• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşini sevmeyip devam etmek zorunda olan var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski konunuzda yüzlerce akıl verildi, üstüne ne yazabiliriz bilmiyorum ki :ruh:Burda vah vah çok yazık üzülme kardeş mi yazalım yani, sizin evlilik çoktan bitmiş üstüne de toprak atmışsınız zaten.

ızlar merhaba uzun zamandır sessiz takip edenlerdenim. Ama bı çıkmaza girdim farklı görüşler alma ihtiyacı hissettim. Eşimle 7 yıllık evliyiz. 2cocugumuz var. Evlilik öncesi düğün ve sonrası ciddi kavgalarımiz oldu. Ailevi sorunlardan başladı yıllarca senin ailen benim ailem kavgasi yüzünden bana fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladı yıllarca. Ayrıca zihniyeti kadın bı adım geride durmaliydi ve kendi kıskançlığı ev işlerinden çocuklarla alakalı her şeye karışması beni insanlarla nasıl konusacagima kadar elestirmesi.Calismami istememesi düzenli harçlık vermemesi alışverişe bile beraber gidisimiz. Aileme karşı kini.Kiyafetlerime karismasi vb.seylerle yıllarca düzelir diye bekledim çünkü çocuklar ayrılınca olumsuz etkileneceklerini düşündüm. Ciddi bı boşanma kararı almıştım araya büyükler girdi eşim tedavi oldu. 6-7 aydır Çok değişti huyuma gidiyor artık eskisi gibi şiddet baskı karışma yok.Ama bende evlilik yürüsün diye günlerimi geciriyorken derin bı sevgi gönül bağı yokken bir gün bı rüya görmemle ben allak bullak oldum.Ruyamda esimden önceki erkek arkadaşımi gördüm. Evleniyormusuz ve bana karşı şefkatle sarılıyordu.Öyle gerçekti ki etkisinden çıkamadım içim yillar sonra o duyguyla ısındı.Sanki kalbim donmuştu ve bu rüyayla tekrardan attı belki size saçma gelecek ama öyle.. Ben uyanır uyanmaz gizli numaradan onu aradim maksatim sesini duyup kapatmakti. Ama kısa bı konustuk ben çok ağladım yılların dolmusluguyla.Biz onunla her şeyden önce çok iyi arkadaştık ama bazı basit sebeplerden dolayi ben ayrılmıştim ve sonrasında görücü usulüyle evlendim hemen. O beni hala seviyormus evlenememis.Size sorum şu eşime haksızlık mi yapıyorum ve aldatmış mi oluyorum.5 ay oldu rüyadan beri aklımdan cikaramiyorum.Ayrildigimi ve onunla mutlu olduğumu hayal ediyorum sonra vicdan azabı çekiyorum. Eşimin bana yaptıkları çok kötüydü kaç kere sinir krizleri doktorlar falan ama şuan bana çok iyi. Ben ne yaşıyorum bana bı yardımcı olun lütfen
Biz boşanma demişiz gibi sizin yüzünüzden davayı geri çektim demişti 🤦

Sizin durumunuz baya vahimmis.
Ben çocuklar için ayrılmanızi tavsiye ederim.

Esimi cok sevdigim halde bazen bazi seyleri bana batar sevmesem hicbiseyine tahammul edemezdim herhalde

En son ki konunuzda, eski erkek arkadaşınızla tekrar konuştuğunuzu söylemiştiniz.

Hala görüşmeye devam ediyor musunuz çok merak ediyorum.

O mu böyle düşünmenize sebep?

Ha, eşinizin zaten sevilecek bir tarafı yok ama çocuklarınız için bu evliliği sürdürmeye kararlıydınız. Üstelik eşiniz de tedavi olup değişmişti.

Umarım yağmurdan kaçıp doluya tutulmaz, kendinizi üzecek bir hata yapmazsınız.

Çok acık söyluyorum fikrinizi etkılemeyeyım ama herkes farklıdır tabıki.. Ben sevmedigim adamla devam edemezdim.

Çocuklar diycem yine linç yicem.

Çocuklar bencil ve korkak yetişkinlerin bahanesi başka bir şey değil. İnanın boşanmış aile çocukları kavga dövüş olan evlerdeki çocuklara göre daha mutlu. Sizin çocuklar da mutsuz anneyle yaşamak yerine boşanmanızı terich eder eminim. Kendi pasifliğinize çocukları bahane etmeyin allah aşkına.

Benim bir dostum da aynı durumda maddi durumu da ailesi de destekçisi çekse çıksa ordan iki çocuğu var ama rahat geçinirler yapmıyor, yapamıyor kaç defa konuştuk kavgalarından sonra ayrılıcam avukat tutucam die başlıyor işe iki gün sonra barıştık die bitiriyor meseleyi karışamıyoruz da artık çocuklar için diyo bulunduğumuz ilçe küçük ayrılsa tayin isteyeceği yere puanı yetmeyecek gidemeyecek öyle olacağına böyle devam ederim diyor artık biz de yorulduk karışmıyoruz
Ne yapalım ki :KK12:

Şimdi ablacim benim dediğim kadın maddi yönden ve çocuklar için ayrılmadı.

Şimdi büyük kız 20 küsur yaşında.daha erkek arkadaşı olmadı.erkeklerden nefret ediyor.eve misafir erkek gelse odadan çıkmaz.

Üst katta ben oturuyorum benim evime 6-7 yılda 3 kez gelmemiştir.cocuktaki durumun farkında mısın.

Erkek olan 18-19 yaşında.liseden sonra okumadı.sabah,akşam bilgisayar başında.sofraya bile gelmiyor.

Herkes babadan nefret ediyor.annesinden de nefret etmeye başladılar bizi buna mecbur bıraktın diye.

Heeee şimdi çocuklar için bu evliliğe devam et.sonun bu kadından farklı olmaz bence.Allah korusun ben çocuklar için üzülüyorum.

Çocuklar diycem yine linç yicem.
Çocuklar eziyet gören bir annenin olduğu evde yaşamaktan mutlu olmazlar. Güçlü anne isterler. Siz maddi durumunuzun olduğunu söylemiştiniz. Ayrılın şu adamdan

En son ki konunuzda, eski erkek arkadaşınızla tekrar konuştuğunuzu söylemiştiniz.

Hala görüşmeye devam ediyor musunuz çok merak ediyorum.

O mu böyle düşünmenize sebep?

Ha, eşinizin zaten sevilecek bir tarafı yok ama çocuklarınız için bu evliliği sürdürmeye kararlıydınız. Üstelik eşiniz de tedavi olup değişmişti.

Umarım yağmurdan kaçıp doluya tutulmaz, kendinizi üzecek bir hata yapmazsınız.
Yok yok asla görüşmüyoruz. O konuda ben tovbeliyim. Görüşme de öyle düşündüğünüz gibi bı görüşme değildi zaten. Duygusal boşlukta olan bı aramaydi. Sonradan çok vicdan azabı çektim. Eşimi sevmem onunla alakasi yok. Benim sorunum 8 yıldır var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X