Eşini ikna etmek konusunda acilen yardım eder misiniz lütfen!!? cok acil...

mineerhan9288

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
24
0
0
Hatay
Öncelikle mrb... Bnm sorunum eşimin çalışmama izin vermemesi. Bn baştan evlenirken kabul etmiştim evde olmayı. Biz esimle babamın şirketinde tanıştık. Bn ön lisans mezunuyum eşim lise mezunu. Tek maaşla cok zor geçiniyoruz ev kira. Bn hamileyim. Esimde zorlandığını saklayamiyor artk. Ve ben geçen gün kendisiyle konuştum babamn şirketinde tekrar çalışsam biraz katkım olabilir bütçeye die. Eşim o an cok içten olmasada sıcak baktı konuya. Az önce beni annem aradı babamla konuştuğunu ve oradaki sekreter bayanın işten ayrılacağını söyledi. Esinle konuş bu iyi bi fırsat dedi. Bn ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ki kesin olarak eşimi ikna edebileyim ??

Hatayı baştan yapmışsın.
"Sen kim oluyorsun" diyebilmeliydin
Şimdi diyebilmelisin
İzin vermezsen verme de ne yapacak sanki bu yüzden boşanacak mı senden
Nasıl bir mantıkla insan karısını çalıştırmaz onu da anlamıyorum.

Cok zor bir durum degilki bu.esiniz sicak bakmis zaten ne guzel.
siz de ' bak ne iyi oldu değil mi, herkese nasip olmaz babasinin yaninda calismak, bir sikintim oldugunda destek olurlar problem cikarmazlar, yabanci patron yaninda olmaktansa babamin yaninda olurum' vs gibi basit ifadelerle esinizi ikna edebileceğinizi düşünüyorum.

Alakasız mı olucak bilemedim ama annem bu tarz babamın aşırı tepki vereceğini düşündüğü durumlarda içinden sürekli "ya vedud ağzını bağla dilini tut" der, babam pamuk gibi bi adam olur hiçbir şey demez :)

Başta nasıl kabul ettiniz çalışmamayı anlayamıyorum
Her neyse, ikna konusuna gelince zaten izin verecek gibime geliyor. İkna etmenize gerek kalmaz sanırım. Ama yarın bir gün rahatı görürse yine çalışmanızı istemeyecek çünkü siz o yüzü vermişsiniz eşinize.

Tatli dille konusun; bastan bir anlaşma yaptik bende buna uydum ama durumumuz bizi zor durumda birakiyor bebeğimiz olacak hazirlik yapmamiz gerek önümüzde zorlu yollar var izin ver bende biraz destek olayim falan diyin.. Zaten babanizin yani seni zor duruma sokmazlar baskasiyla ugrasacagima babamin yaninda olurum hem bütçemiz rahatlar hem ben zorluk cekmem diyin:)

Ancak hemen anne babaniza haber saldiginizi söylemeyin is buldum da demeyin önce izninizi alin sonra isten konusursunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
R[SUP][/SUP]
Başta nasıl kabul ettiniz çalışmamayı anlayamıyorum
Her neyse, ikna konusuna gelince zaten izin verecek gibime geliyor. İkna etmenize gerek kalmaz sanırım. Ama yarın bir gün rahatı görürse yine çalışmanızı istemeyecek çünkü siz o yüzü vermişsiniz eşinize.

bnde eşimi tanıyorum başta okey dese paranın yüzünü görünc destekler hele ki bebek olacak zaten masrafn nasıl olacağını az çok biliyo korkuyo hatta. Bnm sizlere sorduğum bi sürpriz bi güzel sözle birlikte hani bi taktik verirsinz die. Eşime çok aşığım ve sorunlu biri olmasına rağmen cok seviyorum. Engel olamadm kalbime.

Yani adam üstdüzey yönetici falan olsa, maaşı iki kişinin çalışıp kazanacağı kadar olsa karımı çalıştırmak istemiyorum tavrını anlarım. Ama bu durumda nasıl bir ruh halidir benim aklım almıyor. Siz niye kabul ettiniz ki baştan böyle bir şeyi?

Her neyse, ikna konusunda çok zorlanmazsınız gibi geliyor. Anyayı konyayı anlamış beyefendi. Hem babanın firmasıymış, ne olacak ki?

Herkese tek tek teşekkür ediyorum. Bnm eşimin sağı solu belli olmaz öyle biri. O zaman çalışmam gerekti o kiskancligindan yapmadı bu baskıyı o dönem babamla bi problemi vardı tabi şimdi atlattık o sorunları. Aşırı kıskanç değildir eşim bn ondan daha kıskanç biriyim... Sorun ettiği nokta gururdur eşimin. Hani senin paran burda geçmez gibisinden :) bni cok rahatlattnz kızlar herkese tsk.edrm. tepkilerinizi de anliyorm ama sevdiğime kavuşmanın tek yolu işi bırakmaktı o dönem. Sadece hani kesin ikna etmenin bi yöntemi olabilir mi die sormak istemiştim bn. Evliliğim cok sorunlu ama bi o kadarda bi arada ve birbirimizi cok severek geçiyor günler. Hani maddi anlamda bi rahatlasak süper olacak :) hepinizin dualarını bekliyoruz minik oğlumla :) dün ilk kez tekme attı annesine bn burdayım der gibi. Zaten bundan sonraki hayatımda herşey evladım icin. Allah herkesin gonlunden geçeni o kişiye nasip etsin. Sevgilerimle...

Back
X