- 12 Eylül 2017
- 28
- 44
- 8
- Konu Sahibi sevo160715
-
Bunun gibi bir işte babam, erkek kardeşim, amcam, dayım, kuzenlerim çalışıyorArkadaşlar merhaba 8 aydır nişanlıyım ve nişanlım çok yogun çalışıyor ciddi anlamda 7/24 açık olan bir yer fırıncılık yapıyor kendi iş yeri sahibi ve ben bana evine vakit ayıramamasından çok tedirgin oluyorum hafta sonu tatilimiz yok aksam yemegi saatimiz belli degil istedigimz zaman birşeyler yapamıyoruz ve yapamayacagız gıbı gorunuyor , bu şekilde bir yasamı olan bayan arkadaşlarım va rmı acaba ? evlilik durumunda neler oluyor nasıl problemleri çözüp anlaşıyorsunuz ?
Eşinin kediler le ilgili bir işi olduğunu düşünerek konuya girmiştimKedi diye okuyunca istemsizce güldüm affolabana gore daha bile iyi.takilmayin hayatinizda ki mutluluklari cogaltmaya bakin.
Arkadaşlar merhaba 8 aydır nişanlıyım ve nişanlım çok yogun çalışıyor ciddi anlamda 7/24 açık olan bir yer fırıncılık yapıyor kendi iş yeri sahibi ve ben bana evine vakit ayıramamasından çok tedirgin oluyorum hafta sonu tatilimiz yok aksam yemegi saatimiz belli degil istedigimz zaman birşeyler yapamıyoruz ve yapamayacagız gıbı gorunuyor , bu şekilde bir yasamı olan bayan arkadaşlarım va rmı acaba ? evlilik durumunda neler oluyor nasıl problemleri çözüp anlaşıyorsunuz ?
Aynen baktim icerik farkli bir tebessum ettimEşinin kediler le ilgili bir işi olduğunu düşünerek konuya girmiştim
eleman fazla zaten ama basında durmadan olmuyorBenim değil de yakın bir arkadaşımın durumu bu şekilde. Ama kendisi de fırında çalışmaya başladı ve sorun o şekilde çözüldü. Zamanla alışırsınız diye düşünüyorum birlikte çalışma şansınız varsa o şekilde sizin için de daha kolay olur. Veya elemanları biraz çoğaltırsa kendi de izin kullanabilir belki.
ne demek istediniz anlamadımSermayeyi kediye bağlamak yazıp kaçıcam ben :)
eleman fazla zaten ama basında durmadan olmuyor
vakit yaratmayı merak etmeyin ben düşünüyorum zaten hanım efendi bu kadar derin yazmadım sadece merak ettigim ve tedirgin oldugum konuyu sizlerle pylastım cunku dediginiz gibi gün gelir bir cocuk oldgunda neler oluyor. suan için problem benim nisanlımla vakit gecirmem yada yardımcı olmam degil yanlıs anlasılmıyım . sadece nasıl problemler dogruyor ilerideÇalışacak ki evinizin ihtiyaçlarını karşılasın, evlendiğinde göbeğin böbiş dolduğunda onun da geleceğini hazırlasın, pembe fincanlarınızı daha fazla alabilsin ... nişanlanmadan evvel de işi gücü belliymiştir adamın, ne yapsın ki. Belki sen yardımcı olursun yükünü hafifletirsin birlikte zaman yaratırsınız diyeceğim ama hiç öyle bir niyet var gibi gelmedi.
sun beni anladgınızı dusunuyorum cocuk olmadan skntı degıl gunduz degil gece gezeriz eglenırız beni gelecekte sorumluluk arttıgındaki durum da neler oluyor ne gibi sorunlsar oluyor insanlar neler yasıyor onu bilmek istiyorumFırıncılık çok zor iş. Arkadaşımın eşi senede 1 izin kullanıyor. Kolay değil ne sizin ne eşiniz için. Ama siz de bu durumda kendiniz gezin dolaşın. Eve kitlemeyin kendinizi..
ne demek istediniz anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?