Eşinin yanında söz sahibi bayanlar,bana öğretin lütfeeeennn

Arkadaslar isi tadinda birakmak adina artik kapatilmasini istesem kirilmazsiniz degilmi.mutlaka gelismelerden yeni topik acarak haberdar edicem INSAALLAH.ALLAH SIZDEN RAZI OLSUN.beni cok rahatlattiniz

Bizde turkiyedeki gibi degil.bastan kazanila biliyor.

hadi ya orası neresi ki tıp okumadan uzmanlık yapabiliyorsun...

bu arada bende yurt dışı mezunuyum hiç böyle bir şey duymadım..

Arkadaşım başkasını uyutabilirsin ama bana değil...

daha mantıklı olsaydı belki inanırdım ama inanmıyorum malesef...

Insallah uygularsiniz bunlari konu sahibi. Konuyu okurken size gercekten coooook kizdim. Yani ben hic mi hic anlamiyorum, niye calismiyorsunuz, niye kendinizi ezdiriyorsunuz, niye kendinizi bu kadar degersiz goruyorsunuz, size deger vermeyen bir adam icin kendinizi niye paraliyorsunuz

En cok da calismamaniza hayret ettim, size emek veren hocalara, okutan ailenize ayip ediyorsunuz, en cok da kendi verdiginiz emeklere yazik. Tip diplomasi kolay alinmiyor. Devletimizin, milletimizin parasini da ziyan etmis oluyorsunuz.

Hicbir sey degilse o universiteye girmek icin bekleyen onbinlerce kisiye bakip utanin derim. Tip diplomasiyla hizmetcilik yapiyorsunuz.

Kendiniz icin yasayin bundan sonra, tek dilegim bu. Ikincisi de calisin!!! Toplum icindeki yerinizi ve topluma doktor olarak sorumlulugunuzu unutmayin

Bundan sonra bir BIREY olarak en dogru secimleri yapmanizi ve cok mutlu olmanizi dilerim.

Arkadaşım eşin seni kaybetme korkusu yaşamıyor. Ne olursa olsun elimin altında gibi düşünüyor. Bunu düşünmekte de haklı gibi çünkü herşeyine eyvallah demişsin. Sınavına hazırlanmanı desteklememesi üzücü sanırım ayakların üstünde durursan bu ruh halinin değişeceğinin farkında. Herşeyden önemlisi sensin güzelim kendin mutlu olmadan ne kimseyi mutlu edemezsin

Keşke doğru mesleğinizi söyleseydiniz,
Neyse nakliyeciler birazdan kapatır konunuzu.

Ben uzmanlik demedim burasi da azerbaycan okulu bitirdim Ve pediatrini kazandim.tam benim bitirdiyim yil durum degisti burda da sinav var artik uzmanlik ama esim turkiyede oku dedi.benim Kimseye yalan borcu. Yok tamam I.sen iyi e arastir Ve sonra bana ozrunu bilduren mesajini yazarsin artik.aaa burda duygularimi acmisim,kadin benim sahte olup olmadigim derdinde

Keşke doğru mesleğinizi söyleseydiniz,
Neyse nakliyeciler birazdan kapatır konunuzu.

Kapatilmasini zamaninda istemisim desenize

Eşiniz ne iş yapıyor?
Siz tıp okudum demişsiniz, eşinizin eğitim durumu muhtemelen sizden düşük ki böyle bir ezme politikası uygulamış ve de başarmış. "Doktor eşi" konumuna düşmek istememiş anlaşılan. Kusura bakmayın ama aşağılık kompleksiyle yapılmış bilinçli bir davranış şekli gibi geldi bu bana.
Bence en kısa zamanda uzmanlık sınavınızı verin, giyinin süslenin püslenin, ev hanımı pozisyonundan çıkın dikilin karşısına. Haddini bilsin. Boyun eğmeyin daha fazla.

Yazık ya konuyu gönül rahatlığıyla kapatıyordum,yalan mesleğin diyerek 2kişi beni üzdü.nerden isterseniz araştırın Azerbaycan dakı durumu.ben okulu 2005 te bitirdim ve pediatriyi kazandım,bizde en yüksek puanlı müalice(yani büyüklerin)sonra çocuk,sonra diş diye ayrılır.eczacı ,falan.bitirdinmi univ.puanlarım sonucunda meslek seçiyorsun,mesela pedşatrimisin yenidogan,falan filan secersin.ama ben univ bitirdiğim yıl artık bizde de sınav oldu.

Eşim İstanbul univ.hukuk mezunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…