Evet benim icin de komik cok gulup gectim. Ama iki yildir bitmek bilmez bi hal alinca sinir bozucu olmaya basliyoPolis in akademisyenle aşık atması çok komik olmuş yalnız.
Niye kiyaslaniyor anlayamadım. İkisi de çok farklı meslek grubu. Her ikisinin de ayrı ayrı önemi büyük ben de bir akademisyenim ama polisliğin de önemi aşikar.Polis in akademisyenle aşık atması çok komik olmuş yalnız.
Yaaa kesinlikle haklısın. Ben hava atacak olsam cok fazlasini yapabilirim. Esimin şirket hisseleri var geliri akademisyen maaşının cok ustunde (esleri konusacaksak eğer)Ama kendimi öne surmek istemiyorum. Ayrica baktim yeni baslayan bi polisin maasi 5000 i bulmuyo bile.
Daha once yazdim inanin iki yildir yleydim.gulup gectim. Ama artik oyle bi hal aldi ki gercektwn sinirlerim bozuluyoKK de yeni uyelik aldim de. Acaip kiskanir.
Gorusmek zorunda degilsin arti gorustugunde konuyu degistir. Havadan sudan bahset.
Edit:
Sen zaten kompleklisin bu konuda. Nasil alt ederim hesabi yaptigina gore. Belirli bir olgunluga eristiginde, ne zaman susman gerektigini bilmen gerekir. Elestirdigimiz seyi kendimiz yaparsak elestirdigimiz kisiden ne farkimiz kalir.
Ben olsam hic bu alt etme muhabbetlerine girmezdim. O yuzden havadan sudan bahset ki ne kadar sıkıcı oldugunu farketsin.
Bunlarin farkindayim. Ama kendini ovup beni her ay kira veren bi evi bile olmayan kv si kayinpederi cok ilgi gostermeyen bi kadin gibi gostermesi yok mu artik deli oluyorumPolisler ne zamandan beri 5 bin alıyor da benim haberim yok?
Şu devirde ev almakta ne var? 18 yaşında gencecik çocuklar kendi çabalarıyla ev sahibi oluyorlar...
Ayrıca madem şartların daha iyi, o anlatırken onun yüzüne vur bence...
Mal mülk onun üzerine olsa nolur eşinin üzerine olsa nolur? Bunlar hep Görmemişlikten işte... Yazık...
öneminden bahsetmiyorum zaten, benim için çöpçülük çok önemli bir meslektir mesela ama elmayla armut kadar farklı iki meslek grubu, o gruptaki insanların kafa yapıları, eğitimleri, entelektüel durumları,paraya bakış açıları bile farklı ve karşıdaki kişi bunu göremeyecek kadar cahil. Ne diyeceksin ki. Gülümseyip dinlemeyeceksin.Niye kiyaslaniyor anlayamadım. İkisi de çok farklı meslek grubu. Her ikisinin de ayrı ayrı önemi büyük ben de bir akademisyenim ama polisliğin de önemi aşikar.
Yaa inanin bunlari yazacak biri degilim ama bugun gorustuk ve ben suan sinirden catliycak haldeyim. O yuzden döküldü agzimdan. Kusuruma bakmayinŞimdi senin de bu mesajın bana itici geldi...
Örnek verir gibi piyasa yaptın sanki...
Napmak lazım...
Yaaa mesela ben esime desem ki mutlaka ev almaliyiz bilmem ne. Esim der ki canim bu kadar basit düşünme kira sorunu yasamiyoruz şükür. Once egitimlerimiz falan filan. Ama o beni kirada surunen biri olarak goruyo en kotusu aileye de boyle gostermeye calisiyo millete bizim evimiz var onlar kirada diyo meselaöneminden bahsetmiyorum zaten, benim için çöpçülük çok önemli bir meslektir mesela ama elmayla armut kadar farklı iki meslek grubu, o gruptaki insanların kafa yapıları, eğitimleri, entelektüel durumları,paraya bakış açıları bile farklı ve karşıdaki kişi bunu göremeyecek kadar cahil. Ne diyeceksin ki. Gülümseyip dinlemeyeceksin.
Bnm icinde polislik cok onemli bir meslek hocam. Ama benim dayanamadigim esinin meslegi degil surekli esinin maasindan bahsetmesi bizim evimiz var bnm uzerime sizin yok hesabi yapmasi. Esimin maasi artacak ikinci ev alicaz cumleleri ve bnm artik bunlardan bıkmış olmamNiye kiyaslaniyor anlayamadım. İkisi de çok farklı meslek grubu. Her ikisinin de ayrı ayrı önemi büyük ben de bir akademisyenim ama polisliğin de önemi aşikar.
Daha once yazdim inanin iki yildir yleydim.gulup gectim. Ama artik oyle bi hal aldi ki gercektwn sinirlerim bozuluyo
Valla bizim de öyle akrabalarımız var ama yaşantımızı herkes görüyor biliyor, ev almam ama ev parasına yakın parayı iki tatilde yediğimi anlıyorlar. O sebeple öyle konuşanları kimse kaale almıyor. Demek ki sizin yaşantınızı da görmüyorlar ya da gerçekten düşündüğünüz kadar iyi yaşamıyorsunuz.Yaaa mesela ben esime desem ki mutlaka ev almaliyiz bilmem ne. Esim der ki canim bu kadar basit düşünme kira sorunu yasamiyoruz şükür. Once egitimlerimiz falan filan. Ama o beni kirada surunen biri olarak goruyo en kotusu aileye de boyle gostermeye calisiyo millete bizim evimiz var onlar kirada diyo mesela
Niye ? Akademisyen niye polisten üstün anlatsanızda bende öğrensem.Engin bilginizle aydınlatın lütfen beni..Polis in akademisyenle aşık atması çok komik olmuş yalnız.
Yasayinca inanin olmuyo. Iki senedir hic takmadim. Ama artik cok dokunuyo. Sinirlerim bozuluyo. Aramis diyo ki bu evin taksidi bitince ikinci evimizi alicaz biz. Omur boyu borc mu odiyceksin 40 yaşına kadar gencligim elimden gidince iki evim olsa nolur diycektim. Bu seferde kiskaniyo der eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?