eşinin ailesiyle altlı üstlü oturan varmı???

Çok zor cnm benim konularımdan neler yaşadığımı bakarsın. zor oluyor ben baştan kabül etmemeliydim hata yaptım ama belki sen benim yaşadıklarımı işallah yaşamazsın.

hala altlı üstlümü oturuyorsunuz? bende olmayacağının farkndayım ama eşim yanlış düşündüğümü söylüyor çaresizim

eşimle çok konuştum ama hiç bi çıkar yol yok gitmek zorundayım ve buna alışmam lazım en azından okulum bitene kadar dayanıcam ağlamaklada bir şey olacağı yok :S

Anliyamadim, yani esiniz sizin kesinlikle gitmek istemediginiz bir yeremi sizi sürükliyor?

Okula gidiyormusunuz, merak ettim, kaç yasindasiniz?

evet aynen öyle bunu kendisinede söyledim ama anlamak istemedi ben varken sana kimse bir şey yapamaz diyor keşke öyle olsa..
ben 20 yaşındaym üniversite okuyorum.

Canim bende 6 senedir ayni binada oturuyorum hic bir sikinti yasamadim aksine cok memnunum
Yazlari bikac ay yazliga gidiyolarda ne zaman gelcekler die dort gozle bekliyorum
Eger kayinvalden anlayisli biriyse sende uyumlu biriysen hic sorun olmaz
Biz ana kiz gibiyiz asla gittim gitmedim problem olmaz hatta cogu zaman disardaydam yemek yapamadiysam ona ugrar yeriz yemegimizi
Kayinpederimde evine yiyecek ne alsa bizede getirir
Umarim sizde cok ii anlasirsiniz
Bence bastan problemmis gibi her gun aglayip kendini doldurmana gerek yok sen pozitip olursan onlara karsi onlarda oyle davranir

kayınvalidemle aramda hiçbirşey yok ztn çok düşünceli biri Allahtan yoksa o olmasaydı hepsiyle baş edemezdim sonum ne olacak bilmiyorum inşallah benmde senn gibi olur

evet aynen öyle bunu kendisinede söyledim ama anlamak istemedi ben varken sana kimse bir şey yapamaz diyor keşke öyle olsa..
ben 20 yaşındaym üniversite okuyorum.

Sende tavrini koy. Seni saçlarindan sürükleyerek götüremez ya. Konu açildiginda her zaman dile getir istemedigini. Gerekirse bu konuyu okutursun esine. Duygularini anlat. Özeliniz kalmiyacagini söyle, o ortamda huzurlu olamayicagini ve bu derslerini etkiler diye konus.

Ah ah, 20 yasindasin ve bu tür problemlerle ograsiyorsun. Keske biraz daha bekleseydin evlenmekle canim, gencligini biraz yasardin.

herşekilde söyledim olmadı evliliğim ile okulu zor idare ediyorum birde ailendeki sıkıntılarla uğraşamam bütün sorumluluk sana ait dedim oda kabul etti ev yapılmaya başlandı şuan vizelerim var ve sadece okulumla ilgileniyorum kafama takmamaya çalışıyorum

hala altlı üstlümü oturuyorsunuz? bende olmayacağının farkndayım ama eşim yanlış düşündüğümü söylüyor çaresizim

yorum bekliyorum siz olsanız ne yapsınız?

Arakadaşlar slm.. geçen pazar saat 11di kv'm zile durmadan basıyorr.. yatakta olsaydım sıçrardım eşiminden arabanın anahtarını almak için zile durmadan basmışlar .. ben çalışıyorum bu yüzden bir pazarımız var .. bizde geç kalkıyoruz. cumartesi gecesi saat 1,30 kadar arkadaşlardaydık eve geç geldik tabi yatması 3.ü buldu. e pazar sabahıda eşim ailesiyle beraber kalkıcağım apartmanın önünde 2 zeytin ağacı var topluyacağım dedi. saat sabah 11di ben kalktım uyuyamadım zil çaldı ama müsait olmadığım için veremedim m açamdım eşim geç kalkar zor uyanır .eşimi kaldırdım seni çağırıyorlar bak galiba zeytin için dedim. zeaten ilk bir kere bastılar zile eşim kalktı ama tafralı bir şekilde sen nye açmıyoırsun müsait değildim kvmlere cvp veremedim balkondan dedim.sonra durmadan zile basmaya başladılar yatakta olsam sıçrardım. sinir oldum . durmadan basmak. arabanın anahtarı onlarda değildi bu yüzden ama bu kadarda olmaz.eşim neyse aşağıya indi zeytin toplamaya yardıma gelen komşularda oldu seslerini duydum . kvmle aram mesafeliyizdir bu yüzden beni çağaramaz. yüz versem çağırrdı benm bir pazarım var zaten arkadaşlar ben gitmek zorundamıyım . yani sizce siz olsaydınız ne yapardınız?

bende bu konuyu açtım şimdi.. sen olsaydın ne yaprdın?

Allah yardımcınız olsun.

