- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi Yeshill_Yansima
-
inşallah senin aşılamaya ve ya tüp bebeğe gerek kalmadan bebişin olur hatırladığım kadarıyla yaşında çok ileri değil şansın daha yüksek normal olması için hakkımızda hayırlısı.
Arkadaslar inanamiyoruz Kaan Aydos un verdigi ilaclardan sonra esimin sperm sayisi 2 ayda 9 milyondan 19 milyona cikmis ml de. Ileri hizli ve morfoloji degismemis ama sperim artmasi bir umut oldu bizim icin hemde oyle boyle artmamis. 3 problemden biri gitti kaldi ileri hiz ve morfoloji sorunu .
demekkı ara vermeden yapmıs olsanız gercekten esının sayısı yukselır.moral cok onemlı .allh sıfalıgınızı versın
amin.rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Arkadaslar inanamiyoruz Kaan Aydos un verdigi ilaclardan sonra esimin sperm sayisi 2 ayda 9 milyondan 19 milyona cikmis ml de. Ileri hizli ve morfoloji degismemis ama sperim artmasi bir umut oldu bizim icin hemde oyle boyle artmamis. 3 problemden biri gitti kaldi ileri hiz ve morfoloji sorunu .
evet
keci boynuzu kuru
havuc kuru
evicap 400
arginmax
trental
endol
kullandik ve sayiyi 9 milyondan 19 milyona cikarttik 2 ayda
sirada ileri hizli ve morfolojiyi duzeltmek kaldi
mehaba yesıl yansıma bızımde erkek faktörü bize esıme hıcbır ılac vermedıler sperm artması ıcın sız nasıl aldınız doktormu yazdı acaba bende kecıboynuzukuru yaptım baya artıs oldu 3 asılama oldum negatıf hepsı hazıranda kısmet olursa tupe gececegız ılacları eczaneden recetesız alabılırmıyız kı tedavın hayırlı olsun ıns bebegıne kavusursun ALLAHIM HEPIMIZE YARDIM ETSIN HERKESIN BEBISI OLSUN INS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?