eşinin ailesiyle anlaşamayanlar

zeynelim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
5.744
96
158
günaydınnnn...

kızlar eşimin ailesiyle anlaşamıyorum bir türlü çok cahiller cok kavgayı seviyorlar ben ise sakın bir yapıya sahibim sinirlendim zamanlar olsada onlar gibi fevri dğilim baştan beri böyledi küs barış küs barış devam eden bir ilişkimiz var 2 aydır çok iyiydik gelmeler gitmeler filan :nazar:

taaki bayramda eşimle denize gidene kadar o gün herşey tepetaklak oldu görümcem var benden 1 yaş büyük neymiş onu ve kaynanamı niye götürmemişim bende açıkca uzun süredir baş başa kalamıyoruz yanlız kalmk istedimi söledim.o gün görümcemin surat 5 karış yerde gezdi :31:
herneyse ondan sonrada başladı laf sokmaya en son geçtimiz pazar günü eltimle görümcem birde kaynanam gezmeye gittiler çocukları bana bıraktılar (görümcem bekar) diğer eltimle beraber yasıyorlar. neyse 2 çocuk o günde ben hastayım uzanıorum pek cocuklarla ilgilenemedim karınlarını filan doyurdum eşimde 2-3 saat sonra aradı eltimi gelmiyormusunuz diye oda otobüsteyiz dedi 1 sat gectı yok 2 saat gectı yok eşim kızdı aradı bagırdı cagırdı.
buarada annesinin ayağı arıorr normalde haftanız 5 günü geceleri hastanedeyiz sabah işe geliyorum 7 çocugu var en küçüğü eşim hep biz hastanelerdeyiz. sitem değil ama gezmeye giderken agrımayan ayak evde agrıo çok ilginçççç :47: ve 7/24 gezmek istiyor eşimle ben biryere gidicem diye ödü patlıyorr :47:
ve ben eşime çok söylenen biriyim içimde tutamıorum eşim çok ilgili üstümeçok düşer bende çalışıorum ev işi v.s çok yardımcıdır :25: ama ailesi beni .çok yoruyor ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum :5:

Yapman gerekenleri zaten yapıyorsun anladığım kadarıyla. Eşinde gereken tepkiyi veriyor. :26: Evleriniz yakınmı?

evleriniz yakın sanırım , uzaklaşma imkanınız yok mu, tek yakın sizseniz sorumluluğun çoğu size-eşinize düşüyordur.

görümceni de bi yere götürme zorunluluğunuz yok hatta o tarz bi insana benziyor götürüpte alıştırmayın hiç, çalışıyorsunuz işiniz gücünüz var

kimseye yaranılmaz, çocuğuna bakıyosun da noluyo hayıramı geçiyo sanki

Görümcen de evlenir inşallah ta sizinle değil kendi eşiyle planlar yapar
Eltin onlarla oturduğu halde niye bi de sana sarıyolar anlamadım
Eşin evin küçüğü diye mi daha bağlı annesi, senden mi kıskanıyo tam bilemiyorum ama mümkünse uzak semte taşının
Kayınpederin ve aynı evde oturan oğlu ilgilenir gerekirse kayınvalidenin hastane işleriyle..
Görümce de evde, diğer 4 kardeş nerde hiç bilmiyorum

Yapman gerekenleri zaten yapıyorsun anladığım kadarıyla. Eşinde gereken tepkiyi veriyor. :26: Evleriniz yakınmı?
eşim tepkisini veriyor ama yetmiyor bazen evlerimiz yakın malesef 15 dk yürüme mesafesindeyiz. ama calıstıgım için sadece aksam ları yada haftasonları goruorum
evleriniz yakın sanırım , uzaklaşma imkanınız yok mu, tek yakın sizseniz sorumluluğun çoğu size-eşinize düşüyordur.
görümceni de bi yere götürme zorunluluğunuz yok hatta o tarz bi insana benziyor götürüpte alıştırmayın hiç, çalışıyorsunuz işiniz gücünüz var

