EŞİNİ BOŞAYIP METRESİYLE EVLENEN ERKEKLER HAKKINDA

Aldatilirsak bosanmayalim. Yoksa kocanın ve karısı kendi hayatlarına bakar bizde ortada mi kalırız?
Bosanirken abla dediginiz kişi hakkını alsaydı kimseye muhtaç olmazdı fikrimce.
Diğer durum Allah korusun aldatilmak çok çok kötü ama hayatında devam ettiği bir gerçek ben olsam (hakkımı alarak Boşandıktan sonra) hayatima devam ederim.
Hiç ayiplamiyorum 1. Evliliğin de mutluluğu bulamamış insanların ikinci baharlarini yaşamalarını .

ablan affetmiş tamamda temkinli olsun aldatan erkeği affetmek canım beni aldatmaya devam edebilirsin demeye benziyor benim gözümde tabiki...
diğer konuya gelince kadın kadının düşmanı zaten bunu herkes kabul etmeli adamında içinden sevgi bittiyse aldatma ayrılma kaçınılmaz oluyor teyze dediğiniz kadın ayrılmakla en güzelini yapmış. eski eşinin şimdiki karısıyla mutluluğuna gelince içi seni dışı beni derler kimse bilemez ne zaman ne olacağını. benim tek bildiğim benim için başkasını aldatan başkası içinde beni aldatır... bu kadar...

burada 2 yakınımın hayatını paylaştım ,bu hayatlarda eşlere yorum yapmıyorum bana göre aldatanlar ,affedilmemeli ,(affedeninde kendi hayatı belki bir şans çok pişmanlık varsa kişisine baglı ).....burada kadınların hemcinslerine yaptığı aslında anafikrim ..çünkü ben gerçekten abla dediğim insana belki çok sevdiğimden bilemiyorum çok üzüldüm..burada bir arkadaş ta konu açmıştı aldatan eş ,metresiyle nişanlanmıştı galiba ve boşanmaktan çok bu dokunmuştu .çifte ihanet gibi..sadece biraz daha kadınlar olarak birbirimizin hayatına duyarlı olmamız gerekir diye düşündüm ..

Yuva yıkanın yuvası olmaz derler ama iki tarafda yuva yıkmış ters tepti demekki ünlülerdede var malesef milletde bir metres merakı var .kınamak istemiyorum allah başımıza vermesın ama çok çirkin birşey olan iyilere oluyor,

burada 2 yakınımın hayatını paylaştım ,bu hayatlarda eşlere yorum yapmıyorum bana göre aldatanlar ,affedilmemeli ,(affedeninde kendi hayatı belki bir şans çok pişmanlık varsa kişisine baglı ).....burada kadınların hemcinslerine yaptığı aslında anafikrim ..çünkü ben gerçekten abla dediğim insana belki çok sevdiğimden bilemiyorum çok üzüldüm..burada bir arkadaş ta konu açmıştı aldatan eş ,metresiyle nişanlanmıştı galiba ve boşanmaktan çok bu dokunmuştu .çifte ihanet gibi..sadece biraz daha kadınlar olarak birbirimizin hayatına duyarlı olmamız gerekir diye düşündüm ..

Tamam önümüze fırsat çıkarsa aldatmayız ya da evli erkeklerle olmayız. Siz bunu yazmasaydınız olacaktık çünkü, teşekkürler...

Bu dünyada iyi olabilir ama öteki dünyayı bilemeyiz.o yüzden burayı okuyan bekar bayanlar önce ekonomik özgürlüğünüzu kazanın sonra evlenin kimse için saçınızı süpürge etmeyin.

Tamam önümüze fırsat çıkarsa aldatmayız ya da evli erkeklerle olmayız. Siz bunu yazmasaydınız olacaktık çünkü, teşekkürler...
genel yazdım size değil..olan çok varki sürekli açılıyor bu konular ..olmayın tabii..

genel yazdım size değil..olan çok varki sürekli açılıyor bu konular ..olmayın tabii..

İyi de evli erkek peşinde koşan ya da evli adama/kadına aşık olan siz burda konu açtınız diye okuyup vaz mı geçecek. Kafasına saksı düşecek de ben ne yapıyorum mu diyecek?
Ancak körler sağırlar birbirini ağırlar olur bu konu altında. İkinci kadınlara beddua falan ederiz hep birlikte.

