- 14 Eylül 2014
- 703
- 306
- 103
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Sevmediğim bir adamla beraber olamam.elini tutamam.uyuyamam.sarilamam.yemek bile yiyemem.Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da yazdığım gibi merak ediyorum eşini sevmeyen ama hala devam edenleriniz var mı?
Sevmeseydim devam edemezdim diye düşünüyorm, yani çocuk falan yok yeni sayılırz eşimle, bunu yıllarca evli kalan ablalara sormak lazım, yorumları merakla okuycamMerhaba arkadaşlar. Başlıkta da yazdığım gibi merak ediyorum eşini sevmeyen ama hala devam edenleriniz var mı?
Sevmezsen herşeyi batar.Zaten eşte hisseder.İnsan sevmedigi biriyle ayni ortamda durmaya tahammül edemiyorken bir hayati yasamaya neden devam etsin ki?Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da yazdığım gibi merak ediyorum eşini sevmeyen ama hala devam edenleriniz var mı?
Bir çok sebep var o saydıklarıniz da dahil.Daha önceki konularımi hatırlayanlar vardır belki.Niye devam etmek zorundasınız bunu yazsanız insanlar daha iyi yardımcı olur bence. Maddi gücünüz mü yok, çocuklara mı sebep ..
Güzel konu açmışım sanırımSevmeseydim devam edemezdim diye düşünüyorm, yani çocuk falan yok yeni sayılırz eşimle, bunu yıllarca evli kalan ablalara sormak lazım, yorumları merakla okuycam
Neden boşanmaktan vazgeçtiniz?Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da yazdığım gibi merak ediyorum eşini sevmeyen ama hala devam edenleriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?