Eşinin ailesi (özellikle ana tarafı) tarafından dışlanan var mı?

Cankiriklarim

İki prens annesi 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
4.217
5.571
158
33
3,5 yıllık evliyim kaynanam beni asla benimseyemedi asla. Oğluna numaradan seviyorum diyip tüm sülalesini(ki cok kalabalık yiğenlerinin cocuklarıyla bile görüşüyor) bana karşı doldurmuş durumda arkamdan herkese dert yanıyor. Cenazeye düğüne gidince yüzüme bakmıyorlar bi kenarda kalıyorum. Benden 2 sene sonra evlenen eşimin teyze oğlunun karısı baş tacı. Ve oğlanı parmağında oynatan bi tip. Benim kimseye zararım olmadı. Allah yukarda biri de cıkıp bize bunu yaptın diyemez. Ama kaynanam yüzünden bana cepheliler. Kayınpeder de kaynana ağzına bakıyor daha cok kaynana akrabalarıyla görüşülüyor. Napıcam bilmiyorum. Böyle mutlu olabilir miyim sizce

Eşiniz neden bir şey demiyor?!
Aile toplantıları oluyor 60-70 kişi bir eve doluşuyor. Orada bile bana sandalye bırakmıyorlar kadınlar tarafında. Mecbur erkek tarafında oturdum eşim de anne sandalye ayarlasanıza dedi. Ama bunu hep yapamaz ki. Cenazede bana mı baksın ya da zorla mı davet ettirsin. Kaynanama göre ben o köye gidince evi temizlememişim(ki calısıyorum) aynı sehirde yatılı kalmıyormusum. Benim 40ım cıkmadan oğlunu iftara akrabalara bensiz götürmeye calıstı. Eşim gitmeyince ben onu ailesinden koparıyor oldum... vs vs

o kız bile beni fıraat bulunca dışlıyor eziyor. Cok üzülüyorum. Ne yapsam kaynanama yetmiyor.
ezmelerine izin verme tabide dışlarsa dışlasınlar ya azicik aşın agrisiz basin
ya hem dislayip hem dibinden ayrilmayip surekli basini agritsalardi

ezmelerine izin verme tabide dışlarsa dışlasınlar ya azicik aşın agrisiz basin
ya hem dislayip hem dibinden ayrilmayip surekli basini agritsalardi
Beni anne tarafından bi kucuk kız eklemişti. Baktım engellemiş. İnanılmaz bir kin ve nefret var. Kıymetli teyzelerinden dolayı

Zaten başkasının ağzına bakan akrabalarla çok da samimi olmamak sizin için daha iyi bence. Eşin de mesafeli olmana bişey demeyecekse salla gitsin kendi kendilerine takılsın hepsi kimse konuşmuyor mu al eline bir uğraş el işi olur çanta örmek olur yelek hırka oyuncak örnek olur bilmiyor musun kitap olur bulmaca olur bak keyfine 😉

Aile toplantıları oluyor 60-70 kişi bir eve doluşuyor. Orada bile bana sandalye bırakmıyorlar kadınlar tarafında. Mecbur erkek tarafında oturdum eşim de anne sandalye ayarlasanıza dedi. Ama bunu hep yapamaz ki. Cenazede bana mı baksın ya da zorla mı davet ettirsin. Kaynanama göre ben o köye gidince evi temizlememişim(ki calısıyorum) aynı sehirde yatılı kalmıyormusum. Benim 40ım cıkmadan oğlunu iftara akrabalara bensiz götürmeye calıstı. Eşim gitmeyince ben onu ailesinden koparıyor oldum... vs vs
Beni seviyorsan sevdiğim kadına saygı duyacaksın. Herkese eşimi kötülemek senin karakterini yansıtıyor anne. Ya özür dilersin ve insanca davranırsın bundan sonra ya da irtibatımızı tamamen keseriz desin eşiniz. Adamsa. Siz de kendinizi savunmayı bilmiyorsanız, ezildiğinizi hissettiğiniz hiç bir yere gitmeyin. Evinize hiç birini almayın. Oğlunu görmek isteyen evine davet etsin.

