eşinin ailesiyle görüşmeyenler

Araya analık
burda en çok eşin suçlu
annesi bile dese, eşinizin yaptığı çok yanlış
ne demek doğum yapmış eşini yalnız bırakmak?
Hakkımı helal etmem deyince oda kalio bi yerde üzerinde çok baskı kurdu onada hakveriyorum ne kadar yanlış olsa da ama oldu işte

Araya analık

Hakkımı helal etmem deyince oda kalio bi yerde üzerinde çok baskı kurdu onada hakveriyorum ne kadar yanlış olsa da ama oldu işte
onun bu durumda analık hakkını etmemesi geçerli değilki
allahın adaleti diye bişey var, o görmüyor mu bu yaptığını? allah asla hakkını haram etmesine izin vermez. eşiniz kanması bu tehditlere

evliykende istemeyeek görüşüyordum ,ayrıldım hiç görüşmüyorum..:D

onun bu durumda analık hakkını etmemesi geçerli değilki
allahın adaleti diye bişey var, o görmüyor mu bu yaptığını? allah asla hakkını haram etmesine izin vermez. eşiniz kanması bu tehditlere
Artık kanmiyo ama o zamanlar öyle oldu malesef

biz ayda 2 gün görüşüyoruz.diğer zamanlar arayıp sormuyorum pek artık eskisi gibi.bana yaptıkları bir kaç hareketten sonra soğudum şimdi artık ne onları sevebiliyorum ne de arıyorum.

uzun zamandır eşimin ailesiyle görüşmüyorum. bu durumda olanlar var mı kızlar
Ben gorusmuyirum kayınpeder ben hamileyken vefat etti kayinvaledem koyde tek yaşıyor ilk başta acıma demeyelimde kiyamama duygum vardı hep eşime gel gidelim görelim belki bişeye ihtiyacı vardır derdim giderdik de doğum yaptım burda kimse olmadığı için memlektete doğum yaptım annesi bir kere bile arayıp hayırlı olsun kızım demedi doğumdan 3 ay sonra evime geldim hiç yanıma gelmedi torununu sormadi kadir gecesi çok iyi hatırlıyorum eşimin israriylà aradım kandikiniz mübarek olsun dedim sen mi benjm kan dilimi mübarek edeceksin dedi teli yüzüme kapatti torunu 4 aylik olmuştu ve o hala 1 saatlik yolu otobüse binip gelmemişti yöne eşimin israriyla gittim inan torunun yüzüne bile bakmadi niye geldiniz diye bağırdı evlendigim günden beri anlasamiyodum hep hatayi kendimde aradım ama inan hatalı olan ben değildim yalnız kalmasin eşi vefat etti sonucunda diye hep İğneli laflarina rağmen gittim yanına
Yine başına bişey gelse onca şeye rağmen bakardim ona
Taki öğün 9 10 aylik civarı eşimin israriyla yine köye gidene kadar oglumun masum melegimin sırtından cekistitip gebersin diye bagirana kadar
Ve oğlum kayinpederin adını taşıyor
Sen ne yaptığını saniyosun kadın diye bagirmama kalmadan sacimi çekip tokat attı bana eşim de annesini hemen kapıya doğru itti
Benim yaptığım tek şey polisi arayıp bu kadını şikayet etmek oldu mahkememiz de yakında olacak eşimde benim tarafimi tutuyor ortada bişey yokken bunların olması sadece cahilligine veriyorum ve o köye birdaha adım atmiyacagima yeminliyim allah ıslah etsin o kadını ne diyim

Benim kayinpederim kaynana dan beter oğlu sözünden çıkmayacak ne derse o olacak gelir aylarca kalır bende oğlu da evde yokken sonrada ailen gelmicek der öyle adı bir insan

Benim eşimde aynı ailem ablalarim diyor başka bişey demiyor bir buçuk yıllık evliyim az önce boşanma dilekçenin koydu önüme sebep ailesi sadece bütün duzenimi alt üst ettiler Allâh bu çektiklerini bin beter ini onlara yasatsin

Eşimin ailesiyle görüşmeme gibi bi durum yok hatta ne yazık ki onlarla kalıyorum ama Allahım inşallah kocamla ben ailesinden uzak dururuz çünkü anası tam bi saykodelik :KK17:

Benim eşimde aynı ailem ablalarim diyor başka bişey demiyor bir buçuk yıllık evliyim az önce boşanma dilekçenin koydu önüme sebep ailesi sadece bütün duzenimi alt üst ettiler Allâh bu çektiklerini bin beter ini onlara yasatsin
harbiden böyle bişey oldu mu ? yok artık ya..

Nedir bu erkeklerin abla anne meraki nedir yaa... bizimkide ablalarim annem diyodu simdi hakliymissin diyo ama maalesef gec kaldi

Back
X