• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin Gay olduğunu anlayan var mı

Elifffcikkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
681
652
53
merhaba bayanlar
Eşinin gay eşcinsel veya aseksüel olduğunu anlayan var mı ? Nasıl anlaşılır, yeni evliyim eşimle aramda temas bile yok öpmez sarılmaz ben yaklaşınca anca hareketlenir ama iktidarsız. Ben de herşeyden şüpheleniyorum. Doktora da gittik ilaç kullanıyor ama tık yok. Evliliğim en güzel zamanlarını zehir etti

Son düzenleme:
merhaba bayanlar
Eşinin gay eşcinsel veya aseksüel olduğunu anlayan var mı ? Nasıl anlaşılır, yeni evliyim eşimle aramda temas bile yok çömez sarılmaz ben yaklaşınca anca hareketlenir ama iktidarsız. Ben de herşeyden şüpheleniyorum. Doktora da gittik ilaç kullanıyor ama tık yok. Evliliğim en güzel zamanlarını zehir etti
Eşinizle ilgili birçok konu açtınız, sorunu burada değilde psikolog ve ürolog la konuşmanız evliliğiniz için daha faydalıdır diye düşünüyorum.
Ha illa tedaviyi bekleyemem esimle ilgili bir takım suphelerim var diyorsaniz yol yakınken bosanin.
Aseksuellik belli olan bir konu,evet kişi gay ise bunu nasıl anlamayı planliyorsunuz? Kendini evlilik maskesi altında saklayan bircok gay olduğu bilinen bir durum. Kişi bunu itiraf etmezse bilemezsiniz.
Ülkemizde kadın olsun erkek olsun eşcinsel beraberliklere sıcak bakilmiyor. En iyisi siz eşinizle konuşun mevcut gittiğiniz Dr var ise başka Dr lardan da fikir alın derim.

Eşinizi seviyorsanız sabır edip destek olmalısınız, ben o iş olmadan yapmam , sabrım yok diyorsanız boşanın...

Yazınızın tarzını sevmedim... tık yok gibi bir laf...
Ama olabilir mi ? Olabilir. Sordunuz mu hiç ne düşünüyor nedne olmuyor diye?

Yani gayet olup paravan evlilik yapanı da, biseksüel olanı da gördük buralarda. Olmaz diye bişey yok. Bunu burdan anlamak da imkansız. Konuşmayı denediniz mi? Evlenmeden önce bişeyler yaşadınız mı? Ne kadar sevgili kaldınız hep mi böyleydi?

Çömez, tık yok gerçekten hoş laflar olmamış.

Aile danışmanları , cinsel danışmanları denemelisiniz doktora gittiyseniz. Eğer öyle bir durum varsa eşiniz bunun farkındadır zaten , itiraf etmiş olur. Eğer başka bir problem varsa da açığa çıkmış olur.

Yani gayet olup paravan evlilik yapanı da, biseksüel olanı da gördük buralarda. Olmaz diye bişey yok. Bunu burdan anlamak da imkansız. Konuşmayı denediniz mi? Evlenmeden önce bişeyler yaşadınız mı? Ne kadar sevgili kaldınız hep mi böyleydi?
ben de tam kestiremiyorum gay mi aseksüel mi biseküel mi yoksa düzelebilecek birşey mi :( Çok konuştum içimden gelmiyor huyum böyle diyor. Sevgili nişanlılık çok sürmedi ama el tutardı sarılırdı öperdi yine soğuktu ama bukadar değil.

Çömez, tık yok gerçekten hoş laflar olmamış.

