Eşinin mesleğiyle hava atan ve sürekli paradan bahseden kuzenimden bıktım. Bi el atin durumuma?

Sarahjio

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
24
7
6
33
Durumum çok sacma biliyorum ama artik gına geldi. Bi kuzenim var ayni zamanda evlendik. Eşi polis kendi okumadi. Ev almışlar ama tayin dolayısıyla baska sehirde oturuyolar. Ne zaman gorussek bizim surda evimiz var. Benim uzerime biliyosun esim doguya gidince maasi daha da artacak suan bile 5 bin aliyo. Ailesi benim uzerime cok düşüyo. Esim beni cok seviyo. Eşi de eve gelince yarim saat sesin cikmasin diyen adam.(bi demet cicek bile almamis evlendiklerinden veri esim bunları bana karsi asla ihmal etmez)Düğünde dogru düzgün bisey almadilar bile ona.Hep bu laflar artık bıktım resmen. Ben yüksek lisans yapan biriyim esim akademisyen. Evimiz yok ama onlardan cok daha iyi sartlarda yasiyoruz şükür. Ama oyle bi anlatiyo ki ben bile kendimden suphe ediyorum artik alt etmek istiyorum düşünün uyuz oldum çünkü. Nasıl başa cikicam ben bununla.?

Insanlarin eksik hissettigi seyleri cok dillendirdigini dusunuyorum. Bi nevi asagilik kompleksi. Sizde kuzeninize uyup kiskancliga kendinizi karsilastirmaya baslamissiniz. Yapmayin. Sizde kopleksli biri olup cikarsiniz. Aman ne guzel masallah Allah daha cok versin diyin fazla da muhattap olmayin. Rahatsiz oldugunuzu hissettikce daha cok anlatir. Ne guzel cok seviniyorum senin adina de gec.

Ağız arıyordur belki? Senin eşinin maaşı nedir gibi :)

Benim de sevgilim polis bende hava atacağım bundan sonra

Şaka bir yana polis eşlerinde böyle bir şey var gerçekten nedense...

Yaaa kesinlikle haklısın. Ben hava atacak olsam cok fazlasini yapabilirim. Esimin şirket hisseleri var geliri akademisyen maaşının cok ustunde (esleri konusacaksak eğer)Ama kendimi öne surmek istemiyorum. Ayrica baktim yeni baslayan bi polisin maasi 5000 i bulmuyo bile.

Benim de sevgilim polis bende hava atacağım bundan sonra

Şaka bir yana polis eşlerinde böyle bir şey var gerçekten nedense...
Yaa gercekten var. Ama esit sartlarda olsalar anlarim. Hayir ben bi yerde asimin meslegi sorulunca hava atar gibi olmasin siye akademisyen bile demiyorum. Aramizda yasanti olarak cok buyuk bi fark var. Bu komplekse kendi girdi beni de sokacak.

KK de yeni uyelik aldim de. Acaip kiskanir.

Gorusmek zorunda degilsin arti gorustugunde konuyu degistir. Havadan sudan bahset.

Edit:

Yaa gercekten var. Ama esit sartlarda olsalar anlarim. Hayir ben bi yerde asimin meslegi sorulunca hava atar gibi olmasin siye akademisyen bile demiyorum. Aramizda yasanti olarak cok buyuk bi fark var. Bu komplekse kendi girdi beni de sokacak.

Sen zaten kompleklisin bu konuda. Nasil alt ederim hesabi yaptigina gore. Belirli bir olgunluga eristiginde, ne zaman susman gerektigini bilmen gerekir. Elestirdigimiz seyi kendimiz yaparsak elestirdigimiz kisiden ne farkimiz kalir.

Ben olsam hic bu alt etme muhabbetlerine girmezdim. O yuzden havadan sudan bahset ki ne kadar sıkıcı oldugunu farketsin.

Son düzenleme:
Kendi bir şey olamayıp eşinin mesleğiyle hava atmak acınası cidden. Konuştuğunda, ne güzel Allah daha çok versin diyin bir süre sonra beklediği tepkiyi alamayınca susar bence.

Sizinde kuzeninizden aşağıya kalır yaniniz yok kusra bakmayin. Cümle içinde kendinizi karşılaştırıp durmussunuz. Yok cicek almaz benim esim alir filan. Herkesin iliski dinamigi farklıdır, esiniz size cicek aliyorsa belki onunkide ic camasiri aliyodur? Açıp bak bana bunu aldi diyecek hali yok ya. Rahatsizsaniz görüşmeleri en aza indirgersiniz gerilmeye luzum yok ki. Bi de yüksek öğrenimli insansiniz cidden böyle seylerimi takiliyosunuz?

Açıkçası sizi anlamakta çok güçlük çektim . Kuzeninizi resmen kıskanıyorsunuz. Onun sizden kotu durumda olması , eşinin kuzeninize deger vermemesi sizin eşinizin size aşık olması falan sizde bi kibir bi ego yaratmış. Bana çok itici geldiniz. Belli ki mutlu değil belli ki sorunları var siz neden onu aşağıda görüyorsunuz. Bi de siz okumuş o cahil falan... Siz plaza kadını o varoş

Ortada alt edecek bir durum yok, kuzenin bazı şeylerin eksikliğini yaşıyor ve bu yüzden bu durumu yalanlarcasına şeyler söylüyor. Gerçekten üzüldüm onun adına. Mümkün olduğunca az görüş ve sinirini hiç bozma.

Siz ciddi misiniz yahu? Eşiniz PhD farkında mısınız? PhDyle polisliği karşılaştırmanın abesliğinin farkında mısınız?

Yüksek lisansın da size pek faydası olmamış konu sahibesi kusuruma bakmayın ama. Hala düğünde ona bir şey yapmadılar bana yaptılar onun busu var benim buyum var şeklinde gitmişsiniz??? Yani yüksek eğitimli birinden çok 16 yaşında evlenip kv ile yaşayan yeni gelin evi yarışmasına katılmış çeyiz yarıştıran bir kızcağız gibisiniz. Kollarınıza burmaları dizin yarıştırın karşılıklı derim ancak öyle iflah olursunuz gibime geldi
Eğitim şahane , kezbanlık serde olduktan sonra yüksek lisans da hava civa konu dönüp dolaşıp "senin kocanın maaşı benim kocamın maaşı sen ucuza gittin bana daha çok takı takıldı"ya geliyor ; derece diploma tez yalan varsa yoksa kociş parası birbirinizi yemeye devam. Bu sahnede bu 2 adama acırım sadece birisi bilime 5 para değer verilmeyen bir ülkede kadro bulma yayın yapma peşinde; beriki zaten kelle koltukta can derdinde o sırada kezbanuslar bu adamların maaşlarıyla sidik yarıştırma peşinde. Daha da bir şey demem sadece kaçarım bu konudan.

Son düzenleme:
Senin yorumlarin da ondan pek geri kalmamis.Onun yanlisini aslinda benim esim boyle de bisey demiyorum seklinde tekrarliyosun ki en basindan onun soylediklerine itibar etmen bile gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…