Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2013 te nişanlısın.
2013 te evlisin.
2013 te sevgilin asker.
2015 te nişanlısın.
anneyle bir iyisin bir kötü.
geçen sene evlendik yazmışsın ama aynı yılki konuda ayrı şehirlerdeyiz yazmışsın.
bu da ilgi çekmek için yeni hikayen galiba.
bu arada yaşadığın iller Bartın, Zonguldak, İzmir, Bursa.
kaç kez nişanlandın, evlendin?
ne ara boşandın ama hiç belirtmemişsin.
Aboo yanlış okumuşum tarihi. Neyse konular uyuşmuyor nasılsaUuuuu konu sahibi usta yalancı çıktı.
2013'te tokat atıp yerlerde sürükledi diye konu açmışsınız, burada aylar geçti diyorsunuz. 4 yılı aylar şeklinde mi sayıyorsunuz acaba?
Konu fake dağılın.
Vallahi helalll..! Şapka çıkartıp, önünüzde saygıyla eğiliyorum.. Ve konudan toz oluyorum.. :)2013 te nişanlısın.
2013 te evlisin.
2013 te sevgilin asker.
2015 te nişanlısın.
geçen sene evlendik yazmışsın ama aynı yılki konuda ayrı şehirlerdeyiz yazmışsın.
2013 te nişanlısın.
2013 te evlisin.
2013 te sevgilin asker.
2015 te nişanlısın.
:)Asıl tokat bu işte.Bunu hiç unutmam artık.
:)Vallahi helalll..! Şapka çıkartıp, önünüzde saygıyla eğiliyorum.. Ve konudan toz oluyorum.. :)
geçmiş konular sağolsun :)KK'nın Sherlock Holmes'u seçiyorum sizi vallahi, mükemmelsiniz. :)
Gercekten burdaki herkes tek tokatta evliliğini bitirecek kadınlarlamı dolu.kusura bakmayın ama ben buna inanmıyorum.keşke gerçekten tüm bayanlar okadar güçlü olsa kendilerini ezdirmese ama gerçek hayat öyle değil.neyse konu sahibi sana gelince madem affettin gözünü iyice korkut bidaha yaparsa asla affetmeyecegini bilsin karsısında siner hiç süründürmezsen devamıda gelir
Ben yaptimGercekten burdaki herkes tek tokatta evliliğini bitirecek kadınlarlamı dolu.kusura bakmayın ama ben buna inanmıyorum.keşke gerçekten tüm bayanlar okadar güçlü olsa kendilerini ezdirmese ama gerçek hayat öyle değil.neyse konu sahibi sana gelince madem affettin gözünü iyice korkut bidaha yaparsa asla affetmeyecegini bilsin karsısında siner hiç süründürmezsen devamıda gelir