- 20 Şubat 2023
- 16
- 14
- 3
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım balım hiçbirini sevmiyorum hepsinden iğreniyorum tekmeyi koydum hepsine kocamla balayı yaşıyorumAramızda var mı böyleleri kızlar. Cidden çok merak ediyorum çünkü sanki bir yerden sonra insan patlıyor. Eş ailesi olumsuzluklarını umursamayan, görmezden gelen, hiç kafaya takmayıp sadece eşine odaklanıp hiç tartışmayan(eş ailesi konusunda) var mı??Varsa koca bir MAŞALLAH benden.
Zor iş...
Kayınvalide kayınpeder biz evlendikten 6-7 sonra başka şehire taşındı ki zaten öyle sorun çıkaran insanlar değiller, kayınbirader var elti yok, görümce yok, haliyle eş ailesiyle alakalı dertlerimiz de yok, çöpsüz üzüm gibiyizAramızda var mı böyleleri kızlar. Cidden çok merak ediyorum çünkü sanki bir yerden sonra insan patlıyor. Eş ailesi olumsuzluklarını umursamayan, görmezden gelen, hiç kafaya takmayıp sadece eşine odaklanıp hiç tartışmayan(eş ailesi konusunda) var mı??Varsa koca bir MAŞALLAH benden.
Zor iş...
İnsanlar bir aileyle anlaşamıyor siz iki aileyle uğraşıyorsunuzBenim 2 tane kayınailem var. Birisi biyolojik diğeri eşimi evlat edinip büyüten aile. Biriyle iyiyiz fakat diğerleriyle iyi değiliz. Baştan beri sorun vardı ama bu kadar büyümemişti. Yakın zamanda karşılıklı tartıştık. Burada en önemli detay eşiniz. O fazlasıyla farkında durumun be bana yapılan haksızlığın bu sebeple hep yanımda olması gerektiği gibi durdu. Yanımda duran insana sürekli ailesini kötüleyip konuşup huzur bozamam. Ama eğer dengeyi sağlamasa kesin evde sıkıntı çıkardı. Buradaki detay eşiniz.
İnsanlar bir aileyle anlaşamıyor siz iki aileyle uğraşıyorsunuzAllah kolaylık versin demeye geldim
![]()