Eşinin arkadaşı mısın, annesi mi?

arkadaslarimla paylastigim seyler baska esimle baska bence kimseye baska misyonlar baska tanimlar yuklememek gerekiyor. Cocuk cocuktur es es arkadas da arkadas hepsinin yeri baska
O zaman size şöyle sorayım. Siz arkadaş anne falan değilsiniz. Kocanızın eşisiniz. Nasıl eş olunur.?

Teşekkür ederim balım 😍 evet ortak yönümüz çok arkadaş gibi olacağımızdan şüphem yok ama ya çok üstüne düşlerde annelik (!) yaparsam diye korkuyorum 😂😂
Kuzum inşallah annesini tanıyacaksın evlenince. Annesi nasıl davranıyorsa öyle davranmayacaksın inşallah 😍

Sevgi anlaşmak değildir nedensizde sevilir diye şarkı sözü varya işte biz onun vücut bulmuş haliyiz.

O doğuysa ben batı değil taaaa vahşi batıyım. Öyle zıt kutuplarız işte.

Biz bile birlikte olmaktan zevk alıp, birbirimizin en iyi arkadaşı olduysak herkes başarır bence.
Ay ne güzel. Valla böyle olumlu şeyler duyunca aşka mutluluğa olan inancım artıyor. Bdv ye girmek yok bidaha 😂

Hahaha 😂 😂 ya ben böyle bişeyi yine duymuştum. Adam gece yapıyo sabah onu hatrlamıyor, duş falan almıyor, eşi diyince de kızıyordu 😂😂 erkeklerde genel bişe sanırkm 😅😅
Yok o anlamış duş almıştı e dogal olarak insan Bi der ben niye çıplak yatıyorum diye şimdi diyorum çocuk olunca gece ben gündüz sen bak ben gece sana güvenmiyorum diye götürür çocugu tuvalette bırakıp gelir bu 😂😂😂😂

Aglakk Aglakk dogru diyor bak bu sevgili konusu da çok dogru benim kocam rahat rahat anlatır hatta ben şakalaşırım o kızı sana nasıl vermezler falan diye kıskanmam yani geçmişini rahat rahat konuşuruz rahat yani sorarım ben neler yaşadınız sana ne hissettirdi diye erkek kankasıyla sohbet ettigi anlattığı gibi bana anlatır güler geçeriz sonra rahatım biraz ben çekinmem ondan istediğim gibi konuşurum ha saygısızlık yapmam ama arkadaşıma nasıl cevap veriyorsam ona da öyleyimdir
Biz de konuştuk ilk zamanlarda. Eski sevgililerden, istedikleri kızlardan falan ama ikimizde kapatalım bunları kendi hayatımıza bakalım dedik. Ama konuştuğumuzda ikimizde yargılamadan dinledik, komik bişe varsa güldük geçtik. He ben içten içe kıskandım ama sonuöta şuan benimle beraber o yüzden ona bişe belli etmedim ve kapattık 😂

Bence her şeyi olmak önemlidir. Zaman zaman roller değişir, çok arkadaşlık ya da annelik de cinselliği öldürür diye düşünüyorum. Bekarım ve yıllardır sevgilim yok :)

Eşimin hakını nasıl verecem onu bilmiyorum
Ne deseniz haklısınız KK
Eşim bana iyi olduğu sürece ben ona kötüyüm
Onun için ona ne arkadaş ne dost olurum
Niye diyeceksiniz bilmiyorum
😶

Kuzum inşallah annesini tanıyacaksın evlenince. Annesi nasıl davranıyorsa öyle davranmayacaksın inşallah 😍
Valla annesi hiç bişe yapmıyor 😂 fırın, çamaşır makinesi, kumanda çalıştıramayan bi insan. Asansör kullanamıyor, Türkiye neresi diye soruyor. Korksam mı gülsem mi bilemiyorum 😂

