya neyse ben sana yine cevap yazayım.
1) Eşinizi sadece kasa olarak görüyorsunuz yazık üzüldüm adama.Ayrıca kızlarınızın babasında kalması da iyi siz de kalmasından.
2) Sizi sırf evlenip boşandınız diye ailesiyle tanıştırmayacak adamla işiniz ne?
3) Hayır anlatamadınız.Böyle bir masalla kandırmayın kendinizi.
4) Evet benim hayatım 4 x 4 lük.Böyle bir konuda hiç hatam olmadı.Sizinkisi hem karnım doysun hem pastam dursun.Yok öyle bi dünya
bu konuyu ben actım .evet konumunda ismi aldatan kadınlar dır .eşini aldatan kadınlara n'olmuş?
bu nasıl bir başlıktır yaa?
neden eşini aldatan erkekler, diye bir konu açmıyorsunuz da
eşini aldatan kadınlar olarak açıyorsunuz?
zihniyet ortada aslında,
resmen kadın erkek ayrımı yapıyorsunuz
siz bir kadın olarak bunu yapıyorsanız, erkekler neden yapmasın?
aldatmanın cinsiyeti yoktur,karaktersiz olan insan vardır.
bu konuyu ben actım .evet konumunda ismi aldatan kadınlar dır .
1)aldatan erkekler konusu burda cok gördüm .ki zaten bu konu üzerine baya yorumlar yaptılar üyeler
2)resmen kadın erkek ayrımı yapıyorum ben cünki kadın erkek doguştn farklıdır .kadını erkegi .ayrım tabiki yapılır kadın erkegin yaptıgını erkekte kadının yaptıgını yapamaz allah zaten farklı yaratmış
3)aldatmanın cinsiyeti yoktur dogru .ama burda konu kadın neiçin aldatır erkekleri anladık varsayalım .peki kadınlar niye aldatır .
ben konunun neresinde yalnışlık var anlamadım .
birdaha soruyorum .erkekler neden aldatır diye daha önce acıklaması azıcıkta olsa yapılmış
peki ya kadınlar .KADINLAR NEİÇİN ALDATIR??????!!!!
tek fark omu gercekten .!!![sıze=3]kadın ile erkeğin arasındaki tek fark; bilek gücüdür![/sıze]
tek fark omu gercekten .!!!
erkeğe bilek gücü, kadına doğum gücü verilmiş
ikiside eşitleniyor yani.
başka fark göremiyorum.
gerçekten bu kadarcık fark görebilecek kadar kendinizi geliştirmiş olmanız çok güzel ama ne yazıkki kadın ve erkek bizim toplumumuzda eşit değiller
Eşit olsalardı şayet kadın hakları diye bir kavram olmazdı , bu hakları alabilmek için örgütler kurulmazdı
Kadınlar erkelerle eşit olmadıkları için haklarını elde edip ,erkeklerle eşit olmaya çalışıyorlar
siz arkadaşa agır itamda bulunuyorsunuz .oysa herkese sagı göstermek gerek .iyilik yapacksakta ona yaptıgının kötü bişe oldugunu daha uygun dille anlatmalıyız .eger kalbimiz temizze ona tüüüüüüüüüüüüh reziiiiiil diyecegimize nasıhatlarda bulunum bu huyunda vazgecirmege calişmalıyız .
erkek karısını neden aldatıyorsa, kadının kocasını aldatması da bundandır. edepsizliktendir. suçu karşı tarafa atmak , ''sen hak ettin, bana ilgi göstermedin...'' sözleri de en büyük acizliktir. anlaşamıyorsan ayrılırsın. anlaşıyorsan da başka maceralara girişmezsin.
biliyorum biraz hızlı bir giriş olacak bugün üye oldum ve ilk mesajım bu konu ile ilgili. ama birde aldatan kadının penceresinden baktınızmı?
1)- ilgi göstermeyen , hakir gören, aşağılayan (bazen) bir eş,
buna karşı beğenen ilgilenen sorunlarını dinleyen bir sevgili
2)- annesi her zaman senden öndedir.
18 senelik evliyim ilk 7 seneden sonra eşim maalesef 2 tane kız doğurdum diye artık bana sanki düşman mışım gibi davranıyor. buna karşılık (2. çocuğum okula başladıktan sonra çalışmaya başladım) iş yerinde muhasebe bölümünde biri varki hergün iltifat ilgi alaka, gelde aldatma dimi.
içinizde kendinizi haklı olarak görüyorsunuz fakat yarın öbür gün mutluluğun ne olduğunu görünce çok pişman olacaksınız
kimse sevdiği adamı aldatmaz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?