• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin attığı ilk tokadı unutabilen var mı ?

2013 te nişanlısın.

2013 te evlisin.

2013 te sevgilin asker.

2015 te nişanlısın.

anneyle bir iyisin bir kötü.

geçen sene evlendik yazmışsın ama aynı yılki konuda ayrı şehirlerdeyiz yazmışsın.

bu da ilgi çekmek için yeni hikayen galiba.

bu arada yaşadığın iller Bartın, Zonguldak, İzmir, Bursa.

kaç kez nişanlandın, evlendin?
ne ara boşandın ama hiç belirtmemişsin.

Asıl tokat bu işte.Bunu hiç unutmam artık.

Uuuuu konu sahibi usta yalancı çıktı.
2013'te tokat atıp yerlerde sürükledi diye konu açmışsınız, burada aylar geçti diyorsunuz. 4 yılı aylar şeklinde mi sayıyorsunuz acaba? :deli:

Konu fake dağılın.
Aboo yanlış okumuşum tarihi. Neyse konular uyuşmuyor nasılsa :bicak:

2013 te nişanlısın.

2013 te evlisin.

2013 te sevgilin asker.

2015 te nişanlısın.

geçen sene evlendik yazmışsın ama aynı yılki konuda ayrı şehirlerdeyiz yazmışsın.

Vallahi helalll..! Şapka çıkartıp, önünüzde saygıyla eğiliyorum.. Ve konudan toz oluyorum.. :)

2013 te nişanlısın.

2013 te evlisin.

2013 te sevgilin asker.

2015 te nişanlısın.

KK'nın Sherlock Holmes'u seçiyorum sizi vallahi, mükemmelsiniz. :)

Gercekten burdaki herkes tek tokatta evliliğini bitirecek kadınlarlamı dolu.kusura bakmayın ama ben buna inanmıyorum.keşke gerçekten tüm bayanlar okadar güçlü olsa kendilerini ezdirmese ama gerçek hayat öyle değil.neyse konu sahibi sana gelince madem affettin gözünü iyice korkut bidaha yaparsa asla affetmeyecegini bilsin karsısında siner hiç süründürmezsen devamıda gelir

Düşünüyorum da bunun psikolojik güçle ilgisi yok
(Ekonomik güçle var sadece)
Bir de kendine verdiğin değer ile.
Hayatımda kadın ya da erkek kimseden tokat yemedim
Annemden babamdan vs vs
Ben böyle bir durumu kaldırabilecek biri değilim
Eşim böyle bir şeye yeltense o dakikadan sonra geri dönüşü olmayacağını da bilir ve ona göre hareket eder.
Annem babam yapsa onları da affetmem.
Dünyaya dayak yemeye gelmedim.

Hep bu dizilerin özendirmesi. Adam kadına tokat atar, kadın iki trip atar ama o tribi ve adamın kadının peşinden koşmasını öyle tatlı gösterirler ki tokat unutuluverir. Sinir oluyorum şu medyaya!
İlk tokat, son tokat yoktur. Yemişim sinir krizini, kendini dövsün.

Ben asla unutmam babamın bana attığı tokatı yillar sonra affettim kaçarak evlendiğim için babamın kıymetini anladım sizde ona bı tane geçirir seniz içiniz soğur diye düşünüyorum eşime gelince bana hiç tokat atmadi ama bazen çok ağır sözleri oluyo tabi benim de ama söz unutuluyor tokat zor

hatırladıkça gülerim..
tartışırken yüzüne yapıştırmıştım ben oda refleks olark vurmuştu bna can havliyle ..
ilk ve son büyük tartışmamız bu oldu.. normalde el kaldıran biri değil :) ben de değilim

başlığınız öyle tuhaf ki, bir yandan bu mutlaka yasanır, bir yandan unutan var unutamayan var, bir yandan nerdeyseee normal birşeymiş gibi bir izlenim bıraktı bende....

ben gıderım wc temızler, gıdeer en zor işi yapar yıne de oyle bı adamla aslaaaa hiçbi sebepten bır arada kalamam, kendıme onuruma yedıremem....

Edilen ağır laf bile unutulmuyorken tokat nasıl unutulsun ki? Eşimden şiddet hiç gormedim ama görsem unutamazdim. Ama eger affetmeyi sectiyseniz hayatiniza devam edersiniz içinizde o yarayla.

Gercekten burdaki herkes tek tokatta evliliğini bitirecek kadınlarlamı dolu.kusura bakmayın ama ben buna inanmıyorum.keşke gerçekten tüm bayanlar okadar güçlü olsa kendilerini ezdirmese ama gerçek hayat öyle değil.neyse konu sahibi sana gelince madem affettin gözünü iyice korkut bidaha yaparsa asla affetmeyecegini bilsin karsısında siner hiç süründürmezsen devamıda gelir
Ben yaptim

Back
X