kimseye yaranılmaz, çocuğuna bakıyosun da noluyo hayıramı geçiyo sanki
yakın cnm malesef işyerimize ters oldugundan uzaklasamıorum ya alıstırmak değil ama her plana kendini sokuyor ben kendi ailem bile olsa iki taraftanda uzak olmak istiyorum eşimle baş başa kalıyım istiyorum..:7:
Görümcen de evlenir inşallah ta sizinle değil kendi eşiyle planlar yapar
Eltin onlarla oturduğu halde niye bi de sana sarıyolar anlamadım
Eşin evin küçüğü diye mi daha bağlı annesi, senden mi kıskanıyo tam bilemiyorum ama mümkünse uzak semte taşının
Kayınpederin ve aynı evde oturan oğlu ilgilenir gerekirse kayınvalidenin hastane işleriyle..
Görümce de evde, diğer 4 kardeş nerde hiç bilmiyorum
en küçüğü değil kız kardeşi var birde ama cok duskunler eşime eşim biraz duygusal bır yapıya sahıp eşimde aslında cok duskun ama bu olaylar olunca oda kızıor diğer 5 kardeş evli 1 i şehir dışında diğerleri aynı mahalledeyiz ama bizde araba var bu sebepten hep bizi arıolar.:31:

en küçüğü değil kız kardeşi var birde ama cok duskunler eşime eşim biraz duygusal bır yapıya sahıp eşimde aslında cok duskun ama bu olaylar olunca oda kızıor diğer 5 kardeş evli 1 i şehir dışında diğerleri aynı mahalledeyiz ama bizde araba var bu sebepten hep bizi arıolar.:31:

Ben olsam arabayı satardım
Öküz öldü ortaklık bitti olurdu

memnun olmasa satardı
araba zaten başlı başına bi masraf
bi de servis çekip duruyosa ve cidden rahatsızsa çoktan satardı

haklısın cnm ama ben bu ay ehlıyete sınavına gırcem ve arabayla ıse ben gıdıp gelıcem kısmet olursa bende satılması taraftarı degılım evdekı abısınınde arabası var ama hep dısarıda 7/24 evde degıl ondan hep bıze kalıo :30:

haklısın cnm ama ben bu ay ehlıyete sınavına gırcem ve arabayla ıse ben gıdıp gelıcem kısmet olursa bende satılması taraftarı degılım evdekı abısınınde arabası var ama hep dısarıda 7/24 evde degıl ondan hep bıze kalıo :30:

Abisinden biraz taktik kapın
Ehliyet alınca sende gez

Canım seninkilerin hepsini kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odunu atmalı :1: çok dengesizler gerçekten allah sabır versin sana düzelicekleri yok gibi iyiyken iyi ol kötüyken kötü ol bence başka yolları yok bunların :26:

Abisinden biraz taktik kapın
Ehliyet alınca sende gez
DÜŞÜNCEM O GERÇEKTEN :4: EŞİMDE İSTERSE ANASININ DİZİNİN DİBİNDE OTURSUN
Canım seninkilerin hepsini kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odunu atmalı :1: çok dengesizler gerçekten allah sabır versin sana düzelicekleri yok gibi iyiyken iyi ol kötüyken kötü ol bence başka yolları yok bunların :26:
AHH CNMM AHHH HERGÜN DUA EDİORUM İNSAN OLSUNLAR DİYEE SENİNKİLER BİLE OLDU BENİMKİLER HALA AYNI :9:
çok üzüldüm canım,

