Esinin hareketliligi dusuk olup asilama yaptiran var mi?

Asksevgihuzur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
1.062
1.093
133
30
Bu ay ilk asilamamis deniyecegim kizlar esimin hareketlilik skintisi var klomeni denedik 2 ay ama olmadi bu ayda husranla sonuclandi simdi baslayacagiz asilama icin yaptiranlar varmi hamile kalan var mi merak ediyorum yardim edin lutfen?

bizde de morfoloji sıkıntısı var canm.2 aşilama da biz denedik olmadı.iğneli aşılamaya geçecegiz

Benımde eşimde harketdizlik var 1 kere kimyasal gebelik yaşadım.proxsedd plus kullandık. 13 aydır istiyoruz. Siz ne kadardır istiyorsunuz cnm. Ve eşinin hareketsizlilipi ne kadar?? Ayrıca hareketsizliği düşük olanlara aşılamamı yapılıyor

Yaklaşk 1,5 senedir deniyoruz bizde. Proxeed falan kullandik biz faydasını göremedik malesef. Bizim hareketimiz iyi sayilir fena degil.

Kızlar bizim ilk teste 85 hareketsiz 5 hareketliydi eşim çakşır suyu
Keçiboynuzu özü
E vitamin 400lük
Ceviz hurma kabakçekirdeği tüketiyor hızlı hareketli 27
Yerinde harwketli 35
Hareketsiz 30
Morfoloji 3 den 5 olmuş bence değerleri yükseltip aşılama yapmak daha mantıklı

benim eşimde de var hareketsizlik geçen ay ilaç kullandı hiçbir etkisi olmadı bu ay macun yaptırdım ben de soğan kürünü deniyorum ,bu ay da hasta oldum doktora aşılama yapsak olur mu dedim gerek yok dedi ben de sıkıntı yok hayırlısı bakalım

Valla kizlar dusukdu ameliyat dedi doktor varikosel ameliyati olduk 2 aydirdda promotil kullandi banada klomen felan kullandirdi doktor ama bi faydasini goremedik bende sorun yokmus ama bilmiyorum ya anlamadim simdi asilama bizim icin iyimi olcakmi olmayacakmi banada 3 sene olacak iste mayisda

Ya degerlerin hepsi doktorda ameliattan sonrasini bilmiyorm tam butun kagitlarimizi ona verdik morfolojimiz %3du %5 oldu sanirim ameliaytla ama daha fazla yukseldimi 2 ayda ilacdan snra bilmiyorum

ya kızlar ben de problem yok iki aydır doktora gidiyoruz eşim de hareketsizlik var syıda problem yokmuş ben aşılama yapalım dedim doktorum gerek yo böyle olup da normal yolla hamile kalan var mı

ya kızlar ben de problem yok iki aydır doktora gidiyoruz eşim de hareketsizlik var syıda problem yokmuş ben aşılama yapalım dedim doktorum gerek yo böyle olup da normal yolla hamile kalan var mı
hareketsizlikde genelde olan var bi kac yerde okudum tabi bilmiyorumm bizdede ayni durum spermler iyi hareket dusuk doktor ameliyato yapti sonra spermlerin sayisini yukseltelim oyle hareket edelim yola devam edelim dedi onun icin ugrasti baya bekledik olmadi aimdi asilamami denicem ilk

ben de ramazan bayramına kadar bekleyecem olmazsa aşılama istiyoruz diyecem olmazsa doktoru değiştrecem başka yerde yaparım stres oluyorum ya inşallah olur tez zaman da sizlerin de

ben de ramazan bayramına kadar bekleyecem olmazsa aşılama istiyoruz diyecem olmazsa doktoru değiştrecem başka yerde yaparım stres oluyorum ya inşallah olur tez zaman da sizlerin de
valla aylardir kac doktor degistirdim bundada direndim direndim artik yeter yani 6 7 aydir bu doktorda istikrarli bi sekikde durdum ne dediyse yaptim oda jormal olsun diye ugrasti ama bunaldim artk bi kere olsun deneyelim dicem asilamayi bakalim yarin gidecegm ne diyecekse

haklısın insan bunalıyo inşallah tez zamanda olur bebişimiz, sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olur ben de bunalmadan gidip yaptırmak istiyorum hayırlısı inşallah,
güzel haberini verirsin bize .

haklısın insan bunalıyo inşallah tez zamanda olur bebişimiz, sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olur ben de bunalmadan gidip yaptırmak istiyorum hayırlısı inşallah,
güzel haberini verirsin bize .
valla insallaaaah bu yol oyle zor bi yol ki bi yandan insanlar bi yandan kendi psikolojini bozmamak icin ugrasmak felannn rabbim hayirli evlatlar nasip etsin insallah

Canım benim eşimde çift taraflı varikosel vardı kasımda ameliyat oldu hareketlilik yüzde 25 ten yüzde 40 çıktı doktor normal yolla olur dedi sizinde olur aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…