3,5 yıllık evliyim kaynanam beni asla benimseyemedi asla. Oğluna numaradan seviyorum diyip tüm sülalesini(ki cok kalabalık yiğenlerinin cocuklarıyla bile görüşüyor) bana karşı doldurmuş durumda arkamdan herkese dert yanıyor. Cenazeye düğüne gidince yüzüme bakmıyorlar bi kenarda kalıyorum. Benden 2 sene sonra evlenen eşimin teyze oğlunun karısı baş tacı. Ve oğlanı parmağında oynatan bi tip. Benim kimseye zararım olmadı. Allah yukarda biri de cıkıp bize bunu yaptın diyemez. Ama kaynanam yüzünden bana cepheliler. Kayınpeder de kaynana ağzına bakıyor daha cok kaynana akrabalarıyla görüşülüyor. Napıcam bilmiyorum. Böyle mutlu olabilir miyim sizce

Allah’a havale et ve sonuna bak. Mesafe koy, eşine de söyle rahatsızlığını. Zamanla kabul edecek istese de istemese de. Ben bunu değil ama benzerini yaşadım, Allah başına beni aratacak insanlar verdi. Bi düğünde bana bi sarılışı var kv nin anlatamam. Beddua vs sakın etme,sadece Allah’a havale et. Eğer dediğin gibi haklıysan sonunu görmek isteyeceksin

Bende öyleyim ve gram umrumda değil gerçi çok kimseleride yok görüştükleri kaynanam kocası kızı dede var kaynanamın babası ki o ayrı güzel bir insan başka kaynanamın iki teyzesi falan var birde.Ortamlarına girmiyorum muhatap olmuyorum dedeyi görmeye gittiğim için kaynanamı görüyorum sadece ki onunla muhabbetim hal hatırın önüne geçmez bir saat bile oturmayız.Benim suçum uzak durmakmış senin suçun ne acaba? Gerçi kötü olmak için suçunun olmasınada lüzum yok yaaa ne desem bilemedim bayramda kahve yapmadım diye pislik çıkaran düğüne beş gün kala ayrılın diyen insanlar eşimin ailesi suçlara bak... Gerçekten takma zaman zaman sinir bozuluyor ama boşver...Sen kocanla iyi ol kötüleme bitti gitti...

Sevmezlerse sevmesinler, kapını örttüğünde herşey dışarda kalır. Yani eşinle senin aranda olan önemli, sevmezlerse sevmesinler sende onları sevme.

Ben ana tarafı değilde direk anası tarafından dislaniyorum ve hiç bir şey yapmadığım halde. Ha bunu caktrmadan yapyor du ama sonra başkalarının yanında beni asagilar gibi konuştu bir iki kere tavır aldım anladı ama düzelmedi haala aynı. Allah goruyo diyom artık ne diyom gorusmemeye çalışıyorum

Ay valla bırak konuşmasınlar.
Sende her ortama umrunda değilmiş gibi gir.
Kocamın amcası halaları beni sevmez.
Ben halasının düğününe bile gittim giyindim süslendim çağrılmadgm halde :)
Biraz yüzsüzü oyna relaxım rolleri kes.
Bırak nederlerde desinler arkandan.

Beni sevmiyeni ben hiç sevmem yüzlerine bakmam ortamlarinda oturmam . Otursamda kendimi küçük düşürmem dik dururum . Bos ver belki böylesi daha hayırlıdır bilemezsin

Benimde kayınpeder kaynana ağzına bakar ve kv akrabaları ile görüşülür, ben hiç elektirik alamadım, sonra duydum ki kaynana onlara hakkımda dert yanıyor, iyice soğudum beni kötü duyan insanlara karşı, umrumda mi değil eşinle Aran iyiyse kafanız rahatsa bosver gitsin

Back
X