Eşinin mesleğiyle hava atan ve sürekli paradan bahseden kuzenimden bıktım. Bi el atin durumuma?

Polisler ne zamandan beri 5 bin alıyor da benim haberim yok?

Şu devirde ev almakta ne var? 18 yaşında gencecik çocuklar kendi çabalarıyla ev sahibi oluyorlar...

Ayrıca madem şartların daha iyi, o anlatırken onun yüzüne vur bence...
Mal mülk onun üzerine olsa nolur eşinin üzerine olsa nolur? Bunlar hep Görmemişlikten işte... Yazık...

Şimdi senin de bu mesajın bana itici geldi...
Örnek verir gibi piyasa yaptın sanki...

Napmak lazım...

Daha once yazdim inanin iki yildir yleydim.gulup gectim. Ama artik oyle bi hal aldi ki gercektwn sinirlerim bozuluyo

Bunlarin farkindayim. Ama kendini ovup beni her ay kira veren bi evi bile olmayan kv si kayinpederi cok ilgi gostermeyen bi kadin gibi gostermesi yok mu artik deli oluyorum

Niye kiyaslaniyor anlayamadım. İkisi de çok farklı meslek grubu. Her ikisinin de ayrı ayrı önemi büyük ben de bir akademisyenim ama polisliğin de önemi aşikar.
öneminden bahsetmiyorum zaten, benim için çöpçülük çok önemli bir meslektir mesela ama elmayla armut kadar farklı iki meslek grubu, o gruptaki insanların kafa yapıları, eğitimleri, entelektüel durumları,paraya bakış açıları bile farklı ve karşıdaki kişi bunu göremeyecek kadar cahil. Ne diyeceksin ki. Gülümseyip dinlemeyeceksin.

Şimdi senin de bu mesajın bana itici geldi...
Örnek verir gibi piyasa yaptın sanki...

Napmak lazım...
Yaa inanin bunlari yazacak biri degilim ama bugun gorustuk ve ben suan sinirden catliycak haldeyim. O yuzden döküldü agzimdan. Kusuruma bakmayin

Yaaa mesela ben esime desem ki mutlaka ev almaliyiz bilmem ne. Esim der ki canim bu kadar basit düşünme kira sorunu yasamiyoruz şükür. Once egitimlerimiz falan filan. Ama o beni kirada surunen biri olarak goruyo en kotusu aileye de boyle gostermeye calisiyo millete bizim evimiz var onlar kirada diyo mesela

Niye kiyaslaniyor anlayamadım. İkisi de çok farklı meslek grubu. Her ikisinin de ayrı ayrı önemi büyük ben de bir akademisyenim ama polisliğin de önemi aşikar.
Bnm icinde polislik cok onemli bir meslek hocam. Ama benim dayanamadigim esinin meslegi degil surekli esinin maasindan bahsetmesi bizim evimiz var bnm uzerime sizin yok hesabi yapmasi. Esimin maasi artacak ikinci ev alicaz cumleleri ve bnm artik bunlardan bıkmış olmam

Daha once yazdim inanin iki yildir yleydim.gulup gectim. Ama artik oyle bi hal aldi ki gercektwn sinirlerim bozuluyo

Hepimiz insaniz. Meslek din , dil , irk, maas, gorunus ... Hicbirinin birbirine ustunlugu yok. Geldigimiz ve gidecegimiz yer ayni.

Sinirlerin bozuluyorsa gorusmeyi kes ama sidik yaristirmaya calisma. Bir zaman sonra kisiliginden odun verirsin ve oyle sekillenirsin.

Valla bizim de öyle akrabalarımız var ama yaşantımızı herkes görüyor biliyor, ev almam ama ev parasına yakın parayı iki tatilde yediğimi anlıyorlar. O sebeple öyle konuşanları kimse kaale almıyor. Demek ki sizin yaşantınızı da görmüyorlar ya da gerçekten düşündüğünüz kadar iyi yaşamıyorsunuz.

Burda adamın ne günahı var onu anlamadım.Maaşı sorgulanıyor, mesleği başka bir meslekle kıyaslanıyor.Karısı hazımsızsa bunda adamın mesleğinin ne suçu var?Saçma sapan muhabbet kuzeninize gıcık oluyorsanız onu eleştirin kocasının mesleğini niye bize söylüyorsunuzki yani amacınız ne?..Bakın millet kuzeninizi unuttu adamın maaşına taktı kafayı.Kelle koltukta gezen bir adamla kendi kocanızı birmi tutuyorsunuz?Çok gülerim size.Siz hazımsız kuzeninizin ağzının payını verin ilk önce..

bes bın mı...
bu ıste bı terslık var
polısler bes bın mı alıyor ?

Rabbim daha çok versin tabi ki ama bunu dile getirmesi tuhaf birazcık =) Kimse kimseden üstün ve aşağı değil sonuçta herkes kendi hayatını yaşar gider.

Herkesin hayata bakış açısı farklıdır...
Durumu çok çok iyi bir tanıdığım ev sahibi olmayı sıkıcı bulduğundan sürekli kirada ve o ev senin bu ev benim taşınır durur...

Neden ev almıyorsun denilince o kadar yüklü parayı beton yığınına dökemem o parayla şu eğitimi alırım bu ülkeye giderim vs. Diyor...

Bu bir bakış açısıdır ve bu adama kimse kirada sürünüyor diyemez, adam lüks ötesi yaşıyor aşikar...

Benim eşimde onu tuhaf karşılıyor, eşimde mal mülk sahibi olmak mantığı var çünkü...

Herkesin bakış açısı işte saygı duymak. Gerekiyor...

Kuzeninizle aranizda eğitim farki oldugunun bilincine vararak karar verin bence. Bu fark sadece diplomayla alakali degil kendini gelistirmesiylede alakali. Mesela hic yabanci fimlerden konusuyor musunuz ya da yabanci dizilerden? Muzik, tiyatro falan? Hayatinda esinden baska uğraşı yoksa farkli birseyler anlatmasini beklemek sacma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…