Aile danışmanları , cinsel danışmanları denemelisiniz doktora gittiyseniz. Eğer öyle bir durum varsa eşiniz bunun farkındadır zaten , itiraf etmiş olur. Eğer başka bir problem varsa da açığa çıkmış olur.
çömez demedim laflarda birşey yok tık yok demenin nesi tuhaf. Piskologa gittik birşey demiyor. Ürolog ilaçlarınıda kullanıyor düzelme hiç yok

Arkadaşım paravan evlilik maduruydu. İlişkilerinde sıkıntıları vardı. Eşi biseksüelmiş anca 1 senenin sonunda en yakın arkadaşı zannettiği adamla silmeyi unuttuğu birgün, yakaladığı mesajlardan sonra çözmüştü.
Ya bekleyin yakalarsınız ya da bence gidin bir psikoloğa bazı insanlar malesef tensel temaslardan hoşlanmayabiliyor bu tarz bir durum olabilir.

merhaba bayanlar
Eşinin gay eşcinsel veya aseksüel olduğunu anlayan var mı ? Nasıl anlaşılır, yeni evliyim eşimle aramda temas bile yok çömez sarılmaz ben yaklaşınca anca hareketlenir ama iktidarsız. Ben de herşeyden şüpheleniyorum. Doktora da gittik ilaç kullanıyor ama tık yok. Evliliğim en güzel zamanlarını zehir etti

Evlililiğin ilk gecesinde ne oldu peki.

Arkadaşım paravan evlilik maduruydu. İlişkilerinde sıkıntıları vardı. Eşi biseksüelmiş anca 1 senenin sonunda en yakın arkadaşı zannettiği adamla silmeyi unuttuğu birgün, yakaladığı mesajlardan sonra çözmüştü.
Ya bekleyin yakalarsınız ya da bence gidin bir psikoloğa bazı insanlar malesef tensel temaslardan hoşlanmayabiliyor bu tarz bir durum olabilir.
Bir erkek tensel temastan hoşlanmaz mı garip geldi bana biraz

burda bu tarz açılan konuların sonu hep karanlık bitti maalesef. yol yakınken açık açık konuş, baktın ki çabalamıyor boşanacağını söyle. böyle saçma şey mi olur. yediklerinden mi içtiklerinden mi artık ne oluyor bu beylere anlamadım. 10 kadından 7si aynı şikayeti ediyor. o_O

Bir erkek tensel temastan hoşlanmaz mı garip geldi bana biraz

Bunu erkek olarak algılamayın karşınızdaki neticesinde bir insan ve bazı insanlar sarılmak öpmek vs. Çocukluğunda görmediği veya bazı travmaları olabiliceği için yakınlaşmaktan rahatsız olabilir.
Yani genelde deriz ya soğuk bir insan diye.
Nişanlıyken sürekli yanyana olmadığınız için belki istek duyuyordu elinizi tutsun vs. Diye ama şimdi yanyanasınız ihtiyaç duymuyor olabilir.
Sosyal yaşantınızda normal olarak bunları barındırmıyordur ama ne biliyim cinsel olarak ilk yaklaşan taraftır ilişki sıklığınız seyrektir ama isteklidir.
Bi yakınım var mesela eşiyle ayda 1-2 kere birlikte oluyorlar ama biliyo cinselliğe çok düşkün olmadığını eşinin sorun olmuyor.
Başka şeyler mi gördünüz şüpheleniyorsunuz ?

Bunu erkek olarak algılamayın karşınızdaki neticesinde bir insan ve bazı insanlar sarılmak öpmek vs. Çocukluğunda görmediği veya bazı travmaları olabiliceği için yakınlaşmaktan rahatsız olabilir.
Yani genelde deriz ya soğuk bir insan diye.
Nişanlıyken sürekli yanyana olmadığınız için belki istek duyuyordu elinizi tutsun vs. Diye ama şimdi yanyanasınız ihtiyaç duymuyor olabilir.
Sosyal yaşantınızda normal olarak bunları barındırmıyordur ama ne biliyim cinsel olarak ilk yaklaşan taraftır ilişki sıklığınız seyrektir ama isteklidir.
Bi yakınım var mesela eşiyle ayda 1-2 kere birlikte oluyorlar ama biliyo cinselliğe çok düşkün olmadığını eşinin sorun olmuyor.
Başka şeyler mi gördünüz şüpheleniyorsunuz ?
El tutma bile yok öpmek istiyorum onu da bırakmıyor. İlişkiye girmek aklına bile gelmiyor çok isteksiz ona göre olmasa da olur.

Back
X