Esinin cebinden gizlice para almak?

pembe dusler

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
1.039
360
323
İstanbul
Kızlar bi arkadasim sikistikca eşinin cebinden para almiyomus.yanlış anlamayineeşi parasız koymaz ama o yinede alıyor.bana garip geldi varmı böyle yapan merak ettim..

Para vermezse evine bakmazsa normal olabilir derim ama bu çok ayıp bir şey.

Cok igrenc bir durum. Ayagini yorganina denk alamazsa gidip kendisi calisip para kazansin. Adam sabahin köründe kalkiyor ve esi resmen parasini caliyor. Ne yalan söyleyim, o adama acidim.

Kızlar bi arkadasim sikistikca eşinin cebinden para almiyomus.yanlış anlamayineeşi parasız koymaz ama o yinede alıyor.bana garip geldi varmı böyle yapan merak ettim..
hırsızlık bu
zaten adam para verıyormus vermese bıle ıstesın yıne vermıyorsa bosanmıcaksa calıssın
nedır bu yanı neye nereye gıdıyor da yetmıyor verılen para?

Cok igrenc bir durum. Ayagini yorganina denk alamazsa gidip kendisi calisip para kazansin. Adam sabahin köründe kalkiyor ve esi resmen parasini caliyor. Ne yalan söyleyim, o adama acidim.
Hırsızlıktan başka bişey değil,eşimden habersizi bırakın,cüzdanımdan para al dese bile getirir eline veririm,açmam cüzdanını.. ama allasen ne demek sabahın köründe kalkıyor da.. kadın akşama kadar yatıyor mu? Ev hanımlarının hakkı yok mu eşinin kazancında? Karın tokluğuna mı çalışıyor? Erkek kadar hatta mesai olarak fazlasıyla kadın çalışıyor evinde,adamın kazancının yarısı kadının hakkıdır bence.. ha bu arada ben çalışan bi bayanım.

Acikcasi boyle seyler prensip meselesi ve yetismeyle alakali. Babam anneme para al dediginde, annem babamin pantolonunu getirirdi. Babam kendisi icinden verir, annem oyle alirdi.
Haliyle bende boyle gordum, ogrendim. Esimin cuzdanini hic karistirmam ne var ne yok bakmam, oda benim cantama cuzdanima elini uzatmaz. evde bir yerlerde muhakkak para olur. Hatta birkac yere koyariz. Yani acikcasi ceketin cebinden bile bir sey alinacak olsa kisinin kendisi vermesi taraftariyim.

Kocam yapsa hırsız diye boşarım
Bu nedir yahu, dost mu düşman mı belli değil.

He, şu da var. Kumar oynar ama evde çoluğu çocuğu aç bırakır. Kadını çalıştırmaz.
O zaman da bütün parasını alır kaçarım. Daha da bulamaz beni.

Esi para veriyormus zaten ve kadina yetmiyor. Ondan dolayi diyorum git kendin calis, sende git sabahin köründe kalk bakalim nasil oluyor. Kolay mi öyle insanlar ile ograsmak? Evlilikte sen ben diye bisey yoktur fakat "bir kadinin esinin maasinin yarisina hakki var" olayida cirkin buluyorum.

Adam kadına para veriyor.ama nasıl diyim para fazla harcayinca yada kocasının istemediği biseyini alınca eve eşya falan adam söyleniyor.buna bu para verilir mi falan filan.oda yolunu böyle bulmuş cebinden aliyo para fazla harcayinca parası kalmıyor istese adam çene konuşacak bi sürü.ondan yani bıkmış dirdirdan

Hay cok yasayin ne gorurseniz o annemde ayniydi 8 yasinda babam git cenimden para alda bakkala sunu almaya git dediginde askidan pantolonu gotururdum.Hala ailemden kimsenin cantasina cuzdanina el surmem birsey diyeceklerinden mi asla ama oyle gormus alismisiz.Alisveris posetine bile bakiyimmi diyerek bakarim bu karsi tarafa duyulan saygidir bence.Konu sahibinin arkadasinin parasal bir skintisida olmuyormus herseyi gectim gunah esde olsa hakka giriyorsun bak bakalim rizasi var mi adamin ? Arkadasiniz rahatsizdir belki (birseyler asirma hastaligi)

Niye gizli alıyor ki adam zaten anlıyordur sonuçta cebinde ki paranın ne kadar olduğunu bilir,hoş bir davranış değil.

Neresini çirkin buluyorsunuz? Size bi şey anlatayım; ablamın bi arkadaşı söylemiş hem çok güldüm hem çok doğru buldum.
-temizlikçi evi temizler parasını alır
- aşçı yemek yapar parasını alır
- bakıcı çocuk bakar parasını alır
-fahişe erkeği mutlu eder parasını alır..
Biz yemek yapıyorz para almıyorz
Çocuk bakıyorz para almıyorz
Temizlik yapıyorz para almıyorz
Adamın koynuna giriyorz para almıyorz
Üstüne bi de çalışıyorz aldığımız parayı da adama veriyorz.. neresi çirkin bi daha düşünün bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…