Eşinin mesleğiyle hava atan ve sürekli paradan bahseden kuzenimden bıktım. Bi el atin durumuma?

bence hiç muhattap olma cahille ne uğraşacaksın paraya değer veren insandan nefret ederim. de ki siz 5000 alıyorsunuz da biz yerimizde mi sayıyoruz de hem sizin mesleğiniz daha saygın bi meslek ayrıca bi insan asgari ücretlede çalışabilir ne fark eder ki

Allah'ım günah yazmasın inşallah ama böyle insanlara hem çok gülüyorum hem de çok takdir ediyorum.Nasıl bir yaşam şekli var ki sürekli gündemde tutmaya çalışıyor. Sonradan görme olabilir. Eğer ki sürekli böyle tavırlar içerisinde ise bazen bozmak gerekiyor.Aşağılamak değil ama gerçekten yüzüne bazı şeyleri tak tak söylemek gerekebilir. Ya da ti ye almayıp ay canım ne mutlu senin adına deyip gülüp geçebilirsiniz. Dışarıdan bakınca komik valla ama yaşayınca öyle olmuyor tabi..

Senin yorumlarin da ondan pek geri kalmamis.Onun yanlisini aslinda benim esim boyle de bisey demiyorum seklinde tekrarliyosun ki en basindan onun soylediklerine itibar etmen bile gereksiz.
Bugun aradi beni aslinda boyle cumleler asla kurmam ama o kadar kizginim ki ister istemez dile getirdim.

Bence böyle yaptıgı zamanlarda ilk düşünmeniz gereken şey böyle insanlar yaşayamadıklarını anlatırlar o yüzden amaç zaten size göstermek yaşarken tadını çıkarsa anlatmak aklına bile gelmezdi bir de aile arasında sürekli aynı zamand evlendiginiz için ikiniz arasında etraftan ister istemez kıyaslama oluyordur onlarında etkisi vardır sizi rakip gibi görmesinde

Başedip ne yapacaksınız ?
Çok dert edilecek bir konu değil . Ya he diyip geçeceksiniz ya da bu tür sohbetlerden hoşlanmıyorum diyeceksiniz , hepsi bu.

Yasayinca inanin olmuyo. Iki senedir hic takmadim. Ama artik cok dokunuyo. Sinirlerim bozuluyo. Aramis diyo ki bu evin taksidi bitince ikinci evimizi alicaz biz. Omur boyu borc mu odiyceksin 40 yaşına kadar gencligim elimden gidince iki evim olsa nolur diycektim. Bu seferde kiskaniyo der eminim

5000 lirayla geçim zor olmuyo mu yaa diyin? Kucumsediginizi hissettirin. Ha bana kalsa gerek yok ama bazıları kendi kasiniyo...kendini Sizden dipte gordugune eminim... görmemiş sey. ..

Kesinlikle haklisin oluyo tabiki. Ama insana batiriyo mutluluğunu. Evlenmeden cokseverdim onu artik sevmiyorum. Sadece yapamasin bunu istiyorum

Okumuş etmiş insansınız. Onunla aşık atamazsınız siz. Birbirinizin dilinden bile anlamazsınız. Boşverin hocam. He he deyip geçin. Sizin daha önemli uģraşlarınız vardır.

5000 lirayla geçim zor olmuyo mu yaa diyin? Kucumsediginizi hissettirin. Ha bana kalsa gerek yok ama bazıları kendi kasiniyo...kendini Sizden dipte gordugune eminim... görmemiş sey. ..
Yaa anlatamiyorum iste. Emin ol akamik kariyer hakkında bi bilgisi yoktur. Olsa bunlarla hava atilamayacagini bilir. Bende asla takan biri degildim normalde. Kendime kiziyorum hatta bu kadar basitlesme ne kadar seviyesiz dusunuyosun diyorum ama yasarken insan dayanamiyo

Genelde dikkat ettim evliliğinden tatmin olmayan konuşuyor. Aslında sizi değil kendini kandırıyor. Bırakın kandırsın kendini sonunda pes eder. Hemen bir örnek. Ablamın 2 tane çok samimi arkadaşları var. Ablamın ve bi arkadaşının evliliği sıkıntılı dertleşiyorlar. 3. Diyor ki övünerek benim evliliğim mükemmel şöyle harika böyle harika övün övün çatladı 2 sene sonra eşi aldattı ve boşandılar. Aslında o övündüğü zamanda kötüymüş. Evliliği gerçekten doğru giden zaten övünme gereği duymaz. Sen boşver kuzenini. Aman aman ne güzel Allah bozmasın de konuyu değiştir.

Okumuş etmiş insansınız. Onunla aşık atamazsınız siz. Birbirinizin dilinden bile anlamazsınız. Boşverin hocam. He he deyip geçin. Sizin daha önemli uģraşlarınız vardır.
Evet var. Günlük hayatta aklima gelmez takmam ama surekli gorusuyoruz ve inanin artik gina geldi. Bi defa dedim ki bu hayata maddi olarak iki uc ev alip basitçe yasayip ölmek icin gonderildigimi düşünmüyorum. O yuzden ev alalim diye kendimi kasmam dedim. Oda cok onemli abla yarin biner lira kiradan ayda iki bin lira eder dedi kiz bana yaaaa

Bende de vardı bundan anlıyorum sizi. Üffff hakikaten çok sinir bozucu..

Cok haklisinnn. Bende artik sadece bana karsi herseyi abarttigini düşünüyorum

Eşinin eve gelince yarım saat sesin çıkmasın demesi normal zaten adam kelle koltukta akşama kadar nelerle uğraşıyor ki polislerin askerlerin psikolojileri bozuk oluyor bide bu kadınla uğraşmak istemiyor eşi böyle davrandikca bununda daha çok psikolojisi bozulmuştur

Yaa gercekten var. Ama esit sartlarda olsalar anlarim. Hayir ben bi yerde asimin meslegi sorulunca hava atar gibi olmasin siye akademisyen bile demiyorum. Aramizda yasanti olarak cok buyuk bi fark var. Bu komplekse kendi girdi beni de sokacak.
Polis in akademisyenle aşık atması çok komik olmuş yalnız.

Benim de sevgilim polis bende hava atacağım bundan sonra

Şaka bir yana polis eşlerinde böyle bir şey var gerçekten nedense...
At kiz at. Sonra senin hakkinda da forumlarda yazilar yazsinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…