- 26 Ekim 2010
- 870
- 636
- 133
Konunun ilk sayfalarını ve son mesajınızı okudum sayfalar çok hızlı ilerlemiş. Sizin kendinize saygınız yokki eşiniz size saygı duysun. Dünyanın en kutsal mesleklerinden birini edinmişsiniz ve ev hanımızınız keşke okadar sene okumayaydınız hiç girmeseydiniz o okula başkasının hakkını yemeseydiniz. Hangi tıp fakültesinden mezunsunuz bilmiyorum ama tıp fakültesi bitirip elinin tersiyle itilecek bi okul değil. TUS a girmediniz madem pratisyen kalsaydınız hiç olmazsa . Şimdide sizin sayenizde tekrar tıp aşkımı hatırladım diyorsunuz hiç inandırıcı gelmedi. Siz zaten senelerdir aklınıza getirmemişsiniz ki burda iki mesajla tekrar gözden geçirilecek bişey değil bu. Kendinize zaman vereceğinize TUS için kursa yazılıp çalışmaya başlayın bence. Hazır hissedince sınava girersiniz sınav zaten herdakka olmuyorki senede ikikere olan bi sınav zaman isteyeceğinize çalışmaya başlasanız ancak seneye açılan sınavda başarılı olma ihtimaliniz olur. Zaten eşiniz sizi sindirmiş ama sizde sinmek için elinizden geleni yapmışsınız. Daha eşimi reddedemem günahtır demeniz bile evliliğe bakış açınızı gösteriyo. Neyse çok çok uzun yazardımda sinirleniyorum böyle durumlara . Umarım yanılıyorumdur deyip kısa keseyim ben iyisimi.
Evliliğimin ilk yıllarında eşim beni üzüp etrafımla dertleştikçe yaşca büyük olanlar DÖVMÜYOR,SÖVMÜYOR,ALDATMIYOR,PARASINI KAZANIYOR EVİNDE YİYOR NE İSTİYORSUN derlerdi...
Ben de ARSIZ DEGİLİM ,HIRSIZ NAMUSSUZ DEGİLİM,BİR ORDUNUN İÇİNE SALSALAR BAŞIM DİMDİK ÇIKAR GELİRİM,İYİ EV HANIMIYIM,BİR DE BANKADA ÇALIŞIYORUM,PARAMI EŞİME VERİYORUM,EVİMİN BORCUNU ÖDÜYORUM,SİGARAM,KONKENİM YOK bakın bende çoook iyi bir eş oldum derdim.
Bu hesap;sayın bakalım kendi gül huylarınızı,,,sakin bir insansınız ki bu kadar zaman çekmişsiniz.Zekisiniz ki Tıp bitmiş,İyi ev hanımısınız kahvaltı sofralarına bile dikkat etmişsiniz,erken kalkıp zevkli sofra hazırlamak kimn derdi bu devirde,eleştirilseniz bile eşinizin hakkını eşinize teslim ediyorsunuz yani ADİLSİNİZ,anladıgım kadarıyla inançlı bir kimsesiniz Allah rızası gözetmek icin türlü fedakarlıklar yapmışsınız.vs vs ...
İndirin şu adamları PAY-İ TAHTTAN:))
Neden eşinizin saygısını,sevgisini kazanmaya çalışıyorsunuz?
Siz kendinize saygı duyuyormusunuz?
Kazanmak ve okumak için yıllarca emek harcadığınız okulu kendinize HİZMETÇİ yakıştırmasını yapmak için mi bitirdiniz?
Mutlumuzsunuz?
Siz kendinize saygı duymazken kimse size saygı duymaz,mutsuzkende kimseyi mutlu edemezsiniz.
İşin özü bu,ne kavga kıyamet nede surat asmakla evde söz geçirebilirsiniz.
Kendinizi sevin ki sevdirin.
Onunçin diyorum ya biraz zamannn.ALLAH şahittir ki düne kadar kendim hakkında düşüncelerimi sınırlamıştım.ama yemin ederim çok iyi geldi mesajlar.daha niye üstüme geliyorsunuz ki.
