Erkek İnfertilitesi Eşinin Sperm Morfolojisi Bozuk Olanlar Burada Buluşalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar hasar testi ve ultrasona giriliomuş morfoloji bozuk olanın bize bunlar yapılmadı:( oktora sorcam bunları nie yapılmadığını eşime sadece sperm testi ve kan testleri yapıldı. kanın da ne olduğunu bilmiyorum sonuç 15 gün sonra belli oldu bişi yok dedi dr. ama sonuç kağıdınıda almayı unuttum. bunları herkes yaptırıyomu

canım kaderdaşız. ben izmirdeyim. ilk tüp bebek denememşn sonucunu aldım bugün negatif sonucumu aldım. inş.senin iyi sonuçlar çıkar.
sadece morfoloji sorunumu.?

yok bız ırenbede yaptırmıstık gecen sene bende cıkolata kıstı vardı esımı sperm sayısı 1mılyondu ben ızmırde tedavıye basladım esım yumurta toplanması sırasında geldı yanı orda kontorol olma sansı olmadı ve kımyasal gebelık gecırdım sonra esım urologa gorundu varıkosel var dedı gecen ekım ayında ameleyat oldu sperm sayısı arttı 60 mılyon oldu sonra 109 a cıktı ama morfolojı % cıktı ama dr dedıkı krugere testıne cok guvenmemek lazım dedı cunku okadar sperm ıcınden 100 tane alıyorlar ona gorebelırlıyorlar hepsıne tek tek bakılmıyor anlıcagın sonra azerbaycandayım ben burda asılama yaptırdık sonuc yıne negatıf adet oldum nasıp bakalım sen hangı merkezde yaptırdım memnun kaldınmı ben cok memnun kaldım ne kadarda tutmasada nasıp degılmıs

bizimde morfoloji sorunumuz var kızlar en başta sayı problemimiz olduğu için hamile kalamamıştım daha sonra eşim ameliyat oldu 2kere hamile kalıp düşürdüm 2.düşükten sonra testlerimiz yapıldı bende ve bebekte bişey çıkmadı bu seferde eşimde morfoloji sorunu çıktı ilaçla tedavi gördü bikaç ay dr düzeldi dedi acaba gerçekten düzeldi mi yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

arkadaşlar hasar testi ve ultrasona giriliomuş morfoloji bozuk olanın bize bunlar yapılmadı:( oktora sorcam bunları nie yapılmadığını eşime sadece sperm testi ve kan testleri yapıldı. kanın da ne olduğunu bilmiyorum sonuç 15 gün sonra belli oldu bişi yok dedi dr. ama sonuç kağıdınıda almayı unuttum. bunları herkes yaptırıyomu

canım benımde esıme hasar testı yapılMadı onlar gelısmıs merkezlerde yapılıyor dr gerek duymaya bılıyor cunku morfolojı tedavı edılmıyor dıye bılıyorum dr ye sordum ne kullana bılır dıye dedıkı KECIBOYNUZU UZUM(CEKIRDEKLI CEGIRDEGINI ISIRARAK YESE DEDI ) SELENYUM ICEREN SEYLER BIDE E VITAMINI YUKSEK SEYLER YE DEDI

bizimde morfoloji sorunumuz var kızlar en başta sayı problemimiz olduğu için hamile kalamamıştım daha sonra eşim ameliyat oldu 2kere hamile kalıp düşürdüm 2.düşükten sonra testlerimiz yapıldı bende ve bebekte bişey çıkmadı bu seferde eşimde morfoloji sorunu çıktı ilaçla tedavi gördü bikaç ay dr düzeldi dedi acaba gerçekten düzeldi mi yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

Canim esin ne ameliyai oldu doktorunuz hangi ilaclar verdi keciboynuzu kurunu denesenize cekirdekli uzum ozellikle cekirdegi iyi geliyormus selenyum iceren seyler E VITAMINI bakimindan yuksek yiyecekler yesin doktorum esime solemisti

Canim esin ne ameliyai oldu doktorunuz hangi ilaclar verdi keciboynuzu kurunu denesenize cekirdekli uzum ozellikle cekirdegi iyi geliyormus selenyum iceren seyler E VITAMINI bakimindan yuksek yiyecekler yesin doktorum esime solemisti

varikosel ameliyatı oldu canım en başta sayıyla ilgili olduğu için ameliyattan sonra 8ay arayla 2kere hamile kaldım ama ikiside düştü ikinci düşükten sonra bidaha araştırdılar morfoloji bozuk o yüzden dediler bi hap bide suda eriyen bi ilaç verdi dr dediğin gibi selenyum falan içeren ilaçlar ikisine 250-300tl falan ödemiştik güzel ilaçlardı 1ay sonra test yaptı düzelme var 2ay daha devam et dedi kullandık 2ay daha düzelme olmazsa zaten direk tüp bebek demişti ilaçlar bitti 4ay geçti ama henüz hamile kalamadım

