Eşinin ailesiyle görüşmemek

Sen bi görümceyi öpüp diğer görümce ve kayınvalideyi öpmemiştin
Olay o an başlamış şaşırıp sonrasında telefonda hakaret etmişlerdi
Biliyorum
Bence böyle olacaksa görüşmeyin, hep bi tavır hep bi yüz göz olma devam eder
Eşin de bişey demiyormuş, iyi böyle
Normalde barışın derdim ama sen tavırlısın onlarda hakaret etmiş yutulmamalı böyle şeyler yutulursa devamı gelir

daha birkaç ay olmuş görüşmemeye başlayalı boşver
görüşmezsen birşey kaybetmezsin ama dikkat et eşini doldurmasınlar
eşin giderken gelince ters davranma :KK66: etkilenmezse de öyle etkilernir çünkü

Bende kopugum ama mecbur görüşüyorum ben gitmesem çocuklarımı alıp götürecek bende bunu istemiyorum arada bi gidiyorum onlar geliyorlar arada falan . ileriyi düşünme bence bi yolunu bulup kopmussun ne güzel esinde zorlamiyorsa en güzeli yarin çocuk okula gidecek ödev kurs derken o da gidemez herkeste alışır bu duruma garipsemez kimse bence keşke bende cooooook uzaklara defolup gidebilsem :(

Bir sorun yok aramızda ama uzak oldukları için senede bir gidiyoruz.
Telefonla da bir sorun olmadıkça aramam.
Yani taziyeleri falan olur ya da hastalık vs o zaman ararım.

Eşim başta aramöıyorsun etmiyorsun diye söyleniyordu ama şuan sorun yok.

Eşine gelince tavir yapmazsan ailesiyle ilgili kotu yorum Yapmazsan orda da eşini dolduruyorlarsa kimin hakli oldugunu görecek isin daha kolay olacak başka ne sorun olacak çocuğunu bile gondermeyen var kimse bosanmio ölmüyor da boşver kafani dinle :KK66:

Kendine hakaretler ettirecek kadar ne yaptın?
Canım şöyle anlataym görünürde bi sorunumuz yoktu bu sene ev kredisi çektik borcun altına girdik harcamalarıma karışmaya başladı(Zaten öyle çok harcama yapan biri de değilim) en son evime geldiğinde marketten 10 tl lik kek kola Çekirdek aldım bu ne ya eve boş boş şeyler alıyorsun dedi taşınırken eski bi fırınım vardı yandı çöpe attım her gelişinde o fırından bahsediyordu sinir oldum üstelik fırını götürecektim annen bırakmadı dedi (Zaten taşınırken yeni eve ankastre aldık büyük fırını kaynanama verdik) o hala yanmış fırının derdinde. Netten bi ayakkabı beğendim ya alma senin ayakkabın çok dedi ( en son 7 ay önce doğum yaptım oldu zamandan beri Alışveriş yapmadım) işte o gün ona tavırlı soğuk davrandım bu olandan sonra avm de karşılaştık görümcem kaynanam eltimin bebeğine hediye kıyafetler alıyordu kaynanam beni pek takmadı ben de o ortamda eşim yanımda onları öpmeden o ortamı terk ettim sonra beni telde görümcem aradı kaynanamla birlikte hakaretlere başladılar ilk görümcem sen kimsin iki defadır anneme saygısızlık yapıyorsun dedi sonra kaynanam pis maymun gelin bize bir ömür gelme asla dedi görümcem sen tam bi şeytansın şeytan çıktın dedi ben seviyemi bozmadım neden tavır yaptım kırıldığımı anlatmaya çalışıyorum yok onlar hala hakaretlere devam en son annen torunlari arasında ayrımcılık yapıyor dedim olay bundan ibaret ( evli görümcem arıyor barıştırmak için bazı insanlar öfke kontrolü yapamıyor dedi ya bu neyin öfkesi ben ne yaptım her zaman sevdim saydım hadi insan sinirle her lafı der bi ömür buraya gelme der mi) Ben o olandan sonra eşimin teyzesi hastaydı ziyarete gittik kaynanama normal saygılı davrandım akraba anlamasın diye ama dışarda görsem mesafeli olurum yani Sence bu hakaretlerin boyutuna göre ben çok şey yapmış mıyım

Eşine gelince tavir yapmazsan ailesiyle ilgili kotu yorum Yapmazsan orda da eşini dolduruyorlarsa kimin hakli oldugunu görecek isin daha kolay olacak başka ne sorun olacak çocuğunu bile gondermeyen var kimse bosanmio ölmüyor da boşver kafani dinle :KK66:
Canım eşim sinirli yapısı var benle ilgili yorum yapamiyorlar

Bende kopugum ama mecbur görüşüyorum ben gitmesem çocuklarımı alıp götürecek bende bunu istemiyorum arada bi gidiyorum onlar geliyorlar arada falan . ileriyi düşünme bence bi yolunu bulup kopmussun ne güzel esinde zorlamiyorsa en güzeli yarin çocuk okula gidecek ödev kurs derken o da gidemez herkeste alışır bu duruma garipsemez kimse bence keşke bende cooooook uzaklara defolup gidebilsem :KK43:
Off gitme bence nasıl çekiyorsun

Olaylara tek taraflı bakmam ben, senin anlattığın kısım bu, onlara sorsan kim bilir neler anlatacaklar o yüzden çok şey mi yapmışsın bilemeyeceğim ama "Bize bir ömür gelme" demiş, sen de gitme. Niye gitmiyorsun diyenlere de (kocan, onun ailesi) bu lafı hatırlatırsın. Ayrıca netten ayakkabı beğendiğinde yanında mı oturuyordu ona niye söylüyorsun???

