• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin arkadaşı mısın, annesi mi?

Ben esimle bazen iki kanka bazen iki sevgili bazende (nazlanmak ister) eşimin anası :halay: lafın gelişi tabi . onun bi annesi var zaten anneye ihtiyacı yok.

Ben eşimle arkadaş olmayı çok seviyorum. birlikte oyun oynuyoruz dizi izliyoruz. bu gibi şeyler...
benin nazarımda eşlerarasında ki ilişki sınırlandırılamaz. Yoksa evliliğin skıcı yüzüyle yüzleşmiş oluruz.

Herşeyi yapabilmelisin eşinle , herşeyi konuşabilmelisin. utanmadan ve tabi seviye çerçevesinde..

Sonra eğlenebilmelisin , saçmalayabilmelisin. Ama öyleyaptığı söylediği şeylere küserek alınarak değil.
Bazen ergen sevgililiergibi tvde manken kız gördüğünde gözlerini kapatmalısın kıskanmalısın mesela , bu da tadında şakayı kaka yapmadan .Kıskandırmalısın da aynı zamanda evliliği ilişkiyi canlı tutabilmek %70 senin elinde .

Bunu yapabilmek için eğlenmeyi sevmek vr kafaya başka skıntıları takmıyor olmak gerekirtabiki . Kafada onca dert varken bunlarıyapmak kimsenin içinden gelmez.
Hep karşıdan beklememek lazım mesela bazen sürpriz senden olmalı adma şaşırmalı utanmalı ..

SORUNUN DISINA ÇIKTIM BELKİ AMA YAZMAK İSTEDİM .
ÇOĞUMUZUN BİLDİĞİ AMAYAPAMADİĞİ BAZILARIN YAPSA DA YARANAMADIĞI HESABA KATARAK...

Benim görüşüm bu şekilde ...
Çok doğru düşünüyorsunuz ben de aynı bu kafadayım, inşallah yapabilirim, yapınca da yaranabilirim inşallah

Canım benim 💜💜
Modunu ne yükseltecekse öyle yap. Burada bazen kötü haberler olabiliyor ☹ Keşke ayrılmasaydık 😀😀😀
Bazer orda da modum düşebiliyor canım. Hep bulantı ağrı şikayetleri okuyorum psikolojikman kendime çekiyorum. O yüzden çok sık uğramamaya karar verdim attım kendimi böyle geyik konularına 🤗
Boşver kız ayrılmış sayılmayız seni kötü hissettirmeyecekse konuşabiliriz miyawcığım 😍😘

Bazer orda da modum düşebiliyor canım. Hep bulantı ağrı şikayetleri okuyorum psikolojikman kendime çekiyorum. O yüzden çok sık uğramamaya karar verdim attım kendimi böyle geyik konularına 🤗
Boşver kız ayrılmış sayılmayız seni kötü hissettirmeyecekse konuşabiliriz miyawcığım 😍😘

Hoşgeldin canım. 😀😀
Asla kötü hissetmem kuzum olan da Allahtan olmayan da. 😍😍😍

Anne veya arkadaş olmaktan ziyade içinde bulunduğun anda ne olması gerekiyorsa o olmak önemlidir. Bazen annesi, kankası, bebeği, psikologu, doktoru her şeyiyim. O da benim her ihtiyaç duyduğum/ olmasını istediğim her şeyim

Bence eş ve anneyi birbirinden ayıran en temel noktalardan biri öğüt vermek. Eşimize sürekli öğüt verir gibi ona bir şeyler öğretir gibi kısaca çocuk yetiştirir gibi davranırsak onun annesi gibi olmuş oluruz. Zaten toplumumuzda erkekler bağımsız büyüyemiyor yemeğinin ısıtılmasından suyunun getirilmesine hatta yıkanan çamaşırların dolabın yerleştirilip yatağının toplanmasına kadar her şeyleri anneleri tarafından karşılanıyor, bir de biz böyle anaç tavırlarla ona öğütler verip sarıp sarmalarsak annesi gibi oluruz. Arkadaş gibi olmak için daha çok ortak paylaşım yapmak lazım. çekinmeden konuşabilmek, gerekirse ufaktan cinsel şakalar yapabilmek lazım. Bir ebeveyn gibi onu yargılamamak lazım bence.

Ben bazen eşimin annesiymişim gibi hissediyorum aslında ama herşeyimiz ortak karar veririz bazen o alttan alır bazen ben. Sadece temizlik düzen konusunda erkekler illa bi yönlendirme istiyorlar ben bişey söylemezsem yapmıyor gibi hissediyorum bu da annelik içgüdüsü olabilir :KK15: Hiç bi evlilik mükemmel değil bazen benim eşimi evden atasım bile geliyor :KK67: Ama yinede çok seviyorum:KK74:

%80 arkadaş, %20 ablalık koruması diyelim.
Anne kadar olamam tabii :)

Back
X