Ben 5yıllık evliyim.eşimi çooook severek evlendim.o da beni(başta)neyse.1 oğlumuz var.ben tıp mezunuyum,uzmanlık sınavına çalışıyordum arada eşim baktım adam yerine koymuyor onu da bıraktım,ev hanımıyım.sabahdan akşama koşturup duruyorum,ama eşimin yanında hiç hürmetim yok,benimle konuşuyorsa bu niye böle,şu niye şöyle,örneğin çocuğu parka götürüyorum,dikkat et çocuğum Güneş'te kalmasın,sanki ben dadısıyım,hiç evden dışarı çıkmak istemiyorum onunla,çünki her kesin yanında çocuğa şu oldu,bu oldu,ağzını yıkadınmı,terledimi,yemin ederim içimi çekiyor,bakıyorum hiç kimsenin kocası karışmaZ,hiç kimse de benim kadar dikkat etmez,ama beni öyle duruma düşürüyor,sanki ben beceriksiz anne ,o hem anne hem baba.sonra bana sen ne anasın,ne kadınsın,ne insansın gibi sözler.evlerim hep pırıl pırıl,çeşitli güzel yemekler yaparım,kahvaltıya bi ayrı önem veririm seviyor diye,kendime bakarım,onu her türlü mutlu etmek için elimden geleni yaparım,ayıptır söylemesi yatakta bile,bi dediğini iki etmem,alışveriş,gösteriş merakım yoktur,hiçbirzaman başını ağrıtmam ,hatta alışveriş parasını bile utanarak isterim,o da dikkatli harca aaa,demekten geri kalmaz.bi yerim ağrıyordeseö önemsemez,konuşsam dinlemez,ağlarım,çok üzülürüm,ben burda konuşuyorum,o oğlumla konuşur falan ben öylece sesimi azaltıp susup giderim.ama kendi konuşsa beni ilgilendirmeyecek konular %99,ama dinlerim.beni kullanır hep,ben adetliyken hep kavgalıyız,işe yaramam ya,adet bittimi iyiyiz taki benden bıkana kadar.geçen yaz kavga çıkardım bana altın aldı nihayet,hep kendim istemeliyim,yoksa beni düşünmez,iştir benim için bir şey yapmışsa ben batdım demektir,onu burnumdan getirir
Neyse çok başınızı ağrıtdım,ben nasıl bu durumla mücadele ede bilirim,adam aynı zamanda da sesim yükseldimi korkuyor,hemen değişiyor,tüm takintılarını bir kenara bırakıyor,ama mizacım gereği o düzeldimi bu sertliyimdensonra bende hemen eriyorum.onu nasıl elimde tuta bilirim,bunu başarmış bayanlar lütfen bana yardım edin
Değerli arkadaslarım,ben öğrenmem gerekeni öğrendim.ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN.yapmam gerekenleri söyliyim
1)mutlu olmak için elimden geleni yapıcam
2)eşimle açık savaşı bırakıyorum artık,kazanmam için bu şart
Onu önemsemediğini saglıycam bu sekilde İNŞAALLAH.
3)beni üzerek ruhunu besleyemiycek.yalnışında üstüne bağırıp diğer tarafdan keyfime bakıcam
4)o degil artık bir yalnış varsa ben görücem
5)para isterken de aynı tutumumu koruycam
6)işlerimi de kusursuz yapmaya devam edicem ki ağzına laf olmasın.amaa canım isterse yapmam.paşa gönlüm bilir.konuşsa cevabını alıcak
7)yatakda hayır demeyi ögrenicem
8)oğluma,aileme,arkadaslarıma daha çok zaman ayırarak onu tamamen kısıritlıycam
9)ve son olarak ben güzel,akilli,alımlı bir kadınım ve çocuk doktoruyum.bununçin elimden geleni yapıcam İNŞAALLAH
bizde Kanun buy us ben hayvan olucam ki o Adam olsunbak sen çirkefleşince adam pufff diye sönuyor ...
demekki yolu bulmuşssun...
onunla onun dilinden konuşucan
Değerli arkadaslarım,ben öğrenmem gerekeni öğrendim.ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN.yapmam gerekenleri söyliyim
1)mutlu olmak için elimden geleni yapıcam
2)eşimle açık savaşı bırakıyorum artık,kazanmam için bu şart
Onu önemsemediğini saglıycam bu sekilde İNŞAALLAH.
3)beni üzerek ruhunu besleyemiycek.yalnışında üstüne bağırıp diğer tarafdan keyfime bakıcam
4)o degil artık bir yalnış varsa ben görücem
5)para isterken de aynı tutumumu koruycam
6)işlerimi de kusursuz yapmaya devam edicem ki ağzına laf olmasın.amaa canım isterse yapmam.paşa gönlüm bilir.konuşsa cevabını alıcak
7)yatakda hayır demeyi ögrenicem
8)oğluma,aileme,arkadaslarıma daha çok zaman ayırarak onu tamamen kısıritlıycam
9)ve son olarak ben güzel,akilli,alımlı bir kadınım ve çocuk doktoruyum.bununçin elimden geleni yapıcam İNŞAALLAH
Çoçuk doktoru olup neden uzmanlık sınavına ihtiyacınız var ki ?
Şahsen anlamadım
Yaşım 25,eşim 38
Çoçuk doktoru olup neden uzmanlık sınavına ihtiyacınız var ki ?
Şahsen anlamadım
siz evliykenmi tıp okudunuz 5 yıllık evliyim diyosunuz 25 yaşındasınız adam sizi çalıştırmıyo ama maaşallah iyi okutmuş..
Acaba denklik sınavımı diye düşünmüştüm ben ama,bir mesajında Tus a hazırlanıyordum demiş arkadaş.
Denklik sınavı TUS la mı alınıyor dohtorum
Buarada özledim seni,hoşgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?