• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin arkadaşı mısın, annesi mi?

Aglakk Aglakk Judy_K Judy_K BAKIN NE BULDUM VALLA BANA DENK GELİYOR KEŞFETE Bİ GİRDİM BU ÇIKTI BEN NAPIYIM 😂😂😂😂😂😂
Screenshot_20200516-214959.webp
Screenshot_20200516-214959.webp

Herkese iyi günler hanımlar. Sağlık ve afiyettesiniz inşallah.

'erkeği yönetme sanatı' adında bir kitap okurken şu cümleye denk geldim:
“Eşinizle ‘arkadaş’ değilseniz, evliyken ‘eş’sizsiniz demektir.”

Ve birde kk da olsun, normal hayatta olsun sürekli duyduğum bi cümle:
"eşine annelik yapma, anneden farkın kalmaz, seni anne gibi görür..."

Şimdi sormak istediğim (muhabbet olsun kafamız dağılsın)
-eşle nasıl arkadaş olunur? Ya da ne gibi aktiviteler arkadaş gibi olduğumuzu gösterir?
- ne yaparsak anne moduna girmiş oluruz?

Değerli yorumlarınıızı merak ediyorum 😇😇

(dipnot: bu tabloyu yanlışlıkla yaptım, nasıl kaldıracağımı bilemedim, süs niyetiyle görün 😂)

Ben esimle bazen iki kanka bazen iki sevgili bazende (nazlanmak ister) eşimin anası :halay: lafın gelişi tabi . onun bi annesi var zaten anneye ihtiyacı yok.

Ben eşimle arkadaş olmayı çok seviyorum. birlikte oyun oynuyoruz dizi izliyoruz. bu gibi şeyler...
benin nazarımda eşlerarasında ki ilişki sınırlandırılamaz. Yoksa evliliğin skıcı yüzüyle yüzleşmiş oluruz.

Herşeyi yapabilmelisin eşinle , herşeyi konuşabilmelisin. utanmadan ve tabi seviye çerçevesinde..

Sonra eğlenebilmelisin , saçmalayabilmelisin. Ama öyleyaptığı söylediği şeylere küserek alınarak değil.
Bazen ergen sevgililiergibi tvde manken kız gördüğünde gözlerini kapatmalısın kıskanmalısın mesela , bu da tadında şakayı kaka yapmadan .Kıskandırmalısın da aynı zamanda evliliği ilişkiyi canlı tutabilmek %70 senin elinde .

Bunu yapabilmek için eğlenmeyi sevmek vr kafaya başka skıntıları takmıyor olmak gerekirtabiki . Kafada onca dert varken bunlarıyapmak kimsenin içinden gelmez.
Hep karşıdan beklememek lazım mesela bazen sürpriz senden olmalı adma şaşırmalı utanmalı ..

SORUNUN DISINA ÇIKTIM BELKİ AMA YAZMAK İSTEDİM .
ÇOĞUMUZUN BİLDİĞİ AMAYAPAMADİĞİ BAZILARIN YAPSA DA YARANAMADIĞI HESABA KATARAK...

Benim görüşüm bu şekilde ...

Sen okuyorsun da ben pek giremiyorum ki senden sonra. Baksana iki günde bir uğruyorum oraya. Senle ayrıydı kedicik ❤

Canım benim 💜💜
Modunu ne yükseltecekse öyle yap. Burada bazen kötü haberler olabiliyor ☹️ Keşke ayrılmasaydık 😀😀😀

Back
X