gelinim diye susup oturmuyorum. neyse düşüncem onu söylüyorum. zaten artık şunu yap böyle davran gibi şeyler zaten söyleyemiyor. istediğim zaman ziyarete gidiyoruz 1-2 saat bazen yarım saat oturup kalkıyoruz...
bi olaylar anlatır işyerinde yaşadığı vs yanlış veya haksızsa hemen söylerim sön böle böle yapmışsın o yanlış sen hatalısın falan dedim. ben hayatta izin vermezdim o nedemek öyle falan derim. bozulurama haklıyım dediklerimde.
şimdi zaten beni artık düzenli çalışkan ve açık sözlü olarak tanıtıyormuş herkese.
içime atacağıma yüzüne söylüyorum. içime atarsam sonradan biriktiripte söyleyeceklerim çok daha ağır kötü olur. böylesi iyi. kötü konuşmuyorum dedikodusunu yapmıyorum yanlışsa yanlış diyorum. varsa yanlışım o da desin
burcu seni dövmeye mi kalktı kayınvaliden
ne hakla, o kim olyorda böyle birşeye teşebbüs ediyor
dinsizin hakkından imansız gelir derler
onlar böyle yapıyorsa sen daha beter davran onlara
deli deliyi görünce çomağını saklarmış derler
benim taktiğim deli rolü oynamak.inanılmaz güzel. senede bir kere cinnet geçiririm.herkes kendine gelir.ve bana bulaşırsa oğlunu torununu göremiceğini bilir. oyüzden artık öğrendi bana bulaşamaz.ilişkiler kötüye gidince bi cinnet tamamdır.korkucaklar başka çaresi yok yoksa seni korkutmaya çalışırlar.deli diye kimde bişey demez
benim taktiğim deli rolü oynamak.inanılmaz güzel. senede bir kere cinnet geçiririm.herkes kendine gelir.ve bana bulaşırsa oğlunu torununu göremiceğini bilir. oyüzden artık öğrendi bana bulaşamaz.ilişkiler kötüye gidince bi cinnet tamamdır.korkucaklar başka çaresi yok yoksa seni korkutmaya çalışırlar.deli diye kimde bişey demez
canımbenim, uzak olduğun için tatlı dilin işe yaradığını sanıyosundur :)Hiç bir zaman çözülemeyecek problemlerimiz olmadı çok şükür...
Ama taktiğim TATLI DİL...Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır misali....
Hele ki şimdi uzağız birbirimizden özlüyoruz birbirimizi gerçekten....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?