- Konu Sahibi _citygirl_
-
eşimle çok konuştum ama hiç bi çıkar yol yok gitmek zorundayım ve buna alışmam lazım en azından okulum bitene kadar dayanıcam ağlamaklada bir şey olacağı yok :S
evet aynen öyle bunu kendisinede söyledim ama anlamak istemedi ben varken sana kimse bir şey yapamaz diyor keşke öyle olsa..
ben 20 yaşındaym üniversite okuyorum.
hala altlı üstlümü oturuyorsunuz? bende olmayacağının farkndayım ama eşim yanlış düşündüğümü söylüyor çaresizim
hala altlı üstlümü oturuyorsunuz? bende olmayacağının farkndayım ama eşim yanlış düşündüğümü söylüyor çaresizim
kızlar ben 3 aylık evliyim ve aynı zamanda okuyorum eşimin ailesiyle altlı üstlü oturmayı düşünüyoruz daha doğrusu eşim böyle istiyor. bense hiç istemiyorum hayatımın kısıtlanacağını düşünüyorum bu yüzden hergün ağlıyorum sizce yanılıyormuyum bu şekilde yaşayanlar bana yardımcı olabilirmi lütfen
kızlar ben 3 aylık evliyim ve aynı zamanda okuyorum eşimin ailesiyle altlı üstlü oturmayı düşünüyoruz daha doğrusu eşim böyle istiyor. bense hiç istemiyorum hayatımın kısıtlanacağını düşünüyorum bu yüzden hergün ağlıyorum sizce yanılıyormuyum bu şekilde yaşayanlar bana yardımcı olabilirmi lütfen
kaçabildiğn kadar uzağa kaç derim cnm. ben kaynanmlrla aynı bınada altı ustlu oturuyorm. 1 sene oldu ama ömrümden on yıl gtti diyebilrm. herşey problm oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?