• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşini sevmeyip devam etmek zorunda olan var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demiyor ki eski sevgilimden yeşil ışık alamadım

Eşini sevmemesi çok sebep var, kim şiddet
gördüğü birini sevebilir ki zaten.

Eski sevgili konusu da bastırdığı olumsuzlukları açığa çıkardı muhtemelen. Oradan bir gelecek olmayacağını anladı kendisi de bence.

Buraya konu açmanın ilerisine gidemeyecek, görünen o.

Çocuklar eziyet gören bir annenin olduğu evde yaşamaktan mutlu olmazlar. Güçlü anne isterler. Siz maddi durumunuzun olduğunu söylemiştiniz. Ayrılın şu adamdan
Katılıyorum ❤️
anne ne kadar güçsüz ve üzgün olursa çocuklar da o kadar ozguvensiz oluyor. Çocuklarınız için bu duruma devam etmemelisiniz asıl. Kavganın olduğu ortamda sırf babaları da olsun diye eziyet çektirmek ne kadar mantıklı.?

Eşini sevmemesi çok sebep var, kim şiddet
gördüğü birini sevebilir ki zaten.

Eski sevgili konusu da bastırdığı olumsuzlukları açığa çıkardı muhtemelen. Oradan bir gelecek olmayacağını anladı kendisi de bence.

Buraya konu açmanın ilerisine gidemeyecek, görünen o.
Oradan bı gelecek olmayacağını anlamak değil mesele inanın onu da hiç düşünmüyorum. Yeşil ışık almamakla da ilgisi yok. İyice beynim yoruldu su durumda düşüneceğim en son şey başka bı erkek. O bı anlık bı yanlıştı geçti gitti.

Katılıyorum ❤️
anne ne kadar güçsüz ve üzgün olursa çocuklar da o kadar ozguvensiz oluyor. Çocuklarınız için bu duruma devam etmemelisiniz asıl. Kavganın olduğu ortamda sırf babaları da olsun diye eziyet çektirmek ne kadar mantıklı.?
Daha bugün çocuğumun öğretmenine anlattım durumumu. Yapmayın sakın boşanmayın tedavi olursa devam edin çünkü kaç yıllık öğretmenim tüm boşanan ailelerin çocuklarında mutlaka bı sorun var hiç sorun olmasa bile ayrıldıkları icin anne babadan nefret ediyorlar dedi. Babasız erkek çocuk büyütmek çok zor baba figürü evde olmalı dedi.Buyuturken baba şart dedi.Allah korusun maddeye alkole yöneliyorlar dedi.

Niye kendinize ve çocuklariniza bu eziyeti çektiriyorsunuz? Evde anne mutsuz oldugu zaman emin olun çocuklar çok kotu bir psikolojiyle büyüyorlar. Yazık günah değilmi onlara?
Çocuklarınız için evli kalmayın asıl onlar için ayrılın.
Bende 6 yıllik evliyim, sevmesem evli kalamam, dokunamam, öpemem. Insan görmek bile istemez, değil ki evli kalmak.

Sevmediğim adamla asla yapamazdım.. her gün zehir olur insana bir ev içinde.. eski nesillerde çok var ama bizim nesilde daha nadir kadınlar daha güçlü çünkü. Devam edip kendinize işkence etmeyin. Gönlünüz de kaymış. İşler çirkinleşmeden iyice ayrılın. Yoksa bir de haksız duruma düşeceksiniz ki sevmediğiniz eşten boşanmak istemekte sonuna kadar haklısınız

Daha bugün çocuğumun öğretmenine anlattım durumumu. Yapmayın sakın boşanmayın tedavi olursa devam edin çünkü kaç yıllık öğretmenim tüm boşanan ailelerin çocuklarında mutlaka bı sorun var hiç sorun olmasa bile ayrıldıkları icin anne babadan nefret ediyorlar dedi. Babasız erkek çocuk büyütmek çok zor baba figürü evde olmalı dedi.Buyuturken baba şart dedi.Allah korusun maddeye alkole yöneliyorlar dedi.
Babası başında olanlar hiç yönelmiyolar zaren hı hı..

