Bizde turkiyedeki gibi degil.bastan kazanila biliyor.
Değerli arkadaslarım,ben öğrenmem gerekeni öğrendim.ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN.yapmam gerekenleri söyliyim
1)mutlu olmak için elimden geleni yapıcam
2)eşimle açık savaşı bırakıyorum artık,kazanmam için bu şart
Onu önemsemediğini saglıycam bu sekilde İNŞAALLAH.
3)beni üzerek ruhunu besleyemiycek.yalnışında üstüne bağırıp diğer tarafdan keyfime bakıcam
4)o degil artık bir yalnış varsa ben görücem
5)para isterken de aynı tutumumu koruycam
6)işlerimi de kusursuz yapmaya devam edicem ki ağzına laf olmasın.amaa canım isterse yapmam.paşa gönlüm bilir.konuşsa cevabını alıcak
7)yatakda hayır demeyi ögrenicem
8)oğluma,aileme,arkadaslarıma daha çok zaman ayırarak onu tamamen kısıritlıycam
9)ve son olarak ben güzel,akilli,alımlı bir kadınım ve çocuk doktoruyum.bununçin elimden geleni yapıcam İNŞAALLAH
hadi ya orası neresi ki tıp okumadan uzmanlık yapabiliyorsun...
bu arada bende yurt dışı mezunuyum hiç böyle bir şey duymadım..
Arkadaşım başkasını uyutabilirsin ama bana değil...
daha mantıklı olsaydı belki inanırdım ama inanmıyorum malesef...
Insallah uygularsiniz bunlari konu sahibi. Konuyu okurken size gercekten coooook kizdim. Yani ben hic mi hic anlamiyorum, niye calismiyorsunuz, niye kendinizi ezdiriyorsunuz, niye kendinizi bu kadar degersiz goruyorsunuz, size deger vermeyen bir adam icin kendinizi niye paraliyorsunuz
En cok da calismamaniza hayret ettim, size emek veren hocalara, okutan ailenize ayip ediyorsunuz, en cok da kendi verdiginiz emeklere yazik. Tip diplomasi kolay alinmiyor. Devletimizin, milletimizin parasini da ziyan etmis oluyorsunuz.
Hicbir sey degilse o universiteye girmek icin bekleyen onbinlerce kisiye bakip utanin derim. Tip diplomasiyla hizmetcilik yapiyorsunuz.
Kendiniz icin yasayin bundan sonra, tek dilegim bu. Ikincisi de calisin!!!Toplum icindeki yerinizi ve topluma doktor olarak sorumlulugunuzu unutmayin
Bundan sonra bir BIREY olarak en dogru secimleri yapmanizi ve cok mutlu olmanizi dilerim.
Keşke doğru mesleğinizi söyleseydiniz,
Neyse nakliyeciler birazdan kapatır konunuzu.
Eşiniz ne iş yapıyor?
Siz tıp okudum demişsiniz, eşinizin eğitim durumu muhtemelen sizden düşük ki böyle bir ezme politikası uygulamış ve de başarmış. "Doktor eşi" konumuna düşmek istememiş anlaşılan. Kusura bakmayın ama aşağılık kompleksiyle yapılmış bilinçli bir davranış şekli gibi geldi bu bana.
Bence en kısa zamanda uzmanlık sınavınızı verin, giyinin süslenin püslenin, ev hanımı pozisyonundan çıkın dikilin karşısına. Haddini bilsin. Boyun eğmeyin daha fazla.
Kapatilmasini kimden istemem lazim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?