Eşinin narsist olduğunu düşünen var mı?

Terapist teşhisi koydu

Narsist bir erkek arkadaşla yaşadığım travmalar sonrasında iyileşmek için yazmaya karar verdim. Benzer şeyleri yaşayanlara yardımcı olabilmek ve bu konuda biriktirdiğim öğrendiğim ne varsa dökmek için yazıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bloğunuza göz attım hızlıca.
Psikoloji alt yapınız ve eğitiminiz var mı?
Yoksa size danışmanlık yapan bir uzman psikolog veya psikolojik danışman var mı?

Yavrum bi konu açsana sen, böyle aylık senelik konuları hortlatıyorsun, olmuyor.

Ana burcu aslan yükselen burcu da aslan olanlarda bu hastalık çoğunlukla görülüyor. Ana burç ve yükseleni aslan olan veya yay ya da kova olanlar asla mütevazi olmuyor maalesef. Bunlara bu hastalığa yatkınlık var çok ihtiraslılar. 9 senedir araştırıyorum. Çünkü eşimin narsist olduğundan şüphelendiğim için Çoook fazla araştırdım ve gözlemledim.

Şunu yazmak için mi hortlattınız 4 yıllık konuyu.

Ya narsisistin ne olduğundan cidden haberiniz yok. Hala burcu, ana burcu yan burcu, yükseleni alçalanı vs. Egoist adamla narsisist yaratıkları karıştırıyorsunuz. Anlamlandıramadığınız şeylere narsisist diye etiket atamazsınız. Narsisist, bir insanın başına gelebilecek en kötü şeylerden. Kurtulalı neredeyse 3 seneye yakın oldu ama hala kabus görüyorum. Psikolojik destekle ayakta kaldım. Narsisiste narsisistten başkası maruz kalmasın dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…