• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin attığı ilk tokadı unutabilen var mı ?

Unutulacak bir şey değil sanırım. İnsanı çok aşağılayan bir durum.
Ben unutamazdım.

Ne olursa olsun, konuyla dalga geçmeyin bayanlar, bu durumu yaşayan binlerce hemcinsimiz var, üstelik eğitimli iş güç sahibi olan bile var. Türkiye nin kanayan yarası bence. Rabbim beylere merhamet, kadınlara güç kuvvet versin..

Ne olursa olsun, konuyla dalga geçmeyin bayanlar, bu durumu yaşayan binlerce hemcinsimiz var, üstelik eğitimli iş güç sahibi olan bile var. Türkiye nin kanayan yarası bence. Rabbim beylere merhamet, kadınlara güç kuvvet versin..
Haklısınız, konuyu açanın fake olduğu düşüncesiyle yaptılar diye umuyorum, şiddeti normalleştirmeye kızarlar çoğu ama şiddetle dalga geçmeye gelince aynı tepki yok.
Farkında değiller belki ama maalesef eşinden babasından şiddet gören bir sürü kadını incitiyorlar şu anda.
Kimse şiddete boyun eğmesin ama dalga da geçmesin, erkek şiddetinden kaçmak isterken babasının kocasının elinde can veren kadınlar da unutulmasın ve herkes konu sahibesini makaraya alacağım derken yazdıklarını yeniden bir düşünsün.

Haklısınız, konuyu açanın fake olduğu düşüncesiyle yaptılar diye umuyorum, şiddeti normalleştirmeye kızarlar çoğu ama şiddetle dalga geçmeye gelince aynı tepki yok.
Farkında değiller belki ama maalesef eşinden babasından şiddet gören bir sürü kadını incitiyorlar şu anda.
Kimse şiddete boyun eğmesin ama dalga da geçmesin, erkek şiddetinden kaçmak isterken babasının kocasının elinde can veren kadınlar da unutulmasın ve herkes konu sahibesini makaraya alacağım derken yazdıklarını yeniden bir düşünsün.
Katılıyorum

Ben hiç unutmadım çünkü evlendigimde ilk tartışmamız da kendimi istemsizce koruduğunu adam bana sımsıkı sarılır sana hicburabilirmiyim neden yuzunu kapattın diye öyle bı konusuliyorki sanki dayak yiyen kadın yok

Tamam haklısınız şiddete hayır kimse dovulmek istemez ama konu sahibi yaşadığı acının hala geçmediğini paylaşmak istemis

Bana bu kadar ince davranan adamdan bende yedim tokat ben gün gelir affederim ama çocuklarım asla affetmez ilahi adalet var ben oraya saklıyorum kendimi

Nısanlıyım suan ayıya dayı dıo suan :işsiz:ama babamın attıgı tokatı unutamıorum:confused:

öğretmenimden yediğim işk tokadı unutamadım ve ona olan kinim hala aklımda. ögretmenim hiç pişman olmadı ben hiç dile geitremedim içindekileri yüzüne .

ama es farklıdır haklısın seni yaralamıs . ona bunu unutamadıgını söyle . duygularını yansıt ve bununla yüzleş .olaydan uzun süre gectimi gectiyse aynı sinirli durumda atıp atmaması olayı tekrar etmemesi önemli. sonra unut

Sukur daha ole bisey olmadi, olsaydi bilmiyorum ne olurdu

öğretmenimden yediğim işk tokadı unutamadım ve ona olan kinim hala aklımda. ögretmenim hiç pişman olmadı ben hiç dile geitremedim içindekileri yüzüne .

ama es farklıdır haklısın seni yaralamıs . ona bunu unutamadıgını söyle . duygularını yansıt ve bununla yüzleş .olaydan uzun süre gectimi gectiyse aynı sinirli durumda atıp atmaması olayı tekrar etmemesi önemli. sonra unut
Oyle deyince aklıma geldi bak bende öğrencilik yıllarımda tokat yemiştim yanak ve boyun bölgesinin oraya. Ve bu kişi öğretmen değil trafik polisiydi geçici olarak ders veriyodu bize 7. Sınıf falandım. Suçum da arkadaşımı savunmak ama oyle ters bişeyde yok gayet kibar sakin bi şekilde bişey dedim o da sana mi kaldı dedi vurdu bitane ben çıldırdım tabi ortalığı ayağa kaldırdım küfür bile ettim adam sustu kaldı napicagini şaşırdı. Bi sure dersimize girmedi sonra geldi ama çıtı çıkmadı oyle soylıyım.

2013 te nişanlısın.

2013 te evlisin.

2013 te sevgilin asker.

2015 te nişanlısın.

anneyle bir iyisin bir kötü.

geçen sene evlendik yazmışsın ama aynı yılki konuda ayrı şehirlerdeyiz yazmışsın.

bu da ilgi çekmek için yeni hikayen galiba.

bu arada yaşadığın iller Bartın, Zonguldak, İzmir, Bursa.

kaç kez nişanlandın, evlendin?
ne ara boşandın ama hiç belirtmemişsin.

Vallahi bravo hafiye gibisiniz.
Dağılın hanımlar boşa çene yormuşuz.

Bende eş durumundan muzdaribim ama seni çok iyi anlıyorum eşim beni bir kez itti sadece o bir kere itti ama ben defalarca yumrukladım göğsünü sinir krizi geçirdim resmen çok can sıkıcı biliyorum ama eğer barıştıysanız hiç açmayın bahsini onun ayıbı olarak kalsın güzel anılarınıza odaklanın inşallah bir daha olmaz

Oyle deyince aklıma geldi bak bende öğrencilik yıllarımda tokat yemiştim yanak ve boyun bölgesinin oraya. Ve bu kişi öğretmen değil trafik polisiydi geçici olarak ders veriyodu bize 7. Sınıf falandım. Suçum da arkadaşımı savunmak ama oyle ters bişeyde yok gayet kibar sakin bi şekilde bişey dedim o da sana mi kaldı dedi vurdu bitane ben çıldırdım tabi ortalığı ayağa kaldırdım küfür bile ettim adam sustu kaldı napicagini şaşırdı. Bi sure dersimize girmedi sonra geldi ama çıtı çıkmadı oyle soylıyım.
1.sınıftım herkes hocanın basına gitmiş birsey yapıyordu bende gittim ama göremedim boyum yetmedi bende sıra arkDasımın kalemliğini sakladım sonra kalemlk saklama oynuyorduk herkes oturmus tabi dalmısız oyuna hoca ikimizede nasıl tokat attı arkadasım güldü ama brn gülmedim cok utandım.

Back
X