Telegram çok sıkıntılı bir yer silmesi hiçbir şeye yaramaz gruplarda konuşup gurplardan çıkabilirkanıtlarım var hepsinin resmini aldım ama seven birisi neden böyle yapar anlamıyorum ki
BoşanKızlar merhaba, bir şey danışmak istiyorum.
Eşim son zamanlarda gizli Instagram hesabı açmış ve oradan açık seçik fotoğraf paylaşan kızlara baktığını fark ettim. Yetmedi, Telegram’da da ifşa kanallarına girip nude atan kızların içeriklerine bakmış. Daha önce yakaladığımda “bakmayacağım” demişti ama devam ettiğini gördüm. Sonra ben yine gizlice telegram hesabına girdim bu kez o grupları arşivlemiş. Ben gizlice sildim grupları. Sonrasında anlamış olmalı ki telegrama şifre koymuş. İlk yakaladığımda söz vermişti öylesine baktığın söylemişti. İnstagramı kapatmış ama telegramda hala duruyor.
Bu durum beni hem kırdı hem de güvensiz hissettirdi. Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Bu durumda ne yaptınız, nasıl bir yol izlediniz? Fikirlerinizi duymak isterim.
Çok yüz göz olmuşsunuz artık annesi gibi onu kontrol ediyorsunuz o da o anlık kurtarıyor kendini. Bence bu konu hiç düzelmez erkeğin rahatladığı hiçbir konunun düzelmediği gibi..Kızlar merhaba, bir şey danışmak istiyorum.
Eşim son zamanlarda gizli Instagram hesabı açmış ve oradan açık seçik fotoğraf paylaşan kızlara baktığını fark ettim. Yetmedi, Telegram’da da ifşa kanallarına girip nude atan kızların içeriklerine bakmış. Daha önce yakaladığımda “bakmayacağım” demişti ama devam ettiğini gördüm. Sonra ben yine gizlice telegram hesabına girdim bu kez o grupları arşivlemiş. Ben gizlice sildim grupları. Sonrasında anlamış olmalı ki telegrama şifre koymuş. İlk yakaladığımda söz vermişti öylesine baktığın söylemişti. İnstagramı kapatmış ama telegramda hala duruyor.
Bu durum beni hem kırdı hem de güvensiz hissettirdi. Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Bu durumda ne yaptınız, nasıl bir yol izlediniz? Fikirlerinizi duymak isterim.
yüz göz olucak bi şey yapmadım ki 2 kez yakaladım oturdum sakince konuştum iki yetişkin gibi kavga gürültüde yapmadım net konustum ama demek ki başka dilden konuşmam gerekiyorÇok yüz göz olmuşsunuz artık annesi gibi onu kontrol ediyorsunuz o da o anlık kurtarıyor kendini. Bence bu konu hiç düzelmez erkeğin rahatladığı hiçbir konunun düzelmediği gibi..
Arkadaş nereden buluyorlar bu ifşa gruplarını falan ya.Bu erkekler neden iğrenç anlamıyorum.Ya ayrılın ya da telefonuna bakmayın ne yolu izleyeceksiniz başkaKızlar merhaba, bir şey danışmak istiyorum.
Ben size bir şey demedim aslında. Siz yakalıyorsunuz ve adam sözler veriyor sonra tekrar yakalanıyor falan yani bu konuda rahatlamış o yüzden yüz göz olunmuş/ size bu konuda bir saygısı çekincesi kalmamış demek istedim.yüz göz olucak bi şey yapmadım ki 2 kez yakaladım oturdum sakince konuştum iki yetişkin gibi
anladım ben sizi zaten, teşekkür ederim :*Ben size bir şey demedim aslında. Siz yakalıyorsunuz ve adam sözler veriyor sonra tekrar yakalanıyor falan yani bu konuda rahatlamış o yüzden yüz göz olunmuş/ size bu konuda bir saygısı çekincesi kalmamış demek istedim.
Sizi üzmek veya haddimi aşmak istemem ama eşinizin sizi çok da sevdiğini düşünmüyorum.Ben yıllarca yüzüme bile bakmayan birine sadık yaşadım.Sevginin olduğu yerde ihanet olmaz.kanıtlarım var hepsinin resmini aldım ama seven birisi neden böyle yapar anlamıyorum ki
Bilemiyorum ama yüzüne bakamam heralde ya adamı gördükçe tepem atar, aynı ev bize zindan olur. Boşanırım sanırım.Kızlar merhaba, bir şey danışmak istiyorum.
Konuyu silmişsiniz de ban yiyeceksiniz konunuz da geri gelecekkızlar yorumlarınız benim için çok kıymetliydi çok teşekkür ederim. Yazdıklarınızı akşam sakin kafayla okuyacağım iyi ki varsınız
evet asildim daha fazla uzasın istemedim sizlerin yorumları benim için yeterli çok teşekkür ederim :*Konuyu silmişsiniz de ban yiyeceksiniz konunuz da geri gelecek
Konunuz geri gelecek, boşuna uzaklaştırıldığınızla kalacaksınız maalesefevet asildim daha fazla uzasın istemedim sizlerin yorumları benim için yeterli çok teşekkür ederim :*
konuyu kilitleyebilşyır muyuz pekiKonunuz geri gelecek, boşuna uzaklaştırıldığınızla kalacaksınız maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?