SAOL CNM :kkk:

dün eşimi abisi aradı aksam 10.00 da bize gel diye eşimde gitti neyse arabayı satalım sana daha ii model araba alalım demiş eşimde yok demiş neyse kardeşi benim hakkımda küfürlü konuşmuş :47::47::47::47: eşim ve abisi bagırmıslar :47::47::47: şimdi ben bu kıza ne yapayım arayıp sen benim hakkımda bu şekilde konuşamazsın filanmı diyim yada aksam onu dısarı cıkartıp insan gıbı konusayım mı :47::47::47: sinirden uyuyamadım :37:

bende bu yaz gemileri yaktım eşimin ailesiyle , konunun başlığını görünce yazmak istedim, acaba EŞİNİN AİLESİYLE GÖRÜŞMEYENLER DAHA MI MUTLU OLUYOR YOKSA EVLİLİĞİNİ ETKİLİYORMU OLUMSUZ YÖNDE BİR ŞEKİLDE, İLERDE EŞ SORUN ÇIKARTIYORMU? BİZİMKİLERDE ZIR CAHİL , GÖRGÜSÜZ, PATAVATSIZ, VE EN ÖNEMLSİİ MÜNAFIK, İNSANLARI KAVGA ETTİRMEKTEN BÜYÜK HAZ DUYANLAR , daha neler neler, ben elimden geleni yaptım 3 senedir hep alttan aldım ama bu yaz hadlerini oldukça aştılar yine alttan aldım eşim istedi diye yuttum kavgadan sonra ama iyice tepeme çıkacaklar bi yerleri kalktı bende artık görüşmek istemiyorum bu vesileyle, eşimde anladığım kadarıyla zamanla ortamı yumuşatma amacında kapamak istiyor, sizce hala eşimin hatrına olanları kapamalımıyım? yoksa o kadar olmuşken inceldiği yerden kopsun diyip iyice ilişkiyi kesmelimiyim? memlekete gitmicem o zamanda tüm akrabalarına felan çarpıtıp anlatcaklar bunlarda zamanla yuvamı huzurumu etkilermi ? tecrübeliler yardım lütfen

Acikcasi ben suzden cok diger eltiye uzuldum. O kadincagiz ne yapsin aksama kadar ayni evde. Sukredin bence.
ewet onun durumu daha wahim 7/24 kaynana kayınpeder 8 senelık evlıler esıyle hıc bıryere cıkmamız markete dahiiiiii :53::50: benim eşim öyle değil istedimiz yere gideriz geeriz :6::8:ama oyle kabul etmıs o eltım her yere kaynanam ve gorumcemle gıder 2 de cocugu vaar ama ben bunu asla kabul etmezdım onun yerıne kendımı koyamıyorum empati bile kuramıorum okadar uzak
bende bu yaz gemileri yaktım eşimin ailesiyle , konunun başlığını görünce yazmak istedim, acaba EŞİNİN AİLESİYLE GÖRÜŞMEYENLER DAHA MI MUTLU OLUYOR YOKSA EVLİLİĞİNİ ETKİLİYORMU OLUMSUZ YÖNDE BİR ŞEKİLDE, İLERDE EŞ SORUN ÇIKARTIYORMU? BİZİMKİLERDE ZIR CAHİL , GÖRGÜSÜZ, PATAVATSIZ, VE EN ÖNEMLSİİ MÜNAFIK, İNSANLARI KAVGA ETTİRMEKTEN BÜYÜK HAZ DUYANLAR , daha neler neler, ben elimden geleni yaptım 3 senedir hep alttan aldım ama bu yaz hadlerini oldukça aştılar yine alttan aldım eşim istedi diye yuttum kavgadan sonra ama iyice tepeme çıkacaklar bi yerleri kalktı bende artık görüşmek istemiyorum bu vesileyle, eşimde anladığım kadarıyla zamanla ortamı yumuşatma amacında kapamak istiyor, sizce hala eşimin hatrına olanları kapamalımıyım? yoksa o kadar olmuşken inceldiği yerden kopsun diyip iyice ilişkiyi kesmelimiyim? memlekete gitmicem o zamanda tüm akrabalarına felan çarpıtıp anlatcaklar bunlarda zamanla yuvamı huzurumu etkilermi ? tecrübeliler yardım lütfen

bende 5 ay gorusmedım nemı oldu esımın abısı vuruldu ve o aksam barısıldı ve bole kavga gurultu devam edıor ole bır duurm olmasa barısmazdım esım gorusmeye bensız devam ederdı :ssz:

Back
X