Eşinin ailesiyle görüşmemek

Fırsat bu fırsat kes alakayı gitme, semtinden bile geçme.

Ben de öyle bir fırsat bekliyorum ama gelmiyor bi türlü.
Keşkem bana da alenen yapsalar yapacaklarını, hakaretler falan etseler sesimi çıkarmam mağdurum da mağdurum der arkama bile dönüp bakmadan alakayı tümden keserim :KK53:

Fırsatın olmuşş kötüde olsa tabikide görüşme ben de mecbur görüşüyrm ama mesafeli iyi çocuğunu yolluyosn ben kendimin gitmediği yere çocuğumuda yollamam heleki hakaretse

Neden kıskandın sen zorla mı görüşüyorsun

Fırsatın olmuşş kötüde olsa tabikide görüşme ben de mecbur görüşüyrm ama mesafeli iyi çocuğunu yolluyosn ben kendimin gitmediği yere çocuğumuda yollamam heleki hakaretse
Canım ama torunlari sonuçta ne yapabilirim ama eşim asla sen de gel demiyor dedesi özlemiş bebeği diyor

Gitme ..
Neden gelmiyorsun derlerse;

"Bir daha gelme " demiştiniz gelmiyorum dersin. .
Evet canım bi de görümcem barıştırmak için aramıştı onlar öfke kontrolü yapamıyor o laflar sinirle söylenmiş dedi ama bu kadar da ileri gidilmez ki zaten gitmeyeceğimi biliyorlar

Bunun geri dönüşü nasıl oluyor ki
Acaba erkek de aynı şekilde misilleme yapar mı kadının ailesine
Anlayışlı Kocaları tebrik ediyorum...
.
Evet ya bi de o laflar anlamıyorum insan hiç mi yüz yüze bakmiycak düşün akraba ortamında karşılaşıyoruz Tamam insan sinirle her şeyi söylersiniz ama ben ne yaptım ki o kadar asla bir ömür evime gelme dedi

Canım ama torunlari sonuçta ne yapabilirim ama eşim asla sen de gel demiyor dedesi özlemiş bebeği diyor
Valla o senin fikrin saygı duyarım.. Benimkiler biliyor göstermeyeceğimi o yüzden mesafeliyiz.. Eşinin yanında olması güzel inşallah hep böyle olur

Valla o senin fikrin saygı duyarım.. Benimkiler biliyor göstermeyeceğimi o yüzden mesafeliyiz.. Eşinin yanında olması güzel inşallah hep böyle olur
Ben konuşmuyorum ama işi kavgaya da dönüştürmek istemiyorum eşimin hatırı için seviyemi korumaya çalışıyorum

Ölümlü dnya bsver bsyrama kadar gıtme bayramda mısafr gıbı gıt ellerını op gel onlarda essek degıl ya anlarlar hatalarını...

Kızlar kaynanamla en son tavır yapmıştım bekar görümcem kaynanam arayıp hakaret etmişlerdi ki çok ağır sözler evli görümcem barıştırmak için kızının doğumgününe davet etti gitmedim kaynanamı akraba ortamında görünce mecbur konuşuyorum ama iki aydır evlerine gitmiyorum fakat Kayınbabama değer veriyorum eşinin ailesiyle görüşmeyen var mı kızım ve eşim gidip geliyor kinci değilim ama bana hakaretlerini unutamam onlarla konuşmuyorum sadece evli görümcemle telefonda konuşuyorum
Cannmm bende gorusmuyorum 3 senedir esim benle evlendi diye tavir aldilar bence gorusmemek en iyisi bosver gorussen ne olacakki evliligone yansimiyosa bosver takmaa

Kızlar kaynanamla en son tavır yapmıştım bekar görümcem kaynanam arayıp hakaret etmişlerdi ki çok ağır sözler evli görümcem barıştırmak için kızının doğumgününe davet etti gitmedim kaynanamı akraba ortamında görünce mecbur konuşuyorum ama iki aydır evlerine gitmiyorum fakat Kayınbabama değer veriyorum eşinin ailesiyle görüşmeyen var mı kızım ve eşim gidip geliyor kinci değilim ama bana hakaretlerini unutamam onlarla konuşmuyorum sadece evli görümcemle telefonda konuşuyorum

Görüşmüyorum
Esimde istemiyor gorusmemi
Cocugumda gorusturmuyoruz değer vermedikleri için

Ben görüşmüyorum.Kendisine anne demişliğim de yoktur. Hep x hanım diye hitap ederim. Evime geldiğinde eşyalarımı kaçırıyor. Görgü hak getire. Hiç pişman değilim. Eşimde bu konuda ağzını açmıyor. Açarsa ayrılırım net.

Bende görüşmedim 1 yıl kadar sonra araya bayram falan girdi eşim zorda kaldım gıttım ama hep mesafeliydik bence de eşin dert etmiyorsa kendini zorlama görüşme gitsin bu durumlarda erkekler bi yere kadar anlayabiliyo kadınlar gibi düşünemiyorlar o yüzden sen kendi mutluluğuna bakmalısın bence küs olma bence Bayram da eşin derse gitmelisin bence bi yarım saat gitmiş olmak için eşin iyiden ezilir senin yanında ...

Ben görüşmüyorum.Kendisine anne demişliğim de yoktur. Hep x hanım diye hitap ederim. Evime geldiğinde eşyalarımı kaçırıyor. Görgü hak getire. Hiç pişman değilim. Eşimde bu konuda ağzını açmıyor. Açarsa ayrılırım net.
senin kaynanana hayranım zaten. hatun alacağı eşyayı da iyi biliyor hani :KK45::KK45:

Back
X