Sen bi görümceyi öpüp diğer görümce ve kayınvalideyi öpmemiştin
Olay o an başlamış şaşırıp sonrasında telefonda hakaret etmişlerdi
Biliyorum
Bence böyle olacaksa görüşmeyin, hep bi tavır hep bi yüz göz olma devam eder
Eşin de bişey demiyormuş, iyi böyle
Normalde barışın derdim ama sen tavırlısın onlarda hakaret etmiş yutulmamalı böyle şeyler yutulursa devamı gelir
Canım ne kadar güzel anlatmışsın Aynen çok haklısın bu hakaretleri yutsam ilerde daha fazlası olurdu ki ben o hakaretleri hak edecek kadar bi şey de yapmadım

Canım ne kadar güzel anlatmışsın Aynen çok haklısın bu hakaretleri yutsam ilerde daha fazlası olurdu ki ben o hakaretleri hak edecek kadar bi şey de yapmadım
Görüşme boşver
Zaten eşinde bişey demiyomuş
Gönder kızla babasını, sen evi temizle rahatça ya da kişisel bakımını yap
Onlar dönünce de çıkın gezince ailecek, oldu bitti

Olaylara tek taraflı bakmam ben, senin anlattığın kısım bu, onlara sorsan kim bilir neler anlatacaklar o yüzden çok şey mi yapmışsın bilemeyeceğim ama "Bize bir ömür gelme" demiş, sen de gitme. Niye gitmiyorsun diyenlere de (kocan, onun ailesi) bu lafı hatırlatırsın. Ayrıca netten ayakkabı beğendiğinde yanında mı oturuyordu ona niye söylüyorsun???
Canım ben 2 yıllık evliyim sürekli her hafta onlara giderdik bi sorun yoktu öyle zaman zaman evime temizliğe de gelirlerdi ki eşimin akrabalarının yanında beni hep överlerdi işte Güzel huylu saygılı ( eşim o ortamda onlara tavır yapınca bana çok sinirlendi sen ne yapmaya çalışıyorsun dedi sonra bu telefon olayı olunca o kadar şok oldu ki bunu nasıl yaparlar şoka girmişti) eşim haklı olduğumu düşünmese beni oraya zorla götürürdü bana sadece bebeği hazırla dedeye gideceğiz diyor

Nilcim tek taraflı diyorsun da ben kendi halimde biriyim aslında en büyük hatam mesafe koymasini bilemedim çok yüz göz oldum onun için çok yorum yapmaya başladı ( bu telefon olayından birkaç gün önce bana telde şeytan diyen görümcem Birgün ben de kaldı öğrenci hiç iş yaptırmadım sen ders çalış dedim) şimdi yıllarca kötü olsaydım zaten bana yakın durmazlardı

Normal bi gelin gibi hatta anne diye hitap ediyordum demez olaydım

Zaten o telefon olayı pişman olmuşlardı görümcem aradı bu küslük bitsin diye davet etti gitmedim onlar da hatalı olduklarının farkında

Canım şöyle anlataym görünürde bi sorunumuz yoktu bu sene ev kredisi çektik borcun altına girdik harcamalarıma karışmaya başladı(Zaten öyle çok harcama yapan biri de değilim) en son evime geldiğinde marketten 10 tl lik kek kola Çekirdek aldım bu ne ya eve boş boş şeyler alıyorsun dedi taşınırken eski bi fırınım vardı yandı çöpe attım her gelişinde o fırından bahsediyordu sinir oldum üstelik fırını götürecektim annen bırakmadı dedi (Zaten taşınırken yeni eve ankastre aldık büyük fırını kaynanama verdik) o hala yanmış fırının derdinde. Netten bi ayakkabı beğendim ya alma senin ayakkabın çok dedi ( en son 7 ay önce doğum yaptım oldu zamandan beri Alışveriş yapmadım) işte o gün ona tavırlı soğuk davrandım bu olandan sonra avm de karşılaştık görümcem kaynanam eltimin bebeğine hediye kıyafetler alıyordu kaynanam beni pek takmadı ben de o ortamda eşim yanımda onları öpmeden o ortamı terk ettim sonra beni telde görümcem aradı kaynanamla birlikte hakaretlere başladılar ilk görümcem sen kimsin iki defadır anneme saygısızlık yapıyorsun dedi sonra kaynanam pis maymun gelin bize bir ömür gelme asla dedi görümcem sen tam bi şeytansın şeytan çıktın dedi ben seviyemi bozmadım neden tavır yaptım kırıldığımı anlatmaya çalışıyorum yok onlar hala hakaretlere devam en son annen torunlari arasında ayrımcılık yapıyor dedim olay bundan ibaret ( evli görümcem arıyor barıştırmak için bazı insanlar öfke kontrolü yapamıyor dedi ya bu neyin öfkesi ben ne yaptım her zaman sevdim saydım hadi insan sinirle her lafı der bi ömür buraya gelme der mi) Ben o olandan sonra eşimin teyzesi hastaydı ziyarete gittik kaynanama normal saygılı davrandım akraba anlamasın diye ama dışarda görsem mesafeli olurum yani Sence bu hakaretlerin boyutuna göre ben çok şey yapmış mıyım
mugehatun mugehatun canım burda anlattım

Back
X