eşinin ailesiyle altlı üstlü oturan varmı???

_citygirl_

hiç bitmeyelim..
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.341
1.057
133
kızlar ben 3 aylık evliyim ve aynı zamanda okuyorum eşimin ailesiyle altlı üstlü oturmayı düşünüyoruz daha doğrusu eşim böyle istiyor. bense hiç istemiyorum hayatımın kısıtlanacağını düşünüyorum bu yüzden hergün ağlıyorum sizce yanılıyormuyum bu şekilde yaşayanlar bana yardımcı olabilirmi lütfen

altli ustlu degil amas bizzat altaltta üstüste oturdum diyebilirizcatiyla beraber 3 katli bi evde 7 yil beraber yasadik.tek kelimeyle KABUS gibiydi sana tavsiyem mumkun oldugunca uzaga kac

Bende öyle oturacağım ama buna bir anlamda mecburuz, Çünkü evimizi almak istiyoruz. eğer eşimin ailesinin olan dairede oturursak kira vermeeyeceğiz ve kendi evimiz icin para biriktireceğiz inşallah. düşüncemiz bu en azından. inşallah değişmez.

gitmekten başka çarem yok şuan kiradaym ve nerdeyse hergün çağırıyorlar üstelik okula gidiyorm sınavlarım var ikisinide idare etmeye çalışıyorum ama dün kredi çektk ve eşim daha fazla kirada oturmak istemiyo evi yaptırmaya başladık iki aya bitecek ve benim için kötü günler başlayacak

Ben anlamadim kredi cekip hangi evi yaptiriyorsunuz yeniden bir ev mi yaptiriyorsunuz kayinvalid3nin altindaki evi mi yaptiriyorsunuz kredi cektiyseniz hazir evler var bi tane alip kira oder gibi niye kendi evinizde oturmuyorsunuz ki

aslında suyu çıkıyor ama mesafeli olursanız bir sıkıntı olmaz canım ya....daha çok yeni evlisiniz bir de...rahat bıraksalar sorun olmaz da sabah bizde akşam sizde olursa çok başın ağrır...

kredi miktarı çok az kayınvalidemin üzerini yaptırıyoruz zaten belli miktarda yapılmış iki ay gibi bir sürede bitecek gibi

çalışan biriysen sanmıyorum çok sorun yaşayacağını eşinin ailesi nasıl insanlar?
çok sıkı fıkı olmadıgın surece evını yol gecen hanına cevırmezlerse bır sıkıntı olmaz
tavrını basta koy bır beklentı ıcıne gırmesınler derım hayırlısı olsun aglayıp uzme kendını
tatlı dılle konusarak cozebılırısn...

Canım benzer bir konu bende açmıştım büyük çoğunluk aman aman sakın demişti ama bin şükür ben hiç pişman değilim.

Ama bunda kv nin nasıl biri olduğu, nekadar anlaşabildiğiniz de çok önemli. Ve beklentilerin.

Ben 1 yıllık evliyim önce kiraya evlendim oradn kv nin üst katına geçtim. Ve çok korkularım vardı önceki konularıma bakabilirsiniz. Ama korktuğum hiçbişey başıma gelmedi Allah nazarlardan korusun. Aksine bizim için daha iyi oldu.

Tabiki uzaktaki gibi olmuyor, çat kapı zil çalıyor gerekli gereksiz her daim birbirini görüp samimi oluyorsun ister istemez uzaktaki gibi mesafeli olamıyorsun ama burada karşılıklı hoşgörü anlayış beklentiler çok önemli. Size çok büyük sorunlar çıkartacak kadar çirkef bi kadın değilse sabretmeye değer bence.

Dip not: Bizde en kısa sürede ev alalım diye girmiştik ama şuan gözüm o borcu almıyor elimiz bollaşınca diye erteliyoruz. Rahatım iyi yani :)

ben kayınvalidemle cok iyi anlaşıyorum ama kayınpederim sorun benim için. kimseyi dinlemeyen başına buyruk biri sürekli bağırıyor ve çok düşüncesiz onun için gitmek istemiyorum inşallah senin gibi bnde böyle düşündüğüm için pişman olurum

canım öncelikle allah hakkında hayırlısı ne ise onu versin. aama mümkün olduğu kadar uzak olmakta fayda var. birde ailesi anlayışsız birileri ise işin var valla. o evi satıp başka yerden alsanız izin vermezlermi hemde ev almak için daha az kredi çekersiniz. bence bu seçeneği de eşine sun. yani eğer mutlu bi evlilik olmasını istiyorsa eşin biraz fedakarlık yapsın zaten biz kadınlar herşeyden fedakarlık yapmaya çalışıyoruz. bende evli evli üni okudum buda çok zor allah yardımcınız olsun ev eş bide okul sorumluluğu yıpratıcı bi süreç.... açıktan mı okuyosun yokssa örgünmü. benim örgündü çok zorlandım bide kv kp grmce ile yaşıyorduk.. valla bu evlilik çok zor bi kurum rabbim yuvalarımıza hayır huzur mutluluk bol muhabbet versin inş.

bende okula gidip geliyorum cok zorlanıyorum ama eşim sağolsun yardımcı oluyo fakat aile konusunda karışamıyor çünkü babası buna izin vermiyo

Kızım yemişim altını üstünü.
Yetişecek olduktan sonra çoooook uzaklardan bile yetişebiliyor o kaynanalar
Sana tavsiyem girme diplerine uzak kal boşver.

ağlayıp kendi kendini yemek yerine eşinle güzelce konuşup bi ortak nokta bulmaya çalış bari....
kabul etmeme şansın varsa sonuna kadar zorla..
o kadar yakın oturmak genelde sorun çıkar...

ağlamayı bırak ,bu işin olmayacağını eşine kesin bi dille anlat.yoksa ilerde daha çok ağlarsın...

Ben aynı apatarmanda değil ama aynı şehirde oturdum, ona rağmen , bir daha o günlere dönmekmi aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kesinlikle tavrını koy,

bende okula gidip geliyorum cok zorlanıyorum ama eşim sağolsun yardımcı oluyo fakat aile konusunda karışamıyor çünkü babası buna izin vermiyo

valla canım çok zor benim de eşim saolsun yardım ederdi ama yinede zor geçti. bence eşini ikna etmek için elinden gelenin fazlasını yap. yoksa daha çok ağlarsın. daha yeni evlisin bu günlerini mahvetmelrine izin verme allah kimseye istemediği şeyleri yaşatmasın.

Esime güveniyorum deyip böyle bir hata yapma.bende öyle diyordum ne huzur kaliyor ne özel hayat.
Herkes bir olmaz tabi ama..kabul etme tek oda olsun uzak olsun...

eger imkanın varsa sakın kabul etme canım bende altlı üstlü oturuyorum olmuyo canım inan olmuyo.. misafirim gelse hesap veriyorum biyere gitsem hesap veriyorum.. evime bişey alsam dedikodum yapılıyo doktora gitsem bebek için suratlar beş karış.. niye çocuk için para atıyomuşuz.. aşılama oldum eşim söyledi hanfendi yaymış herkese.. daha neler nelr... şimdi arkama bakmadan kaçasım var... seninkilerinin huyunu bilemem ama ne kadar uzak dursan o kadar kar...

eşimle çok konuştum ama hiç bi çıkar yol yok gitmek zorundayım ve buna alışmam lazım en azından okulum bitene kadar dayanıcam ağlamaklada bir şey olacağı yok :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…