Birlikte mi kullanıldıFoliborn Myforce ve Progeny M Likopen kullanınca morfoloji 0'dan %4'e çıkmıştı. Anomaliler azalmıştı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birlikte mi kullanıldıFoliborn Myforce ve Progeny M Likopen kullanınca morfoloji 0'dan %4'e çıkmıştı. Anomaliler azalmıştı.
Yıkanmış spermlerin hareketlilik sayısı ortalama kaç milyon olmalıBirlikte mi kullanıldı
%40 olsun isteniyor toplamda ama ileri hızlı ne kadar iyiyse o kadar şans yüksek, yerinde hareketli olanların şansı biraz düşük..Yıkanmış spermlerin hareketlilik sayısı ortalama kaç milyon olmalı
Testte hareketli sperm sayısı olarak yazıyor ileri hareket yazmıyor. Yüzde kırk neye göre benim eşimin diyelim 20 milyon toplam spermi var yüzde kırkını mı alıcam%40 olsun isteniyor toplamda ama ileri hızlı ne kadar iyiyse o kadar şans yüksek, yerinde hareketli olanların şansı biraz düşük..
“Toplam hareketli sperm sayısı (TMS)” = Toplam sperm sayısı × Hareketlilik yüzdesi olarak hesaplanır.Testte hareketli sperm sayısı olarak yazıyor ileri hareket yazmıyor. Yüzde kırk neye göre benim eşimin diyelim 20 milyon toplam spermi var yüzde kırkını mı alıcam
Çok değişik değerler var kağıtta ko ile başlayan neden yazmazlar ki ileri hareketli spermi. Sizce toplam hareketli sperm sayısı 10 milyon yeterli bir sayı mı“Toplam hareketli sperm sayısı (TMS)” = Toplam sperm sayısı × Hareketlilik yüzdesi olarak hesaplanır.
“İleri hareket” (PR) ayrı yazılmadığında genelde laboratuvar toplam hareketli sperm oranını (PR + NP) bir arada verir.
Sizin örneğiniz:
• Toplam sperm sayısı: 20 milyon
• Toplam hareketli sperm oranı: %40
Hesap:
20.000.000 × 0.40 = 8.000.000 hareketli sperm
Yani semen örneğinde 8 milyon hareketli sperm var demektir.
Bu, ileri hızlı + yavaş ilerleyen + yerinde hareket eden hareketlilerin toplamıdır
Eğer laboratuvar sadece “toplam hareket” (progressive + non-progressive) veriyorsa ileri hareket yüzdesini bilemezsin.
Dediğim “kruger testini” yaptırırsanız detaylı herşeyi görürsünüz testte ,merkezlere sorarak yaptırınÇok değişik değerler var kağıtta ko ile başlayan neden yazmazlar ki ileri hareketli spermi. Sizce toplam hareketli sperm sayısı 10 milyon yeterli bir sayı mı
Teşekkür ederimDediğim “kruger testini” yaptırırsanız detaylı herşeyi görürsünüz testte ,merkezlere sorarak yaptırın
Rica ederim . Hayır ..Teşekkür ederimsiz aşılama mı olmuştunuz tuttu mu
Birlikte mi kullanıldı
Progeny erkekler için. Eşim 3 ay onu kullandı ben de Foliborn kullandım. İkinci yumurta toplama yapıldığı için diğer üç ay ikimiz de Foliborn kullandık. 5. güne gitmiyordu embriyolarım. 5. güne gittiler.
İzmir Medikal PointTeşekkürlerHangi merkezde oldu tedaviniz