aynen nefret olusmaya başladı bıle bayramım zaehır oldu onların yuzunden 2 gundur basımın agrısı gıtmıyor. esım bu kadar kendını gelıstırmısken onlar nasıl moron kalabılıyorlar ona şaşıyorum. evlenırken herkes demıstı bana dınlemedım aıle onemlı kızım onlarlada evlenıyosun dıye. amann esım onemlı dedım ama essekler gıbı pişmanım.. yas olmus 35 ayrılsam olmaz esım ıyı bırı anlayıslı duzgun vs.. cok zor bır durum cok yuzgoz olmuyorum ama kuucuk bısey bıle etkılıyor benı anlayanlar vardır bu konuda umarım.. kucuk şeyler bıle sarsıyor ..Bazen bende aynı şeyleri düşünüyorum ama sonra bakıyorum ki böyle düşünüp dile getirdikce nefret oluşmaya başlıyor tiksinti başlıyor buna dikkat etmek lazım şimdi iyi yönlerini görüp iyi düşünmeye başladım
ama benım annemın gelını kızı gıbı oyle benımsedılerkı bırbırlerını. bırcok ornegı var cevremde..daha bırkez anne dememısımdır. sınız sunuzlardan oteye gecmez..Benimseyemezsin ki zaten. Bu gayet normal birsey. Onlar senin ailen degil. Bakma sen bizim boyle sacma sapan adetlerimiz var. Sanki kendi ailemiz gibi benimsemek zorundaymisiz gibi. Her adetimiz dogru olmuyor iste malesef. Biz Turkler adetlerimizi menfaatlerimize gore belirleyen insanlariz malesef.
ama benım annemın gelını kızı gıbı oyle benımsedılerkı bırbırlerını. bırcok ornegı var cevremde..daha bırkez anne dememısımdır. sınız sunuzlardan oteye gecmez..
aynen nefret olusmaya başladı bıle bayramım zaehır oldu onların yuzunden 2 gundur basımın agrısı gıtmıyor. esım bu kadar kendını gelıstırmısken onlar nasıl moron kalabılıyorlar ona şaşıyorum. evlenırken herkes demıstı bana dınlemedım aıle onemlı kızım onlarlada evlenıyosun dıye. amann esım onemlı dedım ama essekler gıbı pişmanım.. yas olmus 35 ayrılsam olmaz esım ıyı bırı anlayıslı duzgun vs.. cok zor bır durum cok yuzgoz olmuyorum ama kuucuk bısey bıle etkılıyor benı anlayanlar vardır bu konuda umarım.. kucuk şeyler bıle sarsıyor ..
biraz lafımı dınlese ama dınlemıyor.. suratına tukurlseler sukur dıyor. abısı evıne almaz genede abım abım canım abım der. sıkıntı orada. yanı sozumu dınlese evı bıle değiştiricem uzaga gıdıcem onlardan. suan degılde boyle gıderse sonumuz ayrılık gıbı. onların yuzunden 2.bebegı dusunemıyorum..Eşin iyiyse bence yazık etme kendinize. Boşanma onLa mutluysan.Ailesi ile mesafe koyamaz mısın? Herkesin çekeceği bir çilesi vardır. Belki eşin kötü ama ailesi çok iyi insanlar olacaktı ister miydin bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?