Eşinin ailesiyle yaşayanlar, buyrun dertleşelim

ah canim seni ne iyi anliyorum ben benimkinin yuzunu gorunce seytani gormus gibi oluyorum o zorla zorla kendini evime davet ediyo ben bi kere gel demedim davet etmedim istemedigimi anlasin diye ama isine gelmedigi için anlamiyo, baska konularda yanagina kirpik dusmus desem alinganlik yapar...

kısa bi süre yaşadım

ya bunların sınırı ne acaba dedim bi ara
lohusayken perde as dedi tamam dedim eşimde dahil herkes ortamda lohusayım lohusa 16 dikişli

çıktım güzel masanın üstünde iskembeye astım perdeleri afedersiniz şeyimi tuta tuta ondan sonra siz sağ ben selamet

7 yıl kadar belli aralıklarla kaynanayla yaşadım ne demek olduğunu kafamın içine kazıya kazıya öğrettiler sağolsunlar tecrübe ettim..
3 yıl panikatak tedavisi ve 2 yıl antidepresanla yaşamama maal oldu..
en güzel dönemlerimde 23-24 yaşlarımı kendimi eve kapatarak geçirdim psikolojimden dolayı..
Keşke 2 yıl önceki aklımı evlendikden hemen sonra kullanıp da kurtulsaymışım salak kafama vuruyorum
Hem eşim hiç borca girmezdi hemde huzurum olurdu
şuan huzurluyum mutluyum tek sıkıntım eşimin ailesinin kazığı olan borçlar..
Buna da şükür..

siz uyurken inadına uyumayan yatak odanızın yanında bulunan mutfağa gece boyunca 564539639 sefer eden, bilmem kaç defa hemen odanızın karşısında bulunan wc gelip giden odanızın kapısını gece,sabah tıklatmadan açan, eşinizde bi yere gitseniz yüzü asılan,oğlu eve bişe lazım mı? diye beni aradığında triplere girip benle tlf kapatıp yanımdaki kaynanayı da tekrar arayıp anne bişe lazımmı? diye sormaya mecbur bırakan,defalarca odandan izinsiz,habersiz para alan,evimdeki çeyizimden taşıdıklarınıda saysam mı bilemedi.. bu sıkıntıları ve nicelerini yaşadım mı? evet hemde fazlasıyla

Hafızamdan silmek istediklerim,hatırlamak istemediklerim,sonsuza dek unutmak istediklerim, unuttuklarım vs vs..
Hepsi ve daha fazlasını 7 koca seneme sığdırdım evliliğe bolca lanet ettim efsun'u nerde bu evliliğin diye çok defa her yeri her odayı her dolabı her köşeyi aradım
sonra bulamayınca efsun'un imzayı attıkdan sonra bana sormadan bizi terk ettiğini gerisini cılız bedenim ve bi gıdım aklımla götürebilceğimi öğrendim ama 7 seneme maal oldu..

Lütfen ama lütfen hata yapmayın! evlilik bu yuva kurması zor yıkması kolay..
İyi düşünün,deneyin,sınayın,eleştrik,herşeye hııııı demeyin..

Umarın iyi insanlarla karşılaşır hala şanslı olanlar..

Son düzenleme:

İkna et demek kolay ama olmuyo işte canım 2 yıldır söylemediğim hiç bişi kalmadı sanki kendi anne babası yaptı beni o kadar yani utanmasalar akşam oldu mu onların yanında yatıcam bıktım artık kendimde çalışıyorum ama eşimin ev almaya ya da ordan çıkmaya niyeti yokk ..

kızlar hepiniz hoşgeldiniz benim gibi olanları görmek iyi geldi bana güç verdi
allah hepimizi kurtarsın hapisten çıkmak gibi gün sayıyorum ya siz

​evet ikna et demesi kolay ama olmayan olmuyor işte sendemi aynı evdesin cnm

nasıl yani cnm eşinmi terk etti seni
senin terketmen gerekirken

kızlar nerdesiniz yaaaaaaa yokmu dertleşcek kimse
eşime çok sinirliyim şuan
bgün tavuk göğsü yaptım akşam da odadayız şuan
ikiiz bbaşbaşa yiyelim die tabağa koyup getirdim
ilk lafı "babama da verdinmi"
ya tamam vermek sorn değilde bukadar aşırı düşkün olması beni soğutyo ondan
sinirlendim git sen ver dedim
şimdide sırf hepberaber oturalı die çay yap dio

Valla eşim yanımda olmasa yazacağım çok şey var da neyse müsait bir zaman inşallah.