Yok o detaya girmek istemiyor ben soruyorum zaten çok eglenceli oluyor arada şakalaşıyorum onunla zaten benden çok çekiyor ya adama yapmadığım yok ramazandan önce gece uyku arasında uyandı bu biz bişeyler yaşadık falan bu bunu rüya sanıyormuş sabah kalktı işe gitti akşam geldi diyo ki ben onu rüya sandım ben bununla günlerce dalga geçtim hatırlamıyormusun gerçekten diyorum ben sana şimdi tecavüz mü etmiş oluyorum diyorum bu yaşımda beni tecavüzcü coşkun yaptın diyorum gül gül ölüyoruz valla bide utanıyor Bi görsen:rolleyes::KK70::KK70:
Ahahah ben de az tecavüz etmedim 😂😂😂 ama benimki hatırlıyor hep. Bazen ben hatırlamıyor oluyorum sabah kalkınca utana sıkıla anlatıyorum gece rüyamda şöyle şöyle yapıyorduk töbe töbe diye. O da hee hee aynı rüyayı ben de gördüm diye dalga geçiyor benle 😂

Biz de konuştuk ilk zamanlarda. Eski sevgililerden, istedikleri kızlardan falan ama ikimizde kapatalım bunları kendi hayatımıza bakalım dedik. Ama konuştuğumuzda ikimizde yargılamadan dinledik, komik bişe varsa güldük geçtik. He ben içten içe kıskandım ama sonuöta şuan benimle beraber o yüzden ona bişe belli etmedim ve kapattık 😂
Bence geçmişi kıskanmak saçma ya sonuçta ben hayatında yoktum bir insandan olmayan birini hesaplayarak yaşamasını bekleyemeyiz sonuçta önemli olan benden sonrası sizde öyle düşünün kıskanacak bişey yok çok üstüne düşüp şımartmayın sonra Bi yanları yükseliyor büyük dert oluyor ugraşılmaz o zaman

Sevgi var ama sürekli sinirliyim ona sanki sıkılmış gibiyim önceden öyle değildim evde kala kala böyle oldum ailem den herkes ten ayırı memlekette yaşıyorum onların etkisi de olabilir

Valla annesi hiç bişe yapmıyor 😂 fırın, çamaşır makinesi, kumanda çalıştıramayan bi insan. Asansör kullanamıyor, Türkiye neresi diye soruyor. Korksam mı gülsem mi bilemiyorum 😂
O zaman annelik yapmayacaksın kesin. İçin rahat olsun 😂

Birlikte uzun sohbetler edilebiliyorsa, birlikte yapilan etkinliklerden iki kisi de zevk aliyorsa, karsilikli birbirlerini dusunuyor ama abartmiyorlarsa, bir bir sorununu anlattiginda oburu empati yaparak dinliyorsa es ya da arkadas denebilir.
Budur bence .

Yok o anlamış duş almıştı e dogal olarak insan Bi der ben niye çıplak yatıyorum diye şimdi diyorum çocuk olunca gece ben gündüz sen bak ben gece sana güvenmiyorum diye götürür çocugu tuvalette bırakıp gelir bu 😂😂😂😂
Hahahah 😂😂 belki adam yaptıktan sonra giyiyor, tvbe tövbe 😅😅

Ahahah ben de az tecavüz etmedim 😂😂😂 ama benimki hatırlıyor hep. Bazen ben hatırlamıyor oluyorum sabah kalkınca utana sıkıla anlatıyorum gece rüyamda şöyle şöyle yapıyorduk töbe töbe diye. O da hee hee aynı rüyayı ben de gördüm diye dalga geçiyor benle 😂
Hahaha ha çok iyi yaaa o degil de benim hamilelikten sonra başladı bu rüya işi eşim bu ara işi yogun gece 2 ye kadar çalışıp yorgun geliyor ne kadar istesem de bişeyler yaşayamıyoruz sonra ben acısını rüyamda çıkarıyorum ilk defa başıma geldi hamilelik beni biraz yoldan çıkardı sanırım

Hahaha sen var ya sen :KK8:

Nasip olur mu bee

Back
X