Ya zaten kadin tarafi ahlakli ise evli erkeklerden uzak durur. Bu bilinmeyen bi sey degil ama erkek tarafi da hiccc masum degil. O yuzden aldatan erkegi affetmek ve butun sucu kadinlara yuklemek bi cozum degil. Ben evdekine bakarim disaridaki kadin beni ilgilendirmez bu noktada.

Şu erkeklere çok üzülüyorum bu adi metresler nasıl da bu evli erkekleri kandırıyor. Erkeklerimize sahip çıkalım lütfen aldatsa da tövbe ederse affedelim ne olmuş bi kere aldattıysa kadın aklını çelmiş sonuçta.

Bu arada kız kardeşinizin eşinin tövbesine tamam diyorsunuz da aldatan kocayla diğer kadının tövbesini mi kabul edemiyorsunuz.
ıkı paragraf arasında çelışkimi var,benmı anlamaıdm ironimi var

ben şimdi burda taşlanıcağımı biliyorum ama yine de yazmak istiyorum: şimdi burda siz kaş yapayım derken göz çıkarmışsınız resmen bana göre.. kadın kadına duyarlı olmalı derken bile aldatan erkek kişisini tenzih edip sorumluluğu "ablanız" ile hiçbir sosyal bağı bile olmayan elalemin kadınına yıkıp ilmeği onun boynuna geçirmişsiniz direk.. demekki aşık falan olmuşlar eşlerini boşayıp,evlenip çocuk bile yaptıklarına göre o yaştan sonra.. yapıcak bişey yok.. herkes kendine karşı sorumludur bu hayatta.. "ablanız" da zamanında kendi ayakları üzerinde dursaydı çok afedersiniz koca parasına güvenmeyip kendi ekmeğini kendi kazansaydı şimdi bu halde olmazdı kimseye de muhtaç olmazdı diye düşünüyorum.. aldatmayı meşru görmüyorum ama ben o çiftin yerinde olsam aşık olunca önce boşanır sonra aşk yaşamaya başlardım.. ama eminim siz onu da haksızlık olarak görüp her ikisini de beddualarla taçlandırırdınız. Biraz empati ;)

Gerçekten erkeklere kandırıldıkları için üzüldüğümü mü düşündünüz? :KK45:
yok kotpum burdada,sonra dank etti kafam,senın o yazdıkların gıbı düşünen kaıdnlarında çok olduğunu hatırladım,kocamıza sahıp çıkalım,o.. bırakmayalım,acaba dedim,olabilirmi dedim,acımak lazım aslında,bir kadının kuyusundan öbür kadının kuyusuna düşüyorlar,toplu olarak en son cinsel tercıhlerını değişcekler,ona yanıyorum :))

ben şimdi burda taşlanıcağımı biliyorum ama yine de yazmak istiyorum: şimdi burda siz kaş yapayım derken göz çıkarmışsınız resmen bana göre.. kadın kadına duyarlı olmalı derken bile aldatan erkek kişisini tenzih edip sorumluluğu "ablanız" ile hiçbir sosyal bağı bile olmayan elalemin kadınına yıkıp ilmeği onun boynuna geçirmişsiniz direk.. demekki aşık falan olmuşlar eşlerini boşayıp,evlenip çocuk bile yaptıklarına göre o yaştan sonra.. yapıcak bişey yok.. herkes kendine karşı sorumludur bu hayatta.. "ablanız" da zamanında kendi ayakları üzerinde dursaydı çok afedersiniz koca parasına güvenmeyip kendi ekmeğini kendi kazansaydı şimdi bu halde olmazdı kimseye de muhtaç olmazdı diye düşünüyorum.. aldatmayı meşru görmüyorum ama ben o çiftin yerinde olsam aşık olunca önce boşanır sonra aşk yaşamaya başlardım.. ama eminim siz onu da haksızlık olarak görüp her ikisini de beddualarla taçlandırırdınız. Biraz empati :KK66:
aşık olmak değil 2 sene gizli süren bir ilişki var ,aldatma var yani..yakalanmasalarda uzun süre 2 tarafta eşlerini aldatmaya devam edecekti tabikide..aşka saygım sonsuz..madem çok aşıklardıda 2 sene aldatmak yerine düzgünce boşanıp hayatlarını yaşayabilirlerdi tabikide ..konu aşk değil ihanet aslında ..çalışmak konusunda haklısınız ama her insanın imkanı ,fırsatı ,yada saglıgı el vermiyor olabiliyor ..