varikosel ameliyatı oldu canım en başta sayıyla ilgili olduğu için ameliyattan sonra 8ay arayla 2kere hamile kaldım ama ikiside düştü ikinci düşükten sonra bidaha araştırdılar morfoloji bozuk o yüzden dediler bi hap bide suda eriyen bi ilaç verdi dr dediğin gibi selenyum falan içeren ilaçlar ikisine 250-300tl falan ödemiştik güzel ilaçlardı 1ay sonra test yaptı düzelme var 2ay daha devam et dedi kullandık 2ay daha düzelme olmazsa zaten direk tüp bebek demişti ilaçlar bitti 4ay geçti ama henüz hamile kalamadım

ıns hamıle karlırsn saglıklı bır sekılde dunyaya getırırsın ama gelde morfolıjıyle ılgılı problerde dusukler cok oluyor ıns sende bıdaha olmaz canım Allah ısteyen herkese ıclerındede bızede hayırlı evlatlar nasıp eder

ıns hamıle karlırsn saglıklı bır sekılde dunyaya getırırsın ama gelde morfolıjıyle ılgılı problerde dusukler cok oluyor ıns sende bıdaha olmaz canım Allah ısteyen herkese ıclerındede bızede hayırlı evlatlar nasıp eder

amin canım inş en kısa sürede hamiş kalırız

morfolojınız sayı ve hızınız kaçtı acaba.hangı ilaçları kullandınız.tes. ederım

morfolojınız sayı ve hızınız kaçtı acaba.hangı ilaçları kullandınız.tes. ederım

ilk düşüğümden sonra test yaptığında dr &1di normal olan 99bozuktu yani 1ay ilaç kullanımın ardından &3-4çıktı sonra 2ay daha kullandı ama bidaha test istemedi ilaçların tam ismini hatırlayamıyorum ama istersen eve gidince bakarım birisi tozdu suya karıştırıyodun diğeride hap şeklindeydi sizinde mi morfoloji probleminiz var

ilk düşüğümden sonra test yaptığında dr &1di normal olan 99bozuktu yani 1ay ilaç kullanımın ardından &3-4çıktı sonra 2ay daha kullandı ama bidaha test istemedi ilaçların tam ismini hatırlayamıyorum ama istersen eve gidince bakarım birisi tozdu suya karıştırıyodun diğeride hap şeklindeydi sizinde mi morfoloji probleminiz var

evet canım sana zahmet ilaçların isimlerini yazarsan ve tüm değerlerinizi gelişmeleriyle yazarsan çok sevınıırm .çok teş.

evet canım sana zahmet ilaçların isimlerini yazarsan ve tüm değerlerinizi gelişmeleriyle yazarsan çok sevınıırm .çok teş.

işteyim canım şimdi akşam eve gittiğimde en geç yarına yazarım sana test sonuçlarınıda ilçların isminide
sizin sorun ne tam olarak

işteyim canım şimdi akşam eve gittiğimde en geç yarına yazarım sana test sonuçlarınıda ilçların isminide
sizin sorun ne tam olarak

canım mesajını bekledim gelmedı ılaç ve test sonuçlarını yazacaktın.nbızımde morfolojı sayı ve hızda problem var.eşim ılaç kullanıyor.ALLAH ısteyen herkese tez zamnada versın ıns sağlıklı ve hayırlısından

canım mesajını bekledim gelmedı ılaç ve test sonuçlarını yazacaktın.nbızımde morfolojı sayı ve hızda problem var.eşim ılaç kullanıyor.ALLAH ısteyen herkese tez zamnada versın ıns sağlıklı ve hayırlısından

canım kusura bakama ya bulamadım burayı sonradan sen alıntı yapıp yazmasan daha bulucamda yoktu:) proxeed plus die suda eriyen bi ilaç bide abc die selenyum içeren bi hap verdi morfoloji &1den &3e yükseldi sayımızda ameliyattan önce falan en başlarda 15milyondu şimdi 96milyon sen naptın gittiğin bi dr falan var mı beklemede misin

mrh benım esımde de morfolojı bozuklugu var %1 cıktı hamılelık olmaz dıye bısey yok %1 ıhtımalle oluyor bunların cgunluguda bozuk olan bas tarafı duzgun olupta dıger tarafları bozuk olan spermlerle oluyor(bildigim kadariyla dr olmadigim icin net bilgim yok) ve kalp atısı ya duruyor yada kalp atısı duyulmuyor bazılarıda saglıklı spermlerle oluyor ve saglıklı cocuklar dunyaya gelıyor bende asılama yaptım olmadı artık tup bebek yapıcaz zaten bır denememede olmustu

