Eşinin ailesiyle görüşmemek

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
Kızlar kaynanamla en son tavır yapmıştım bekar görümcem kaynanam arayıp hakaret etmişlerdi ki çok ağır sözler evli görümcem barıştırmak için kızının doğumgününe davet etti gitmedim kaynanamı akraba ortamında görünce mecbur konuşuyorum ama iki aydır evlerine gitmiyorum fakat Kayınbabama değer veriyorum eşinin ailesiyle görüşmeyen var mı kızım ve eşim gidip geliyor kinci değilim ama bana hakaretlerini unutamam onlarla konuşmuyorum sadece evli görümcemle telefonda konuşuyorum

Eşim oraya gidelim demiyor ama ilerki zamanlarda sorun olursa

Ben görüşmüyorum. Eşim de saygı duyuyor asla demez sen de gel diye. Zaten kendisi de aynı şehirde olmamıza rağmen iki ayda bir falan gider..
Acaba sonrada sorun oluyor mu ne kadar zamandır görüşmüyorsun

Ben görüşmüyorum. Eşim de saygı duyuyor asla demez sen de gel diye. Zaten kendisi de aynı şehirde olmamıza rağmen iki ayda bir falan gider..
Bi de çok zoruma gidiyor ya insan ne kadar öfkelide olsa hakaretin de bi sınırı var sonradan pişman olmuşlar ama ben çok kırgınım

Eşiniz size destek oluyorsa, bırakın görüşmeyin. Şimdiden geleceği düşünmeyin, bir sorun olursa o zamanın şartlarına göre davranırsınız.
Canım eşim durumdan haberdar bana bebeği hazırla bebeği götüreceğim diyor sen de gel demiyor ama ya akraba falan duyarsa Kayınbabam bilmiyor küslüğü

Acaba sonrada sorun oluyor mu ne kadar zamandır görüşmüyorsun
cnm 6 ay hiç görüşmedim ama ,sırf nispet olsun diye gece aramaya başladı eşimi...en son hasta olunca aramak zorunda kaldım hastanede yatıyordu...lanet şeytana dedim ,bugün var yarın yokuz diye aradım....pişman değilim ne küstüğüm için nede barıştığım için en azından eski zamanlardaki gibi değil mesafe koydum nedeninide biliyor artık...

görümcen kaynanan ağır sözlerle sana hakaret etti ve senin kafan karışık sanırım. şahsen geçtikleri yoldan bile geçmezdim. bende mecburiyetten konuşuyorum.. o bile zor geliyor.
Canım pişman olmuşlar öfkeyle işte demişler ama öyle böyle değil bana bir ömür bize gelme dedi bu çok ağır de mi ki hep kıymet verdim en ufak hatamda kalbimi çok kırdılar görüşmem zaten

Bence davetlere, bayram seyranlarda bulun. Onun dışında mesafeyi koru
Canım bayramda bile gitmek istemiyorum düşün bana telde bir ömür bize asla gelme dedi daha neler neler görümcem de tam bi şeytansın dedi

Back
X