- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
kaynana kayınpeder görümceyle yaşamak hiç kolay iş değil
varmı benim gibi olanlar eş ailesiyle anı evin içinde yaşayanlar?
hem birbirimize destek oluruz,hem ayrı eve çıkma için gün sayarız,ne yapmak gerekiyorsa beraber paylaşıp uygularız akıl akıldan üstündür,ayrı eve çıkmak için ne gerekiyosa onu yaparızfikir paylaşırız ,hem sorunlarımızı beraber aşarız en azından kendimiz gibi bu şartlar altında yaşayan birilerininde olduğunu bilmek güç verir..haydi kk hatunları bekliyorum hepinizi
Bende yanı durumdayım kaynanam benimle yaşıo yha artık tükendmm ya kaçacm ya canıma kıyacammmmm duaaa edinnnnkaynana kayınpeder görümceyle yaşamak hiç kolay iş değil
varmı benim gibi olanlar eş ailesiyle anı evin içinde yaşayanlar?
hem birbirimize destek oluruz,hem ayrı eve çıkma için gün sayarız,ne yapmak gerekiyorsa beraber paylaşıp uygularız akıl akıldan üstündür,ayrı eve çıkmak için ne gerekiyosa onu yaparızfikir paylaşırız ,hem sorunlarımızı beraber aşarız en azından kendimiz gibi bu şartlar altında yaşayan birilerininde olduğunu bilmek güç verir..haydi kk hatunları bekliyorum hepinizi
bunu bana eşim bile dememişti allah razı olsun gözüm yaşardı keşke gerçekten biri elimden tutp çıkarsa ben,i bu evden hele eşim çıkarsa ona yeniden aşık olurdum bilmiyyorBir ara maddi durumumuz o kadar içinden çıkılamaz hale gelmişti ki, eşimin ailesinin aşırı baskı ve ısrarıyla ben de bu hatayı yapmak üzereydim.
Sağolsun eşim engel oldu, resmen gardım düşmüştü.Artık nasıl bir psikolojiye yenik düştüysem..
Durumunuz gerçekten çok zor, ben iş çıkışlarında 2 saat ziyaretlerine katlanamıyorum bazen.
Hepinizin elinden tutup çekip çıkarmak istiyorum.
O kadar üzüyor beni çaresizliğiniz.
Allah hepinizin yardımcı olsun arkadaşlar.
:113:
birlikte yaşamak zorundamısınız ki neden ayrı eve cıkamıyorsunuz?
Bende yanı durumdayım kaynanam benimle yaşıo yha artık tükendmm ya kaçacm ya canıma kıyacammmmm duaaa edinnnn
Bizde 2 senedir beraber oturuyoruz, ama yaza inş ben kendi evime çıkıyorum.İnşaallah sende tez zamanda ayrı eve çıkarsın...
bende beraber oturuyorum oturmaz olaydım artık canımdan usandım.
bencede burada tecrubeli olanlar takktiklerini paylassınlar nasıl evlerini ayırdılar nasıl eslerini kendilerine cektiler
ahh canlarımm maşallah size..yine iyi dayanıyorsunuz..ben o kadar sabırlı olamazdım..Allah korusunn
inş rabbim sizide kendi yuvanızda kendi çatınıza kavuşturur çok mutlu olursunuz..
annem 23 yıl kv ile yaşadı..babaanem kötü insan değildi ama yinede uyumsuzluklar oluodu..en basitinden annem daha bir kez bile annesine yalnız gidemezdi..kardşine gidemezdi..çok kötü günlerde oluodu..ben oradan biliyorum gördüm birebir yaşadım ve kendim yaşamayı asla istemem :26::26:
Bende aynı apartmanda oturuyorum . 2 yıldır çok mu çok pişmanımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?