Öyle babanın ben kalıbına tüküreyim.siz de bahane etmeyin hiç bir faydası yok evli kalmanın. kaldı ki görüştüğünüz pedagog değil öğretmen. Biz boşuna yazıyoruz sizin boşanmama için bahaneleriniz hazır cepte

Ben yeni enistemi hiç sevmiyorum.bakin yeni eniştem diyorum 😂
Geçen cenaze var diye bir gece bizde kaldılar bir yıl gibi geldi.
Evine gitsem kaçacak delik arıyorum.neyseki pandemiden beri gitmiyorum.
Dünya görüşlerimiz farklı.bana çok kaba bir insan gibi geliyor.konusmasi,tavırları herşeyi batıyor.
Bide eşim olsa Allah korusun dayanamazdim heralde sevmedigim birine.
2 kez evlilik yaptım.ilk evliligim de çok aşıktım acı tecrübeler yaşadım.
Şuan ki eşimi de çok seviyorum 11 yıl oldu.hala seviyorum değişmedi.ama çocuklarımda olsa,maddiyat da olsa,hele hele şiddet olsa bir dakika duramam.
Ben yolun yarısına geldim.bir daha dünyaya gelmeyeceğim.cocuklarimin en güzel zamanlari.boyle bir kötülüğü devam ettirirsem çocuklarıma çok büyük zararım olurdu.

Ablacım sen demedin mi sevgilimden bi yamuk görürsem kendi ayaklarım üzerinde durabilirim diye. E niyetliydin yani. Biz de o zaman kocandan boşan öyle ayaklarının üstünde dur dedik. Eee neden boşanılamıyor. Çocuklar şu an mutluluktan dört köşe mi? Emin miyiz?

Eşinizin sizi günlerce dövdüğünü, ölümle tehdit ettiğini biliyor mu bu öğretmen?

Biliyor da bu lafları ediyorsa, olmaz olsun onun öğretmenliği.

Meslektaşım baya saçmalamış. Evet daha fazla özveri gerekiyor kabul ancak her çocukta dönem dönrm belli sıkıntılar olur. Boşanmış anne babanın çocuğunun her eksiğinin buna yorulması da çok saçma. Bu konuda tartı devreye girmeli.

Eski konunuzda yüzlerce akıl verildi, üstüne ne yazabiliriz bilmiyorum ki :ruh:Burda vah vah çok yazık üzülme kardeş mi yazalım yani, sizin evlilik çoktan bitmiş üstüne de toprak atmışsınız zaten.

ızlar merhaba uzun zamandır sessiz takip edenlerdenim. Ama bı çıkmaza girdim farklı görüşler alma ihtiyacı hissettim. Eşimle 7 yıllık evliyiz. 2cocugumuz var. Evlilik öncesi düğün ve sonrası ciddi kavgalarımiz oldu. Ailevi sorunlardan başladı yıllarca senin ailen benim ailem kavgasi yüzünden bana fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladı yıllarca. Ayrıca zihniyeti kadın bı adım geride durmaliydi ve kendi kıskançlığı ev işlerinden çocuklarla alakalı her şeye karışması beni insanlarla nasıl konusacagima kadar elestirmesi.Calismami istememesi düzenli harçlık vermemesi alışverişe bile beraber gidisimiz. Aileme karşı kini.Kiyafetlerime karismasi vb.seylerle yıllarca düzelir diye bekledim çünkü çocuklar ayrılınca olumsuz etkileneceklerini düşündüm. Ciddi bı boşanma kararı almıştım araya büyükler girdi eşim tedavi oldu. 6-7 aydır Çok değişti huyuma gidiyor artık eskisi gibi şiddet baskı karışma yok.Ama bende evlilik yürüsün diye günlerimi geciriyorken derin bı sevgi gönül bağı yokken bir gün bı rüya görmemle ben allak bullak oldum.Ruyamda esimden önceki erkek arkadaşımi gördüm. Evleniyormusuz ve bana karşı şefkatle sarılıyordu.Öyle gerçekti ki etkisinden çıkamadım içim yillar sonra o duyguyla ısındı.Sanki kalbim donmuştu ve bu rüyayla tekrardan attı belki size saçma gelecek ama öyle.. Ben uyanır uyanmaz gizli numaradan onu aradim maksatim sesini duyup kapatmakti. Ama kısa bı konustuk ben çok ağladım yılların dolmusluguyla.Biz onunla her şeyden önce çok iyi arkadaştık ama bazı basit sebeplerden dolayi ben ayrılmıştim ve sonrasında görücü usulüyle evlendim hemen. O beni hala seviyormus evlenememis.Size sorum şu eşime haksızlık mi yapıyorum ve aldatmış mi oluyorum.5 ay oldu rüyadan beri aklımdan cikaramiyorum.Ayrildigimi ve onunla mutlu olduğumu hayal ediyorum sonra vicdan azabı çekiyorum. Eşimin bana yaptıkları çok kötüydü kaç kere sinir krizleri doktorlar falan ama şuan bana çok iyi. Ben ne yaşıyorum bana bı yardımcı olun lütfen
evet bu konun sahibi şimdi hatırladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X