- 12 Mayıs 2016
- 1.698
- 2.966
- 63
- Konu Sahibi pembe dusler
-
Kızlar bi arkadasim sikistikca eşinin cebinden para almiyomus.yanlış anlamayineeşi parasız koymaz ama o yinede alıyor.bana garip geldi varmı böyle yapan merak ettim..
Jahahahshsha limoncuyu çağırın, size bütün nedenlerini açıklasın.
Hep diyorum size hatunlar, limoncuyu bana verinnn dünyayı fethedeyimm.
Ahahah, ben kocasının cebinden para aldığını okumadım hiçAltinlaaaar :)))
Ben para arttırıp kendime d.n alamam becerip limoncu merkez bankasina kredi acacak :)))
Burasi[/QUOTE]Burası dert bölümüddeğil canımilisket dduygula haya ="FrKafka, post: 47280291, member: 627521"]Konuyu geyik kısmına açsaydınız muhabbet olurdu. Burası dert bölümü.
Bu sizin için dert mi? Gördüğüm kadar değil.
Kadının yaptığı yanlış.
Doğrulanamaz.
KK da, bu yanlışı savunacak insan varsa bile buraya yazamaz.
Milletin fikri ortak, kadın bilerek ya da bilmeyerek hırsızlık yapıyor.
Konu taşınabilir sanırım @Margarikotin , muhabbet olsun diye açılmış
Yanlışoolduğuaci="ozzge81, post: 47280187, member: 77860"]Katiliyorum ve konu acan arkadasa ithafen soyluyorum bunun yanlis bir davranis oldugunu cocuk bile bilir siz eger bu konuda ben arkadasimi kirmadan incitmeden bu durumdan nasil vazgeciririm yanlisi nasil anlatirim diyorsaniz giris mesajinizi duzenleyin ona gore yorum gelsin daha yardimci olur
Yoksa gereksiz bir konu katiliyorum
Ahahah, ben kocasının cebinden para aldığını okumadım hiç
50 liralık faturaya 100 lira deyip kalanı cebe attığını okudum ama.
Millet böyle zengin oluyor demek ki arkadaş ya.
Ben bütün paramla don alıyom, onun dışında açım biliyon mu, çok ciddiyim.
Hesabini bilmeyen adam zengin olmaz yoksa nasil zengin olur...Adam zengin galiba hesabını bilmediğine göre
"Hem güldüm" dedim farkettiniz mi??? Ahh hayır farketmemişsiniz! :)) Tabi ki eş olarak ortak bi yuva kuruyorz,sizi temizlikçi zannetmedim merak etmeyin.. anneniz veya ananeniz de temizlikçi tutup babanız dedeniz ev işlerinde yemekte bulaşıkta yardım ediyor mu peki? Merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?