Evliyken aşık olmayacaksin kardeşim! Esin mi var ailen mi var uzak duracaksin aklıni alabilecek kişiden! Aşk meşk bu kadar aklını alacak kişiysen evlenmeyeceksin@
Sana hayatını vermiş eşini yikmayacaksin. Bunun maddiyat işle de ilgisi yok. Canını yakmayacaksin eşinin. Bunu yapanı da affetmeyeceksin bin belasını bulsun bunu yapanlar

aşık olmak değil 2 sene gizli süren bir ilişki var ,aldatma var yani..yakalanmasalarda uzun süre 2 tarafta eşlerini aldatmaya devam edecekti tabikide..aşka saygım sonsuz..madem çok aşıklardıda 2 sene aldatmak yerine düzgünce boşanıp hayatlarını yaşayabilirlerdi tabikide ..konu aşk değil ihanet aslında ..çalışmak konusunda haklısınız ama her insanın imkanı ,fırsatı ,yada saglıgı el vermiyor olabiliyor ..
o zaman işler değişir haince bi ilişki yaşamışlar hem de uzun bi süre ama orda da yine herkes kendi karısına-kocasına karşı sorumlu bence.. ben bu şekilde düşünüyorum.. bi gün başıma gelicek olursa (ki geçmişte gelmedi değil) diğer kadını değil %100 kendi kocamı bundan sorumlu tutar onu dünyaya geldiğine pişman ederim benim anlatmaya çalıştığım şey bu.. sağlık mevzusu hariç çalışmayla ilgili fikrim de çok net.. imkan istenirse yaratılı.. Benim rahmetli anneannem 55 yaşında çalışmaya başladı ve kendi ayakları üzerinde durdu kimseye de muhtaç olmadı.. ilkokul mezunu bile değilken hem de.. nur içinde yatsın "kadın isterse herşeyi yapabilir" sözünün benim gözümde capcanlı kanıtı ve idolümdü kendisi hala da öyledir.. Bence aldatanları falan geçin onlar Alla'ından bulur nasılsa da siz bu konunun biraz üzerine eğilin ki ablanız dimdik durabilsin..

Bikere kadının kadına desteği diye bişey yok. Elin kadını düşünmüyor.
Ha suçsuz filan demiyorum tabi ama asıl koca düşünecek evlendiği kadının acı çekmesini üzülmesini.
Evlenirken o söz veriyor diğer kadın değil. Bütün insanlar iyi değil onlardan beklentimiz olamaz.
Yapmasınlar düşünsünler diyelim ama yok öyle bir dünya.. her zaman böyle insanlar olacak.
Şu mantığı bırakmak gerek artık bence 'kocamı baştan çıkarttı'
Sokakta bir sürü de evli kadınlara ilgi gösteren adamlar var hatta evli kadın istese erkekten
çok daha kolay aldatma ortamına ulaşır. Erkeklerin kadın bulmasından daha kolay bu.
Ama daha çocukluktan başlayıp aslan oğlum, sana hangisini alayım, kadınla erkeğin
aldatması aynı olmaz, erkek yaparsa çapkınlık, kadın yaparsa o....'luk
vs diye bunların kafasına daha 5 yaşından dikte ediyorlar bunları. Yaptıkları takdirde sonunda
kadının ki dayak hatta ölüm korkusu olmadığı gibi üstüne üstlük yapmış bir hata affet dendiği
için çok rahatlar bu konuda..
Önce bunların değişmesi gerek.

Ayrıca farkettiğim bişey var kadınlar evlilikte ne kadar alttan alıp, kendinden ödün verip,
fedakarlık yapıp, her türlü zorluğa sıkıntıya göğüs geriyorsa haliyle aldatılmak çok daha yıpratıcı oluyor bence..
Çünkü o zaman o ayları yılları bir kayıp olarak görmeye başlıyor.
Ama evlilik yürüsün diye çabalayıp çırpınmayan, yürürse yürür mantığıyla hareket eden ve
her zaman kendi istediği gibi yaşayan kadın daha az yıpranıp üzülüyor bence.
Yani kafasında keşke şunu yapsaydım böyle yapsaydım diye bir hayal kırıklığı olmuyor geçmişe dair.
Dilediği hayatı yaşamış çünkü.
Hayatta kimse için fedakarlık yapmamak gerek bence en sevdiklerimiz yakınlarımız için dahi.
Çünkü sonra yaşanacak olumsuz durumlar daha acıtıcı oluyor.

Back
X