Merhaba canım, öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Eşimin sperm sayısında bi sorun yok 60 milyondu sanırım, fakat normal olan spermlerinde bi sayı belirtilmemişti. İkinci testinde ise morfolojiye bakmamışlar yalnızca sayısı ve baska özellikleri yazıyordu orda sayı daha yüksekti 81 milyon ve ultroson yaptırmıştı, b,r tarafında varikosel çıkmıştı. Morfoloji bozukluğu onunla mı ilgili bilmiyorum doktora göstermedi. Biz gittiğimizde tüp bebek demişlerdi fakat hamile kalmıştım simdi anlıyorum bebeğin kalp atışlarını bi hafta önce görüp ikinci hafta duyamamış olmamızın nedenini. Sanırım eşimin doktora tekrar gidip tüm testlerini gösterdikten sonra doğru sonucu elde edebiliriz. Aşıma hiç yaptırmamıza gerek yok sanırım. Sen de olmadığını söylemişsin. Artık tüp bebeğe bakarız. Allah bebeğini en kısa zamanda kucağına almak nasip etsin.

kadın doğum uzmanı bir doktor, eşinin morfolojisi yüksek olan kadınların gebeliği ile morfolojisi düşük kadınların gebelikleri sayısının eşit olduğunu yani sayıya takılmanın mantıklı olmadığını belirtmişti. doğru da söylemiş eşimin morfolojisi de çok düşüktü ama ben hamile kaldım ve doğurdum da çoookkkk şükür rabbime...

kadın doğum uzmanı bir doktor, eşinin morfolojisi yüksek olan kadınların gebeliği ile morfolojisi düşük kadınların gebelikleri sayısının eşit olduğunu yani sayıya takılmanın mantıklı olmadığını belirtmişti. doğru da söylemiş eşimin morfolojisi de çok düşüktü ama ben hamile kaldım ve doğurdum da çoookkkk şükür rabbime...

ne güzel canım allah bağışlasın...eşinin morfoloji kaçtı acaba?kimi doktor morfoloji o kadar önemli değil diyor kimi de direkt morfoloji ile ilgileniyor...bizim doktor morfoloji ile ilgili hiç bişey demiyor eşime soruyorum bak morfoloji önemliymiş doktor ne dedi diyorum sayıya harekete yorum yapıyor başka bişey demiyor diyordu...

ne güzel canım allah bağışlasın...eşinin morfoloji kaçtı acaba?kimi doktor morfoloji o kadar önemli değil diyor kimi de direkt morfoloji ile ilgileniyor...bizim doktor morfoloji ile ilgili hiç bişey demiyor eşime soruyorum bak morfoloji önemliymiş doktor ne dedi diyorum sayıya harekete yorum yapıyor başka bişey demiyor diyordu...

morfolojimiz % 1 di. proxed plus kullanmıştık. sonra bıraktık. çünkü sperm sayısiyını iyice düşürmüştü. bırakınca yükselmiş de olabilir.allaha inanın dualar edinin. çörek otu ile bal karışımı kullanmıştım o ay. morfolojiye takılmayın derim. olmasa bizim olmazdı. allahtan oldu sperm sayımız 5-6 milyonlardaydı düşün.. hayırlısı olsun bide meryem suresini okudum o ay gebe kaldım. allahım normal yolla hmile kalsam mucize olur heralde diyodum o mucize gerçek oldu. çok şükür.

morfolojimiz % 1 di. proxed plus kullanmıştık. sonra bıraktık. çünkü sperm sayısiyını iyice düşürmüştü. bırakınca yükselmiş de olabilir.allaha inanın dualar edinin. çörek otu ile bal karışımı kullanmıştım o ay. morfolojiye takılmayın derim. olmasa bizim olmazdı. allahtan oldu sperm sayımız 5-6 milyonlardaydı düşün.. hayırlısı olsun bide meryem suresini okudum o ay gebe kaldım. allahım normal yolla hmile kalsam mucize olur heralde diyodum o mucize gerçek oldu. çok şükür.

allahın takdiri işte ol dedi mi oluyor hem morfoloji hem sayı düşükken hamile kalmışsın ne güzel...bende kadir gecesinde tesbih dua yaptım inş allah dualarımızı geri çevirmez...cevabın için sağolasın canım...

Merhaba canım,

Bir şey sormak istiyorum: morfolojisi düşük olması ne demek. Spermlerin sayısından mı bahsediyorsun? Kafam karıştı, ben morfolojisinin bozuk olmasından dolayı bir daha hamile kalamam diye düşünmüştüm ama cevabını görünce bi umut doğdu içime.

Back
X