evet cnm mesaj attı aradı mail attı yalanlar soyledi bende saf gibi inandım ama sonra gerçekler su yuzune çıktı. şimdi de ara ara bakıyorum napıyo ne ediyo diye ama kendi kazdıgı kuyuya kendi düştü=) zaten aşiftenin teki bi kaç tane sevgiliyi bi arada yürütüyo saf kız ayakalrına yatarak=) evet evet ben daha güzelim:)
Eşimin eski sevgilisinin ne adını biliyorum ne kendisini gördüm
İlk tanıştığımızda sadece bir kız arkadaşı olduğunu söyledi o kadar
Ama kimdir nedir nerde ne yapar hiç konusu geçmedi
Ne ben sordum ne eşim anlattı yada ne eşim bana sordu ne ben anlatım eski sevilimi
Bana göre hiç gerek yok böyle şeylere...
haklısın canım ama şeytan dürtüyo galiba. bakmayim diyorum ama dayanamıyorum. o da bana bakıyo emınım . bebeğim dogunca bu saplantı biter inş:)aman canımmm senın onu burda konusman bıle gereksız bakıpta napıyonkı ona ?
Eşim değil şuan ama sevgilimin eski sevgilisini görsem benden güzel diye değil de belki onu da sevdi mi aacaba diye kıskanırdım .
Ama benden önce uzun ilişkisi olmamış ve ben onun için kimseyle kıyaslanmayacak kadar güzelim
Yani bana hep bunu aşıladıBen onun için çok güzelim . ( Kendimi çok güzel bulmam kesinlikle)
Şaşkın bana Adriana lima bile halt yemiş senin yanında diye düşündüm geçen gün kendi kendime demişti bikeresinde
Yani hiç kıskanmadım . Şu durumda gerek de duymuyorum konuları geçmedi adı açılmadı
kocamın birzamanlar bir lise aşkı varmış..
meleğimiz..
adı melekmiş..
köylerindeki evinde resimlerini, şiirlerini buldum..(neden hala duruyomuş sorusunun cevabı bir sürü kitap gazete dergi defter arasında buldumm kaynanam atmamış ne hikmetse saklamış)
birde okudum..
yaa kıskanılcak ne varkii olmuş bitmiş herkesin hayatında olabilen şeyler bunlar..
sonra eşim e söylemeyin diye tembihledim eltimin çocuklarını.. onlar organize ortaklarımdı ama sattılar beni.. hatta şiirlerini akşam yatarken masal tadında okucaktım eşime.. ama sölemişler ben söylemeden alıp ist getirip evimin en güzel köşesine koyup eşimi sinir etmek istiyordum..
ciddi yapcaktım bunu eşim öğrenince hepsi kül oldu yakdı uyuzzz
hiç öyle kıskanarak bakmadım çünki eşimin 17-18 yaşlarıı..
sonra baya bii kafa buldumm meleğimm ilk aşkımm sevgilim felan diyeee çok sinirlendi..
melekten haberimiz yok napar neder nerdedir necidir öldümü kaldımı eşim askere gitmiş melek yok olmuşş..
dahada haber yok..
ayy aklıma getirdiniz durun akşam ben yine sarim az kocama..
kızlar bende aynı durumdayım sevgilimin eski kız arkadaşını takmış durumdaydım başka başka facelerden ekliyip resimlerine bakıyorum nereye gitmiş napmış diye napmam lazım ya önceden böyle değildim erkek arkadaşımla 3 yıldır beraberiz ama takıntıyı atamıyorum bi türlü(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?