- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Asksevgihuzur
-
Olur inşallah canm. Bizim morfoloji bozuk malesefeşimin %50 hareketsiz %18 ileri yavaş hareket ,%2 ileri hızlı hareket %30 hareketli nasıl bilmiyorum nasip doktor aşılamaya gerek yok dedi:/
bizde kasimda olduk ameliyati o yuzden skildimCanım benim eşimde çift taraflı varikosel vardı kasımda ameliyat oldu hareketlilik yüzde 25 ten yüzde 40 çıktı doktor normal yolla olur dedi sizinde olur aslinda
aşılama olmadan normal yolla olur mu diyorsunuz inşallahOlur inşallah canm. Bizim morfoloji bozuk malesef
valla olur inşallah Allah bilir onu:) hiç bir sıkıntısı olmayip bekleyenlerde var.nasip kısmet artıkaşılama olmadan normal yolla olur mu diyorsunuz inşallah
Benim kist te 3 cm.inşallah adete kadar geçer de aşılama olurumbizdede aynı problemler var bendede kist var ayrıca
önümüzdeki ay aşılamayı bizde isstiyoruz
çikolata kisti mi?Benim kist te 3 cm.inşallah adete kadar geçer de aşılama olurum
Hayir folikül kistiçikolata kisti mi?
onu tam bilmiyorum bende umarım gecer bendeki gecmeyen türden illa hamile kalmam gerekiyorHayir folikül kisti
Adetle beraber atiliyomuş genelde. Belki bi ay sonra belki bi kaç ay sonra. Hamile kalincami geçiyor seninki anlamadım benonu tam bilmiyorum bende umarım gecer bendeki gecmeyen türden illa hamile kalmam gerekiyor
:)
yani hamilelik sürecinde kist kücülerek kaybolurmuş. Ameliyatla almak gebelik sansını düşürürmüşAdetle beraber atiliyomuş genelde. Belki bi ay sonra belki bi kaç ay sonra. Hamile kalincami geçiyor seninki anlamadım ben
He anladim. Ne kisti bu pekiyani hamilelik sürecinde kist kücülerek kaybolurmuş. Ameliyatla almak gebelik sansını düşürürmüş
tabi cok büyük kistlerde durum farklı ama bendeki 4-5 cm
çikolata malesef ameliyatda olsa tekrarlayan bir cins :/He anladim. Ne kisti bu peki
Ya bu çikolata kistini de çok duyuyorum neden oluyomuş? Yaş kaç pekiçikolata malesef ameliyatda olsa tekrarlayan bir cins :/
dışa atılamayan adeti kanı birikintileri zamanla birikiyor ve cikolata renginde oldugu için cikolata kist demişler benim bildigim bu :)Ya bu çikolata kistini de çok duyuyorum neden oluyomuş? Yaş kaç peki
Evet yazdıktan sonra baktım :))dışa atılamayan adeti kanı birikintileri zamanla birikiyor ve cikolata renginde oldugu için cikolata kist demişler benim bildigim bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?