Eşinin Durumu iyi olup Çalışan Bayanlar?

<ortak alınan kararlara göre değişir bu fakat eşe para vereceksem niye evlendim bir adama para mı vermek için mi...her bayanın ayaklarının üstünde durup çalışması parasını biriktirmesi gereektiğini düşünüyorum...hayat bu olumsuz gelişmeler olabilir kadının açıkta kalmaması gerekir..evlenmeyi düşünmüyorum ama evlenipte evde oturmam gerekirse kendimi güvende hissedeceğim malın mülkün üzerimde olması şart ve bana her ay en az 7 milyar vermesi gerekir sadece kendi harcamalarım için...ben ancak o şekilde evde otururum

Siz çalışmaya devam edin çünkü böyle bir beklentiniz olduğuna göre çalışarak en az 7.000 lira kazanıyosunuz demektir.
İşiniz baya iyi yani çalışmaya devam edin o yüzden...

Bizi dışarıdan gören birisi maddi yönden çok rahat yaşıyoruz zanneder. Eşim kendi işini yapıyor ama kazandığı paralar nereye gidiyor anlamıyor, daha çok para döndürüyor senelerdir kredi kartı ödemekten canımız çıktı. Eve o değil ben bakıyorum çalışmadığım halde. Evin aidatı, ısınması erzağı gideri vs hep ailemin kredi kartından ödeniyor. Utanıp sıkılması da yok eline azıcık para geçse onu ya içkiye yatırır ya da arkadaşlarımızla gezmeye harcar. Arada bir çaktımadan cüzdanıma para koymak da neymiş, 1 yılda 1 kere bile sormaz paraya ihtiyacın var mı diye. Şehir dışına yolculuğa giderken bile paraya ihtiyacın var mı diye sormaz. Herşeyimi ailem karşılamak zorunda mı??? Bana marketten onu al şunu al demeyi iyi bilir. İşyerinin bazı ihtiyaçları bile ailemin kartından karşılanır, o karttan kendi işi için büyük meblağlar geçirir ödicem der ama hep unutur sonra da insanı salak yerine koyup ne parasaymış o ben harcamadım der. Sonuçta ben aileme mahcup olmamak için ailemin bana verdiği parayı tekrar o karta yatırırım sanki kocam ödemiş gibi.

Back