Yaaa kesinlikle haklısın. Ben hava atacak olsam cok fazlasini yapabilirim. Esimin şirket hisseleri var geliri akademisyen maaşının cok ustunde (esleri konusacaksak eğer)Ama kendimi öne surmek istemiyorum. Ayrica baktim yeni baslayan bi polisin maasi 5000 i bulmuyo bile.Hocam sizde mi? Boşverelim böyle tipleri gelin biz çalışma yapalım sizinle
Fikir olarak: 5000 lira ile nasıl geçiniyorsun kıyamam sana diyebilirsin. :)
Dipnot: 5000 lirayı küçümsemiyorum. Ama gıcık etmek için süper bence:)
Ne diycem ki kv esim uzerime cok dusuyo diyo mesela. Sana duzgun bi ev bile kuramadilar mi diyim. Olmaz kiBu bildiklerini tam övünürken yüzüne vur kendine gelsin o zaman.
Yaa gercekten var. Ama esit sartlarda olsalar anlarim. Hayir ben bi yerde asimin meslegi sorulunca hava atar gibi olmasin siye akademisyen bile demiyorum. Aramizda yasanti olarak cok buyuk bi fark var. Bu komplekse kendi girdi beni de sokacak.Benim de sevgilim polis bende hava atacağım bundan sonra
Şaka bir yana polis eşlerinde böyle bir şey var gerçekten nedense...
Ne diycem ki kv esim uzerime cok dusuyo diyo mesela. Sana duzgun bi ev bile kuramadilar mi diyim. Olmaz ki
Yaa gercekten var. Ama esit sartlarda olsalar anlarim. Hayir ben bi yerde asimin meslegi sorulunca hava atar gibi olmasin siye akademisyen bile demiyorum. Aramizda yasanti olarak cok buyuk bi fark var. Bu komplekse kendi girdi beni de sokacak.
Kendi bir şey olamayıp eşinin mesleğiyle hava atmak acınası cidden. Konuştuğunda, ne güzel Allah daha çok versin diyin bir süre sonra beklediği tepkiyi alamayınca susar bence.Yaa gercekten var. Ama esit sartlarda olsalar anlarim. Hayir ben bi yerde asimin meslegi sorulunca hava atar gibi olmasin siye akademisyen bile demiyorum. Aramizda yasanti olarak cok buyuk bi fark var. Bu komplekse kendi girdi beni de sokacak.
Senin yorumlarin da ondan pek geri kalmamis.Onun yanlisini aslinda benim esim boyle de bisey demiyorum seklinde tekrarliyosun ki en basindan onun soylediklerine itibar etmen bile gereksiz.Yaaa kesinlikle haklısın. Ben hava atacak olsam cok fazlasini yapabilirim. Esimin şirket hisseleri var geliri akademisyen maaşının cok ustunde (esleri konusacaksak eğer)Ama kendimi öne surmek istemiyorum. Ayrica baktim yeni baslayan bi polisin maasi 5000 i bulmuyo bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?