eşinin ailesiyle anlaşamayanlar

ewet onun durumu daha wahim 7/24 kaynana kayınpeder 8 senelık evlıler esıyle hıc bıryere cıkmamız markete dahiiiiii :53::50: benim eşim öyle değil istedimiz yere gideriz geeriz :6::8:ama oyle kabul etmıs o eltım her yere kaynanam ve gorumcemle gıder 2 de cocugu vaar ama ben bunu asla kabul etmezdım onun yerıne kendımı koyamıyorum empati bile kuramıorum okadar uzak

bende 5 ay gorusmedım nemı oldu esımın abısı vuruldu ve o aksam barısıldı ve bole kavga gurultu devam edıor ole bır duurm olmasa barısmazdım esım gorusmeye bensız devam ederdı :ssz:

sizce eşiniz sizsiz görüşmeye devam etseydi bu evliliğinizi olumsuz yönde etkilermiydi ? yada eşinizin size karşı olan tutumu değişrimiydi görüşmeseydiniz ? yoksa daha mı iyi olurdu ? kestiremiyorum ne yapmam gerektiğini hiç içimden gelmior ama zerre kadar sevgileri kalmadı

bende de vardı aynı sorunlar taaaa Ankara'dan İstanbula hükmetmeye çalışan bi kaynanam var bende sabrettim hep amaaa... şöyle bi düşününce beni ne kadar yıprattıklarını anladım çivi çiviyi söker dedim onlarla kavga etmiyorum bağırmıyorum ama açık sözlü oluyorum. ilk zamanlar küstüler filan şimdi alıştılar mesela kaynanam hergün eşimi arar bende rahatsız olurum hani normal bi arama olsa neyse onunla kavga ettim ara kız buna kız... bende aradım hoş beş ettim telefonda sonra dedimki yaaa valla çok kavgalar olmuş çok ama eşimle beni bulaştırmayın da huzurumuz kaçmasın o an kaynanam :23: delirdi ama bana birşey diyemedi. tavsiyem açık sözlü ol.

Back