• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin attığı ilk tokadı unutabilen var mı ?

pardon,
2013 değil 2014, 2015, 2016 yıllarıymış evli olduğu.
her sene nikah tazelemiş galiba.
PhotoGrid_1509177999150.webp

Son düzenleme:
Ben unuttum canım aklıma bile gelmiyor çünkü o tokadı yemeden önceki ben ben degildim aramıx aşırı bozuktu artık eşimle bogaz bogaza gelmiştik o derece kavgalıydık ama suçlu kim tabikide ben .. Ve o tokadı çok güzel bir şekilde yedim hakkettigimi düşünüyorum . Ve ozamandan bu zamana Allah ıma şükürler olsun çok mutluyum o takat beni kendime getirdi. Ama aşamadıgım tek konu arkadaslarınla otururken böyle bir mevzu geçince utanıp sıkılıyorum konuyu kapattırıyorum yada yorum yapmyıp susuyorum bende bunu aşamadım.
Hay maşallah.

Kocam bana tokadı atmadi da geçenlerde kalbimi acidiracak laflar söyledi dedi ki senin boynundan koparirirm keserim diyor kızıma bişey olursa seni öldürürum diyor bı bı psikolojik şiddet değilmi :( o günden sonra eşime olan aşk sevgi askıya aldı biraz olsa. Ama kalbim incindi o sözlerden sonra unutulmuyor eşim de diyor ki sende zamanda bana yaptın o lafları unutttun mu sanıyorsun dedi sanırım bunun intikamıni aldı. Halada almaya devam ettiğini düşünüyorum:(

Buraya yazan yaşayan ve aşmış olanlar olursa sevinirim aylar geçmesine rağmen neden aynı acıyı aklıma geldikçe yaşıyorum ve kalbimde gitmeyen bir sızı var.Bir anlık bir sinir krizi ve sonunda olanlar vs vs eşimle iyiyiz. Ama ben aşamıyorum hani cam kırılır yapıştırırsın ama eskisi gibi olmaz ya benim ki de o hesap. Sanki başındaki masum duygularım gitmiş yerine yarı duygusu olan bir ben kalmışım gibi.Bu olaya dek çok severdim tabiri caizse aşıktım.Ama şimdi sanki yerini sevgi aldı.Kimseye derdimi anlatıp bu yükü aşamıyorum.
NOT: Fütursuzca yargılayacak olanlar yazmasın!!!
Git, durup dururken bir tane tokat yapıştır. "Hani bir kere bana vurmuştun ya.. içim içimi kemiriyor du o günden beri şimdi ödeştik" de.

Düşünüyorum da bunun psikolojik güçle ilgisi yok
(Ekonomik güçle var sadece)
Bir de kendine verdiğin değer ile.
Hayatımda kadın ya da erkek kimseden tokat yemedim
Annemden babamdan vs vs
Ben böyle bir durumu kaldırabilecek biri değilim
Eşim böyle bir şeye yeltense o dakikadan sonra geri dönüşü olmayacağını da bilir ve ona göre hareket eder.
Annem babam yapsa onları da affetmem.
Dünyaya dayak yemeye gelmedim.
Bunun bencede kesinlikle ekonomik güçle ilgisi var
Neden gücünüze gitti anlamadım? Bütün kadınlar da değil, şurada 3-5 kadın paylaşmış affetmedim diye. Ne kadar güzel diye alkışlayıp destekleyeceğiniz yere yapamayacakları sinyalini veriyorsunuz kadınlara.
neden gücüme gitsinki.bence bu durum tamamen ekonomik güçle ilgili.birde elalem ne der diye herşeyi sineye çekenler var tabi.
Neden gücünüze gitti anlamadım? Bütün kadınlar da değil, şurada 3-5 kadın paylaşmış affetmedim diye. Ne kadar güzel diye alkışlayıp destekleyeceğiniz yere yapamayacakları sinyalini veriyorsunuz kadınlara.
neden gücüme gitsinki.keşke herkes o gücü kendinde bulsa kendini ezdirmese dedim.ben bunun ekonomik güçle alakalı oldugunu düşünüyorum ha birde elalem ne der diye herşeyi sineye çekenler var tabi.ben evli değilim suan kimseden de tokat yemedim hayatm boyunca şükür.ama hayat herkes için okadar kolay değil neler okuyoruz burda.ayrıcada ben yapamazsınız sinyali vermedim yapın ezdirmeyin kendinizi dedim bu neden sizin zorunuza gitti asıl

Konu açıp anlatmıştım bende ki durumu, kavga ettik elini kaldırdı ama vurmadı, küfürler hakaretler anneme saygısızlık, hemen akabinde ağladı özür diledi, kabul ettim ama unutmam zor.. vurduğunu hayal bile edemiyorum..

bu baslik o ladar rahatsiz edici
dun geceden beri yazmiyim deyip duruyorum ama tutamadim artik girdim konuya

esim tokat atamaz yeltenemez bile
o elini alir munasip bi yerine montelerim

oyle bi baslik atmissiniz ki sanki her adam karisina tokat atiyor bi siz anormalsiniz unutamadiginiz icin

ne kadar tuhaf kadinlarsiniz ya
agir konusup banlanmak istemoyorum cunku degmezsiniz buna
gidin tokat atan okuzunuzle mutlu mesut yasayin gelip de burda insanlarin sinirini bozmayin

kocam bi keresinde eski sevgilisinin adını sordum diye bana tokat attıydı sonra saçlarımı kökünden tutup salonun ortasında dans ettirmişti bi keresinde camdan atmıştı allahtan 1.kattaydık bacağım kırıldı o kadar bi keresinde kavga ederken bi yandan yemeğini hazırlıyodum ocağın altı açıktı yüzümü ocağa doğru ittirdiydi tavuk tüyü gibi saçlarım yandıydı ama unuttum hepisini kocamla çoghmutluyuz canım kocam <3

kocam bi keresinde eski sevgilisinin adını sordum diye bana tokat attıydı sonra saçlarımı kökünden tutup salonun ortasında dans ettirmişti bi keresinde camdan atmıştı allahtan 1.kattaydık bacağım kırıldı o kadar bi keresinde kavga ederken bi yandan yemeğini hazırlıyodum ocağın altı açıktı yüzümü ocağa doğru ittirdiydi tavuk tüyü gibi saçlarım yandıydı ama unuttum hepisini kocamla çoghmutluyuz canım kocam <3
Yeah come on baby :))))

Tey tey teeeyyyy:halay::halay::halay:

Kafa misss:rapci:

Son düzenleme:
Back
X