İnanın çok zor günler sizi bekliyor,özellikle artık sürekli geleninize karışan biri olacak.
onların ve kendi evinizin işini yapmaktan ders çalışmaya fırsatınız olmuyacak.
Nekadar kayınvalidenle anlaşıyor olsanda yakınına gidince herşeyi size batacaktır
Düşünün yeri geliyor insan kendi annesi ve babasıyla tartışıyor değilki eşinin ailesiyle tartışmasın.
Ben ne iç,içe nede altlı üstlü oturma taraftarı değilim.

Eşler arasındaki çoğu kavganın sebebi aileler yüzünden oluyor.iki tarafada uzak olun tatlı olun.
Eşinizi ikna etmeye çalışın.

Benim arkadaşım kayınvalidesiyle altlı üstlü oturuyor kıza beş yıldır hayatı zehir ettiler.
yatmasından,kalkmasından,gelen misafirden,aklınıza gelebilecek herşeyden sorun çıkardılar.

çevremden gördüklerim kadarıyla asla altlı üstlü oturmaman gerek..ben eşimin ailesini bırak kendi ailemle bile altlı üstlü oturmak istemezdim bazen büyükler çok fazla karışabiliyor yada sürekli onlarla zaman geçirmenizi isteyebilir bu konu o kadar hassaski sadece şunu söyleyim eğer eşinin ailesiyle anlaşamazsan eşinde sana destek olmazsa allah korusun boşanmaya bile gidebiliyo bu tarz durumlar.. oyüzden yapacağın tüm tartışmayı yap tüm kozlarını kullan sonra üzülmekden çok daha iyidir

bu arada şimdiki aklımla 2 yı öncesinde olmayı çok isterdim.. Evlenince gördüm herşeyi.. pembe hayalerin tozu kalıyo bi tek :) tabi herkes böyle olacak değil ama çoğunluk dertli:26:

ikna edebiliyosan kabul etme. onların beklentileriyle uğraşmaktan sinir hastası olursun bir de üstüne eşin seni korumazsa her gün arada kalır ağlarsın burda bi sürü insanda gördüğüm gibi.
ben biraz telefon açmadım diye hayatımda kimseden işitmediğim laf sokmayı işitiyorum hemde daha evlenmedim bile, bence ailelerden ne kdr uzak o kdr iyi

Bırakın altlı üstlü oturmayı aynı şehirde bile oturmayın.Ben büyükşehirde oturuyorum.Allahtan kv ile çok yakın oturmuyorum yoksa her gün bizde olurdu.Çok gezenti biri.Aklı fikri bizde. Ve her gün gerekli gereksiz tel açar artık çok sıkıldım..Ve bebeğimiz oldu şimdi çalışmamıza rağmen rahat bırakmıyo bizi. Gelemezse bile mutlaka arıyo.Eşimde tek tek söylüyo nereye gideceğini falan..bıktım artık

canım ben yıllarca oturdum ,hiç sorunlarımız bitmedi ve yaklaşık 4 yıl önce taşındık ,evliliğimiz boyunca mutlu olamadığım kadar mutluyum,yani kendi evimizi bırakıp kiraya çıktık ama hiç umrumda bile değil kirada oturmayı bile seviyorum ,nerde istersem orada oturuyorum,üstelik taşındıktan sonra ilişkilerimiz hiç olmadığı kadar iyi oldu yani herkes mutlu ,geçenlerde rüya gördüm tekrardan eski evime eşimin aile binasına taşınmışız hüngür hüngür ağlıyordum rüyamda o derece yani bendeki anılar,sakın oturma derim ben ne uzak nede çok yakın olsun ,sevgiler..........

şuan böyle düşünen eşiniz bikaç sene sonra pişman olucak..
çünkü benim eşim çok pişman..
ama şimdi ev alcak durumda değiliz henüz..
kiraya da çıkamıyoruz insanlar nederler diye.
gerçi maşaallah bu aralar iyiyiz ama bir ara fırtanalar koptu aramızda..
ne kadar uzak okadar iyi...

kaçabildiğn kadar uzağa kaç derim cnm. ben kaynanmlrla aynı bınada altı ustlu oturuyorm. 1 sene oldu ama ömrümden on yıl gtti diyebilrm. herşey problm oluyor.

kaçabildiğn kadar uzağa kaç derim cnm. ben kaynanmlrla aynı bınada altı ustlu oturuyorm. 1 sene oldu ama ömrümden on yıl gtti diyebilrm. herşey problm oluyor.

ah bacım ah seni çok iyi anlıyorum ben arabayla 7dk uzaklıkta oturuyorum ona rağmen bende çok dertliyim.İnan bıktım kvden.Her hafta görüşmek bana yetiyorda artıyor.Üstelik her gün telde ya ben ya eşim hesap verir.

Canım hiç ağlama, madem kira vermeniz zor ev almak için uğraşıyorsunuz, eşinin evinin olması bile bir imkan senin için, ilerisini düşün ev sahibi olacaksın.
Bende seninle aynı durumdayım ama ben çalışıyorum ve bunu hep bahane ediyorum. Yorgun geliyorum işlerim çok her işe kendim yetişiyorum zaten gibi (ki yalan değil). Sende şöyle dersin derslerimi çalışıp mesleğimi bir an önce kazanmam lazım, işe girip para kazanmam lazım, kredi çektik sıkıntımız var ve olacakta, ne yaparsak şimdi yaparız ileride çocuk olacak... Böyle şeylerle strese sok onları da daha rahat edersin diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…