- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
- Konu Sahibi Asksevgihuzur
-
Yaklaşk 1,5 senedir deniyoruz bizde. Proxeed falan kullandik biz faydasını göremedik malesef. Bizim hareketimiz iyi sayilir fena degil.Benımde eşimde harketdizlik var 1 kere kimyasal gebelik yaşadım.proxsedd plus kullandık. 13 aydır istiyoruz. Siz ne kadardır istiyorsunuz cnm. Ve eşinin hareketsizlilipi ne kadar?? Ayrıca hareketsizliği düşük olanlara aşılamamı yapılıyor
%kaç hareketsiz?? Bizim %70Yaklaşk 1,5 senedir deniyoruz bizde. Proxeed falan kullandik biz faydasını göremedik malesef. Bizim hareketimiz iyi sayilir fena degil.
Hareketsiz hatirlamiyorum ama %40 a yakın hareketliydi%kaç hareketsiz?? Bizim %70
İyiymiş o zaman cnm. Bizim 30 milyon sperm %70 hareketsiz %30 hareketli. Hiç gebe kalfın mı cnmm??Hareketsiz hatirlamiyorum ama %40 a yakın hareketliydi
benim eşimde de var hareketsizlik geçen ay ilaç kullandı hiçbir etkisi olmadı bu ay macun yaptırdım ben de soğan kürünü deniyorum ,bu ay da hasta oldum doktora aşılama yapsak olur mu dedim gerek yok dedi ben de sıkıntı yok hayırlısı bakalımBenımde eşimde harketdizlik var 1 kere kimyasal gebelik yaşadım.proxsedd plus kullandık. 13 aydır istiyoruz. Siz ne kadardır istiyorsunuz cnm. Ve eşinin hareketsizlilipi ne kadar?? Ayrıca hareketsizliği düşük olanlara aşılamamı yapılıyor
hareketsizlikde genelde olan var bi kac yerde okudum tabi bilmiyorumm bizdede ayni durum spermler iyi hareket dusuk doktor ameliyato yapti sonra spermlerin sayisini yukseltelim oyle hareket edelim yola devam edelim dedi onun icin ugrasti baya bekledik olmadi aimdi asilamami denicem ilkya kızlar ben de problem yok iki aydır doktora gidiyoruz eşim de hareketsizlik var syıda problem yokmuş ben aşılama yapalım dedim doktorum gerek yo böyle olup da normal yolla hamile kalan var mı
ben de ramazan bayramına kadar bekleyecem olmazsa aşılama istiyoruz diyecem olmazsa doktoru değiştrecem başka yerde yaparım stres oluyorum ya inşallah olur tez zaman da sizlerin dehareketsizlikde genelde olan var bi kac yerde okudum tabi bilmiyorumm bizdede ayni durum spermler iyi hareket dusuk doktor ameliyato yapti sonra spermlerin sayisini yukseltelim oyle hareket edelim yola devam edelim dedi onun icin ugrasti baya bekledik olmadi aimdi asilamami denicem ilk
valla aylardir kac doktor degistirdim bundada direndim direndim artik yeter yani 6 7 aydir bu doktorda istikrarli bi sekikde durdum ne dediyse yaptim oda jormal olsun diye ugrasti ama bunaldim artk bi kere olsun deneyelim dicem asilamayi bakalim yarin gidecegm ne diyecekseben de ramazan bayramına kadar bekleyecem olmazsa aşılama istiyoruz diyecem olmazsa doktoru değiştrecem başka yerde yaparım stres oluyorum ya inşallah olur tez zaman da sizlerin de
haklısın insan bunalıyo inşallah tez zamanda olur bebişimiz, sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olur ben de bunalmadan gidip yaptırmak istiyorum hayırlısı inşallah,valla aylardir kac doktor degistirdim bundada direndim direndim artik yeter yani 6 7 aydir bu doktorda istikrarli bi sekikde durdum ne dediyse yaptim oda jormal olsun diye ugrasti ama bunaldim artk bi kere olsun deneyelim dicem asilamayi bakalim yarin gidecegm ne diyecekse
valla insallaaaah bu yol oyle zor bi yol ki bi yandan insanlar bi yandan kendi psikolojini bozmamak icin ugrasmak felannn rabbim hayirli evlatlar nasip etsin insallahhaklısın insan bunalıyo inşallah tez zamanda olur bebişimiz, sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olur ben de bunalmadan gidip yaptırmak istiyorum hayırlısı inşallah,
güzel haberini verirsin bize .
Yok canm hiç kalamadım malesef.İyiymiş o zaman cnm. Bizim 30 milyon sperm %70 hareketsiz %30 hareketli. Hiç gebe kalfın mı cnmm??
eşimin %50 hareketsiz %18 ileri yavaş hareket ,%2 ileri hızlı hareket %30 hareketli nasıl bilmiyorum nasip doktor aşılamaya gerek yok dedi:/Yok canm hiç kalamadım malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?