Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diye diye ban yedirceksiniz banaYok yok kalsın ban yemek istemiyorum bu konuya girilirse bizi atarlar kesin![]()
Pelinsu ecelerrYansın geceleeeerr![]()
![]()
Yok yok yemeyiz inşallahDiye diye ban yedirceksiniz bana![]()
Ahaahhah deli yawPelinsu ecelerr![]()
Yerler seni eti pufAhaahhah deli yaw![]()
Kız şu an onun reklamı oldu ya bunu okurkenYerler seni eti puf![]()
Güçlerimi ve yapabileceklerimi küçümsemeyinKız şu an onun reklamı oldu ya bunu okurken![]()
![]()
Genelde öyle şeylere bakıyorsan böyle bişeyin denk gelmesi çok normalAglakk
Judy_K BAKIN NE BULDUM VALLA BANA DENK GELİYOR KEŞFETE Bİ GİRDİM BU ÇIKTI BEN NAPIYIM
Eki Görüntüle 2636142 Eki Görüntüle 2636142
Yok kız instagram da sadece edebiyat sayfalarına bakıyorum ben ama işte bugün Bi cenabetlik var bende galibaGenelde öyle şeylere bakıyorsan böyle bişeyin denk gelmesi çok normal![]()
Artık televizyondan mı iletişime geçiceezzzGüçlerimi ve yapabileceklerimi küçümsemeyin![]()
Ahahaahah çok güldüm yaaaaAglakk
Judy_K BAKIN NE BULDUM VALLA BANA DENK GELİYOR KEŞFETE Bİ GİRDİM BU ÇIKTI BEN NAPIYIM
Eki Görüntüle 2636142 Eki Görüntüle 2636142
Sadece bugun müYok kız instagram da sadece edebiyat sayfalarına bakıyorum ben ama işte bugün Bi cenabetlik var bende galiba![]()
Telepatide yapabilirizArtık televizyondan mı iletişime geçiceezzz![]()
Herkese iyi günler hanımlar. Sağlık ve afiyettesiniz inşallah.
'erkeği yönetme sanatı' adında bir kitap okurken şu cümleye denk geldim:
“Eşinizle ‘arkadaş’ değilseniz, evliyken ‘eş’sizsiniz demektir.”
Ve birde kk da olsun, normal hayatta olsun sürekli duyduğum bi cümle:
"eşine annelik yapma, anneden farkın kalmaz, seni anne gibi görür..."
Şimdi sormak istediğim (muhabbet olsun kafamız dağılsın)
-eşle nasıl arkadaş olunur? Ya da ne gibi aktiviteler arkadaş gibi olduğumuzu gösterir?
- ne yaparsak anne moduna girmiş oluruz?
Değerli yorumlarınıızı merak ediyorum
(dipnot: bu tabloyu yanlışlıkla yaptım, nasıl kaldıracağımı bilemedim, süs niyetiyle görün)
Sen okuyorsun da ben pek giremiyorum ki senden sonra. Baksana iki günde bir uğruyorum oraya. Senle ayrıydı kedicik ❤