Ben esimle bazen iki kanka bazen iki sevgili bazende (nazlanmak ister) eşimin anası

lafın gelişi tabi . onun bi annesi var zaten anneye ihtiyacı yok.
Ben eşimle arkadaş olmayı çok seviyorum. birlikte oyun oynuyoruz dizi izliyoruz. bu gibi şeyler...
benin nazarımda eşlerarasında ki ilişki sınırlandırılamaz. Yoksa evliliğin skıcı yüzüyle yüzleşmiş oluruz.
Herşeyi yapabilmelisin eşinle , herşeyi konuşabilmelisin. utanmadan ve tabi seviye çerçevesinde..
Sonra eğlenebilmelisin , saçmalayabilmelisin. Ama öyleyaptığı söylediği şeylere küserek alınarak değil.
Bazen ergen sevgililiergibi tvde manken kız gördüğünde gözlerini kapatmalısın kıskanmalısın mesela , bu da tadında şakayı kaka yapmadan .Kıskandırmalısın da aynı zamanda evliliği ilişkiyi canlı tutabilmek %70 senin elinde .
Bunu yapabilmek için eğlenmeyi sevmek vr kafaya başka skıntıları takmıyor olmak gerekirtabiki . Kafada onca dert varken bunlarıyapmak kimsenin içinden gelmez.
Hep karşıdan beklememek lazım mesela bazen sürpriz senden olmalı adma şaşırmalı utanmalı ..
SORUNUN DISINA ÇIKTIM BELKİ AMA YAZMAK İSTEDİM .
ÇOĞUMUZUN BİLDİĞİ AMAYAPAMADİĞİ BAZILARIN YAPSA DA YARANAMADIĞI HESABA KATARAK...
Benim görüşüm bu şekilde ...