eşini çok sevip ondan bir bebiş isteyenler buraya!

meraba,bende 23 yaşındayım,yeni doğum yaptım tatlı bir kızım var,allah hepinize nasip etsin çok güzel bir duygu

konuyu neden bir derdim vara açtınız anlamadım da; yanlış bölüm olmuş..
topicinizin gebelik ya da geyik bölümüne taşınmasını talep edin bence..

Neyse kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz hepinizi optüm arkadas olmak isterseniz istek bekliyorum allahaısmarladık

evetttt esımı çok sevıyor ve sevılıyorum.allahım nasıp ederse 2. yı kucagına vercem ailemız buyuyor.ben yasımdan dolayı erken anneyım 25 yasında 2, yı dogurucam nasıpse:))))

evet yaaa kız çocuklarına seçenek çok pazardan bile gydrsen cicili bicili şeyler bulabiliyosun kokoş,süslü,nazlı,havalı bi kız olarak yetiştr onu süsle püsle gezdr :)))

aynen öyle ablamın da kızı var şimdi 14 yasında ama daha kucukken ana kız takım giyerlerdi pijamalar pantolonlar badiler hatta bi keresnde aynı renk kürk cizme ve canta takmıslar o zamandan berı derım kızım olsun bende böyle giydircem diye :D

bez stoğu heee süper fikir

evet :D

Canım belirtilerin filan oldu mu nasıl anladin anlatır misin

bende belirti olmadı öyle kusma falan cok düzenli regl olurum 5 gun gecınce kanda baktırayım dedım ve pozitif cıktı

aslında bez stoğu mantıklı gibi gözüküyor ama ters te olabilir. mesela en bez markası olsun örneğin Prima. Çok iyidir yılların markası ama her çocuğa yaramayabilir. Pişik yapabilir. Stoklar da yazık olur sonra.

her markadan alıyorum ben prima canbebe molfiks 3 ü dısında almam zaten :D

Dertli insanların konularının arasına hava atar gibi başlık açarsanız,kulağınız çok çınlar haberiniz olsun :kkk::kkk:

Konu içeriği nedeniyle "Gebelik" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Back
X