- 31 Temmuz 2010
- 1.091
- 88
- 363
- Konu Sahibi foreveryours
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar...
Ben buraya bu konuyu açıyorum umarım herkes benimle aynı fikirdedir..
Ben evlenmeden öncede buraya kaynanamla oturmak istiyorum çook iyiler diye konu açmıştım..
Bütün ablalarım ve kardeşlerim bana YAPMA!! dedi..Ben ne yaptım kmseyi dinlemedim ve gittim oturdum..Ve gittiğim gün pişman oldumm...3 ay oturdum ve başıma gelmeyen kalmadı..Rahat olamadım..Şimdi söyliceklerimi lütfen ama lütfen dinleyinn!!!!
Bi sürü konu açılıyor eşmin ailesiyle oturmayı düşünyorum napıcam diye...Karışmak haddime değil ama TECRÜBE.!!!
Ben ve benim gibi arkadaşlarımda buyursunlar bu konuya..
Ben şanslıydım 3 ayda kendi evime çıktım..
Yaşadıklarım nelermi_? Anlatayım bıkmadan dinlerseniz.
Öğlene kadar rahatça uyuyan ben 8 de kalklar oldum..
Yaz ve sıcak uzun eşofman giyiyordum çünkü kayınpeder vardı evde.
Dışarı çıkıcaz hesap ver..
Anneme gidicem hesap ver.
Bana kimse oturmaya gelemedi çünkü kaynana ve görümce var..
Gece eşimin canı bişe isterdi çıkda yap bakalım görümce uyuyor ve işe gidiyor acaba uyanırmı rahatsız olurmu..
Salonun ortasında yatan kayınpeder..
Banyo vs. Bunlar bazıları başka paylaşmak isteyen varsa buyursun
Şu anda kendi evimin kraliçesiyim..Evim dağınıksa toplamam aman kalsın sonra toplarım diyorum..
Arkadaşlar ben 22 yaşındayım ama Allah'ıma şükrediyorum eşime teşekkür ediyorum beni kısa zamanda kurtardığı için..
Yakmayın kendinizi gözünüzü seveyim....
Ben buraya bu konuyu açıyorum umarım herkes benimle aynı fikirdedir..
Ben evlenmeden öncede buraya kaynanamla oturmak istiyorum çook iyiler diye konu açmıştım..
Bütün ablalarım ve kardeşlerim bana YAPMA!! dedi..Ben ne yaptım kmseyi dinlemedim ve gittim oturdum..Ve gittiğim gün pişman oldumm...3 ay oturdum ve başıma gelmeyen kalmadı..Rahat olamadım..Şimdi söyliceklerimi lütfen ama lütfen dinleyinn!!!!
Bi sürü konu açılıyor eşmin ailesiyle oturmayı düşünyorum napıcam diye...Karışmak haddime değil ama TECRÜBE.!!!
Ben ve benim gibi arkadaşlarımda buyursunlar bu konuya..
Ben şanslıydım 3 ayda kendi evime çıktım..
Yaşadıklarım nelermi_? Anlatayım bıkmadan dinlerseniz.
Öğlene kadar rahatça uyuyan ben 8 de kalklar oldum..
Yaz ve sıcak uzun eşofman giyiyordum çünkü kayınpeder vardı evde.
Dışarı çıkıcaz hesap ver..
Anneme gidicem hesap ver.
Bana kimse oturmaya gelemedi çünkü kaynana ve görümce var..
Gece eşimin canı bişe isterdi çıkda yap bakalım görümce uyuyor ve işe gidiyor acaba uyanırmı rahatsız olurmu..
Salonun ortasında yatan kayınpeder..
Banyo vs. Bunlar bazıları başka paylaşmak isteyen varsa buyursun
Şu anda kendi evimin kraliçesiyim..Evim dağınıksa toplamam aman kalsın sonra toplarım diyorum..
Arkadaşlar ben 22 yaşındayım ama Allah'ıma şükrediyorum eşime teşekkür ediyorum beni kısa zamanda kurtardığı için..
Yakmayın kendinizi gözünüzü seveyim....