Ben de yola onlarla başlayıp yolumu ayıranlardanım.

kızlar evleneli 4 buçuk ay olacak inanırmısınız eşimle ilk defa dün akşam bikaç saatline başbaşa kaldık ve okadar güzeldiki herşey ilk defa oturma odasında sarılarak tv izledik koklaştık oynaştık bayağaben okadar mutluydum ki ama sadece 2 saatline sonra geldiler şimdi ertesi akşam ve peder salonda yatıyor tw izliyor eşimde karşısına yatmış izliyor bense külkedisi gibi hzimet ediyorum kıylarda köşelerdeyim halbuki dün akşam nekadar güzeldi herşey....asla bizi yalnız bırakmıyorlar nişanlıyken çok partal atıyolardı arada şuraya gideriz biz siz evde durusunuz hele görümceme helal olsun muhteşem kandırd beni kaderiminoyunu ben onları şehirdışına bile görücem sırf siz yalnız kalın die dedi şimdi aynı şehirde biyerlere bile götürmüo oturun evde ne işiniz var diyor kendisi kocasıyla evde başbaşa tabi hayat ona güzel ben geç kalkınca laf yapıyor ev pis diyor allahım yardım et şu mübarek cuma gecesi beni ve eşimi bu evden al biranönce nolursun

bu üstteki yazıyı yazalı bikaç saat oldu ve eşim hala babasının yanında hiç yanıma gelmedi ben yatak odamdayım
vay bee insan bukadarmı düşkün olur dersi falan beni bıraktı gitti onların yanına yüz vermicem bi gelsinde saatlerdir onların yanında bikere gelip bakmıyor bana anca çay ver diye emrediyor çok sinirliyim lütfen biri bana bişe desin nasıl davranmalıyım

allah yardımcınız olsun hepinizin çok zor bir durum özel hayat diye birşey kalmıyor,bir sürü sorun çıkıyor, tez zamanda ayrı evlere çıkarsınız inşallah.

bende kaynanamla oturuyorum çok zor çok ama ben sizin gibi yapmıyorum 2 yıllık evliyim. başlarda herşeyi yapmaya çalıştım çalıştım diyorum yaptığım işleri beğenmedi eşime söyledim ayrı ev istiyorum diye hemen olmaz dedi yok maddi imkanlar yok annem yalnız sanki 5 yaşında çocuk... baktım öyle olmuyo senmisin beğenmeyen yavaş yavaş işlerden elimi çektim mesela eşimle biryere giderken yemeği yapıp giderken yapmadan gitmeye başladım kaynanam yapmış oluyodu geldiğimde şimdi evin yemeğini o yapıyor birde 11 aylık oğlum var ondan pek iş de yapamıyorum... eşimle biyere giderken alıyorum oğlumu gidiyorum oda bakıyo arkadan

hoşgeldin cnm kaç yaşındasın
çock yaptına pişmanmısın ne değişti
peder varmı

nasıl yani cnm eşinmi terk etti seni
senin terketmen gerekirken

yok cnm kimse kimseyi terk etmedi "efsun" büyü hani o gözlerimizi kör eden büyünün bizi imzayı attıkdan sonra yok olmasını terk etmesini anlatmaya çalışmıştım

SLM kızlarr..bende 4 yıl kayınvalidem ıle altlı ustlu oturdum..evde bırde gorumce vardı.kayınpederım ölmus ben hıc gormedım onu...
eşim tek erkek ve kayınvalidemin eşide olmadığından eşime resmen tapıyordu..adam iki eve birden bakıyordu bitmiyordu istekleri..diyeceksiniz ki annesi baksın ama kayınvalidem hem kira alıyordu hem kendisi emekliydi hemde eşinin emekli maaşını alıyordu..yani durumu bizden bile iyidi nerdeyse..
bi yere gıtcez mesela bızde gelelim hep evde hep evde canımız sıkılıyo falan derdi...
nese bunun dısında esımle benım baska sorunlarımda vardı tabi ve hayat iyice cekılmez hale geldi..evimi terkettim eşimi verdim avukata..
sen bunda bi değişmeler oldu anlatamam size..
kapımıza gelip ağlamarrrr
intihar etmelerrr,
iş yerime çiçekler hediyerler falan
bende ınandım pişman olduğunaa ve bazı sartlarımın olduğunu ancak evıme o sekılde donebileceğimi soyledim...ve ayrı eve çıkmak istiyorum dedim..ikiletmedi bile kızlar ben annemlerın yanından o kotu gunlerı gecırdığım eve deıll baska bır eve gıttım dırek..ne esya tasıdım ne esya topladım yerleştirdimm dayalı doselı evımee geldım..
suan nasılmıyız? allahım bozmasın cok ama cok mutluyum iyiki ayrılmamışım esımden ıyıkı barışmısım..
bazen burunlarını sürtmek lazım su erkek milletininn

slm canım..benım evım ayrı olduğu halde bıle (aynı binada yasıyorduk) ne sıkıntılar cektım senı gayet ıyı anlayabılıyorum...kıraya cıkanız mesela olmaz mı kı? calışıyomusun bılmıyorum ama bırınız maası kıraya bırınızın kı yeme ıcmeye gıderrr gecınır gıdersınız yanı..barı basınız ağrımazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…